Mesaj atan eski sevgili?

Ayrıldıktan sonra sevmediğini, artık görmek bile istemediğini söyleyen, olsa olsa ayda yılda bir görüşelim diyen bir erkek neden bir kaç hafta arayla mesaj atar? Sen değil miydin ben mahvolmuşken bildiğin halde yazdıklarıma cevap vermeyen? İçtiğimi, uyuyamadığımı, her gece ağladığımı bilerek tüm bunlara cevap olarak 'Off ben mi yap diyorum o şeyleri' diyen biri. Cevap vermiyorum, çünkü tek sebebi aklıma iyice beni 'sevmiyor olduğunu' sokmuş olması. Evet tek sebebi bu. 'Hissetmiyorum anlamıyo musun?' diyodun ya. Evet anlıyorum, hem de çok iyi. Düşünüyorum cevap versem ne olacak diye. 2-3 cümle sonra geri basacak duyguları, soğuk tavırlar başlayacak tekrar. Daynamayıp buluşmaya çağırmak istesem, son sefer gelmesini istediğimde yaptığı gibi kör bir inatla gelmek istemezse korkusu. Neden cevap vereyim ki böyle güvensiz hissettiren, içimdeki herşeyi paramparça kıran bir adama? Neden kendimi üzeyim kafamda yarattığım adam olduğunu düşündüğüm için. Gelse de konuşsa da tek sebebi öylesine konuşmuş olmak. Bunu bildiğim halde ve bildiği halde ne istiyor olabilir ki? Etrafıma bakıyorum, ulan en kötü insan bile, kendisini seven insanı sevmeyi deniyor en azından, şans veriyor karşısındakine. Ben seni aldatmamışım etmemişim baist bir ayrılıktan sonra dönmemek ne demek ya? Neymiş soğumuş sevgisi bitmiş, ulan sen değil miydin kendini sevdirene kadar uğraşan? Sevince kaçmak neden? Sizce cevap vermek mi doğru, vermemek mi?
Mesaj atan eski sevgili?