Arkadaşlar şunu belirtmek isterim ilk öncelikle seviyorum... ama hersey sevmek değil ne yapacağımı şaşırdım 😔
Aileler cok iyi anlasiyor herkes ilerisi için bizim hakkımızda güzel düşüncelere dalıyor, ailesi beni çok benimsedi ve seviyorlar... babası da bana çok güveniyor.
Ama ortada bir sorun var ben nisanlimla fazla vakit gecirmiyorum gezmiyoruz, aktivite filan yapmiyoruz bu davranışı beni de mutsuz ediyor ve soğudum soguyacam ne yapacağımı bilmiyorum hiç? Ondan ben hiç bir zaman hediye vs vs istemedim sadece birlikte vakit geçirelim dedim konuştum söyledim kac kere yine aynısı...
Mesela bugün sirf ağzını aradim su hafta sonu bu hafta sonu bunu yapicam dedim hiç bir kez olsun bana tutup kendine göre plan yapıyorsun beraber birseyler yapalim ikimiz diye bile tepki vermedi... tamam askim dedi
Aileler cok iyi anlasiyor herkes ilerisi için bizim hakkımızda güzel düşüncelere dalıyor, ailesi beni çok benimsedi ve seviyorlar... babası da bana çok güveniyor.
Ama ortada bir sorun var ben nisanlimla fazla vakit gecirmiyorum gezmiyoruz, aktivite filan yapmiyoruz bu davranışı beni de mutsuz ediyor ve soğudum soguyacam ne yapacağımı bilmiyorum hiç? Ondan ben hiç bir zaman hediye vs vs istemedim sadece birlikte vakit geçirelim dedim konuştum söyledim kac kere yine aynısı...
Mesela bugün sirf ağzını aradim su hafta sonu bu hafta sonu bunu yapicam dedim hiç bir kez olsun bana tutup kendine göre plan yapıyorsun beraber birseyler yapalim ikimiz diye bile tepki vermedi... tamam askim dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Acaba seni istemiyor mu? Aile zoruyla mı evleniyor
Yok severek
Adam bıkmış
Neyden bıkmış? Ben bir kez olsun birsey istemedim ondan
Bilmiyorum da yani benden uzak olsun da naparsa yapsın der gibi sanki üzüldüm
Evet insan üzülüyor... oldum olası hep böyleydi nisanlanmadan önce sormuştum oysaki nisanlaninca gezermiyiz bari demiştim? Herhalde gezeriz merak etme askim demisti ama ayni düğüne 5 ay kaldi
Evlenme ya valla evlenince daha kötü oluyor
Hayir bugun kiz kardeşinin doğum günüydü gitmeden önce isteyken ben geldiğimde berbere git demiştim inadina ben gelmeden önce gitmiş bide tutup bana ok demişti ama dinlemedi yanımızda oturdu.
Dolmuşsun sen anlatmak istersen dinlerim sıkma canını yazabilirsin
Halbuki kapali üstü seni görmek istemiyorum anlamına geldi ama inat etti. Aynen doldum kimseye anlatamıyorsun
Aileler de iyi anlasinca, bide beni seviyorlar guveniyorlar o beni tutuyor biraz yoksa yapamazdım galiba
Yazacaktım da gizlisin
Yoo burdan yazabilirsin?
Gerçekten ben bir kez olsun ondan birsey istemedim kesinlikle istemedim, düğün arefesi mesela ona hiç bir şekilde baskı filan yapmiyorum, aksine yardımcı olurum yuva kurucaz beraber karşılayalım bazi masrafları tek yapma diyorum, ondan tek istediğim şey beraber vakit geçirmek beni oraya götür buraya götür de demiyorum parka gitsek o bile bana yeter illa masraflı yerler olsun demiyorum...
Allah aşkına nerde hata yapıyorum?
Buradan üç sayfa yazmasan okuması zor oluyor cidden özelden yazabilirsin
Yoruldum okurken iyi geceler