Mesaj atıyorum mesajlarıma görüldü yapmıyor cevap vermiyor ama o bana mesaj attığın zaman cevap veriyorum mesajın sonunu o yazsa ayıp olmasın diye görüldü atıyorum eşim tır şoförü hani işlerinden dolayı cevap veremiyordur diye Düşüneceğim WhatsApp‘a sürekli giriyorsun cevap vermek bu kadar zor olamaz onu da geçtim Instagram‘a giriyor işi olan o insan Instagram‘a da giremez kavgada çıkarmıyorum uzun zaman önce bunun huzursuzluktan başka bir işe yaramadığını gördüm sizce bende onun bana davran gibimi davranmalıyım beni böyle görmezden gelmesi kahrediyor bütün enerjimi alıyor bende haliyle ona kitleniyorum saatlerce Instagram‘a girdi mi WhatsApp‘a girdi mi diye onu kontrol etmekten günümü yaşayamıyorum sizce ben de onun olduğu gibi mi yapmalıyım onu görmezden mi gelmeliyim onun bana yaptığı gibi
Çok değişik birisi günaydın mesajı atan oydu oysaki günaydın aşkım diye bende günaydın aşkım dedim onun için zayıfladığımı bilsin diye bu mesajı attım ses seda yok nankör tam ne yapmam lazım bilmiyorum
Hep soylerim bisey yaparken baskalari icin yapilmamasi lazim. Kendin icin kendini iyi hissetmek için yapman lazim. Ben ne soylesem dogru olmaz. Senin yapabileceklerinle benimkiler ayni olmaz cunku. Ben ilgisiz birakiliyosam eger ki bana en son yapmalari gereken seydir bu, bi yere kdr tahammul edebilirim. Bi yerden sonra alamadigim ilgiyi veremem kimseye.
Hayır tabikide bana kilo aldın zayıfla diyordu bende sabahları elma sirkesi içmeye başladım hani onun için çabaladığımı bilsin diye bunu paylaştım sadece
Zaten defalarca kez bu azar muhabbetinden dolayı kavga ettik Ama genede sen bana karışamazsın edemezsin diyerek Azara girmeye devam etti telefonun şifresini de zaten çok uzun zaman önce değiştirdi telefona giremiyorum bile
Bu işin sonu ayrılıkla biter öyle bir durum söz konusu ise peki ne yapmam lazım sen erkeksim sen eşimin yerinde olsan eşin nasıl davranması lazımki onu kaybetmekten korkacak hale gelesin ve ilgini ona veresin ya da ne yapsam boşmu
Yahu zalımın kızı nasıl bir intikam zevk anlayışınız var. Sabah sevgilim sirke sorsa 😂 bende umursamam. Az insaf insan ilgi sözleri bekliyor. Diledigin sirke olsun koli koli gönderiyim ama üzmeyin sabahları şöyle.
O bana ilk günaydın aşkım yazdı bende günaydın aşkım dedim sonra bana kilo aldım diyordu bende onun için çabaladığımı görmesi için aşkım bak zayıflatıyormuş artık her sabah içiyorum eskisi gibi fit olucam dedim bunda ne varki
😭 sirke içimeyin yapmayın böyle bir zehri nasıl içiyorsunuz. Al yulaf ezmesi ye egzersizlerini düzenli yap. Hepimiz kilo aldik kank sabah sabah sirke de ne bileyim konu harbi sirke. Uyumuştur belki
Önceki görüşlerde gördüm. Bu adam azara falan giriyor bide üstelik bana karışamazsın diyor yüzsüz gibi. Bu adamı düzeltmeye niye uğraşıyorsun ki. 100 sene de uğraşsan değişen birşey olmayacak. Öyle biriyle evliliğine devam etme. Sen yıpranırsın.
Aldatma derken ne manada sevgi olarak mı birbirimizi kandırıyoruz iyide ben 7 ay öncede avaz avaz ayrılalım diye kendimi parçadım beni bırakmadı bir türlü ayrılamayız diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yokmuş gibi davran, seni önemsemiyor..
Bende öyle düşünüyorum artık ayna olucam o ne kadar ilgi verirse bende o kadar
Ben gicik kapiom oyle insanlar cvp vermeyen veya bi kelimecik yazan yani yoldaysa mesaj yazamaz ama ses kaydi atabilir arayabilir
Kesinlikle öyle zoruma gidiyor
Kotu bisi de solemek istwmiyorum ama bence eşin seni pek takmiyo.
Çok değişik birisi günaydın mesajı atan oydu oysaki günaydın aşkım diye bende günaydın aşkım dedim onun için zayıfladığımı bilsin diye bu mesajı attım ses seda yok nankör tam ne yapmam lazım bilmiyorum
Hep soylerim bisey yaparken baskalari icin yapilmamasi lazim. Kendin icin kendini iyi hissetmek için yapman lazim. Ben ne soylesem dogru olmaz. Senin yapabileceklerinle benimkiler ayni olmaz cunku. Ben ilgisiz birakiliyosam eger ki bana en son yapmalari gereken seydir bu, bi yere kdr tahammul edebilirim. Bi yerden sonra alamadigim ilgiyi veremem kimseye.
Adama elma sirkesi mesajı mı attın. Hep söyle gereksiz boş mesajlar mı atıyon
Hayır tabikide bana kilo aldın zayıfla diyordu bende sabahları elma sirkesi içmeye başladım hani onun için çabaladığımı bilsin diye bunu paylaştım sadece
Çabala ama anlatma. Detaylar bizim için boş konuşmaktır.
Tırcı lar hep yoldayken azara giriyor birde orda ara belki bulursun
Zaten defalarca kez bu azar muhabbetinden dolayı kavga ettik Ama genede sen bana karışamazsın edemezsin diyerek Azara girmeye devam etti telefonun şifresini de zaten çok uzun zaman önce değiştirdi telefona giremiyorum bile
Azarda yapmıştır bi tane eminim :)
Çünkü sürekli orda takılıyorlar
Bu işin sonu ayrılıkla biter öyle bir durum söz konusu ise peki ne yapmam lazım sen erkeksim sen eşimin yerinde olsan eşin nasıl davranması lazımki onu kaybetmekten korkacak hale gelesin ve ilgini ona veresin ya da ne yapsam boşmu
Ya biraz onun kafada bitirmesi lazım 3. Kişileri yoksa sen ne yapsan fayda etmez onunla alakası birşey tamamen
ablacım telefonu düşük güç moduna alır mısın burda ben rahatsız oluyorum
Ne alaka ya
7 25 bu ne şafak operasyonu mu?
Ben her sabah saat 6 gibi istemsizce uyanırım
Yahu zalımın kızı nasıl bir intikam zevk anlayışınız var. Sabah sevgilim sirke sorsa 😂 bende umursamam. Az insaf insan ilgi sözleri bekliyor. Diledigin sirke olsun koli koli gönderiyim ama üzmeyin sabahları şöyle.
O bana ilk günaydın aşkım yazdı bende günaydın aşkım dedim sonra bana kilo aldım diyordu bende onun için çabaladığımı görmesi için aşkım bak zayıflatıyormuş artık her sabah içiyorum eskisi gibi fit olucam dedim bunda ne varki
😭 sirke içimeyin yapmayın böyle bir zehri nasıl içiyorsunuz. Al yulaf ezmesi ye egzersizlerini düzenli yap. Hepimiz kilo aldik kank sabah sabah sirke de ne bileyim konu harbi sirke. Uyumuştur belki
Hayır uyumadı defalarca Instagram’a girdim
Son görülmelerine baktım üç defa Instagram’a girdi defalarca kez de WhatsApp’a
Durumu ona söyle. Belki düzelir.
Bunu defalarca güzelce anlattım ama değişen bir şey olmadı
Önceki görüşlerde gördüm. Bu adam azara falan giriyor bide üstelik bana karışamazsın diyor yüzsüz gibi. Bu adamı düzeltmeye niye uğraşıyorsun ki. 100 sene de uğraşsan değişen birşey olmayacak. Öyle biriyle evliliğine devam etme. Sen yıpranırsın.
Empati kurmuş olur yap
Aynen bende artık yapıcam ama yaparken umarım soğumam ona karşı fazla ileri gidip
Yok o ayarı tutturursun
Umarım
başaksına yazıyor
Onuda sordum yemin ediyor ama her yemin edenede inanılmaz
Aferim anlamışsın konuyu 😉
Adamı rahatsız etme bence.
Ben zaten bugün ne aradım nede mesaj attım tekrar ne rahatsız etmesi
Nerdeki
Tır şöförü şuğan iran ama bu değişiyor İstanbul'da olabilir ankarada
Belki yoldadair ondan yazmiyor ya da uyuodur takilma boyle seylere
Hayır kasıtlı yapıyor yolda olan adam Instagram‘da nasıl takılır?
Ozaman seni istmiyor sen onu aldatiyorsun oda seni
Aldatma derken ne manada sevgi olarak mı birbirimizi kandırıyoruz iyide ben 7 ay öncede avaz avaz ayrılalım diye kendimi parçadım beni bırakmadı bir türlü ayrılamayız diye
Senin sorunu gordum da aldtiyor mussun adami oda seni neyse bbb