Ben ne yapicam simdi?

Ben 19 yasindayim. 2sene önce görüstügüm biri vardi, onunla iliskiye girmistim. O türkyiede bense baska ülkede kaliyorum. Biz 1yil 3ay birlikteydik ve iliskimiz okadar iyi degildi yani cok tartisirdik. Son 4ay kala tartismalarimiz artmisti, yeri geliyordu bana, aileme küfürler ediyordu ama ben ayrilamiyordum boyun egiyordum söylediklerinde cünkü iliskiye girmistik. daha sonra artik katlanamayacagimi anladigim icin ayrilmak istedim ve beni tehdit etmeye basladi ailen herseyi ögrenir herkese seni rezil ederim felan diye. Bende gecen sene yazin türkiyeye geldigimde olanlari dayimin iki kizina anlattim cünkü ne yapacagimi bilmiyordum, onlarda bilmediler ne yapacaklarini buyüzden teyzem ile konusalim o cözüm bulur dediler. Teyzem ondan kurtulmami sagladi.

Ve bu son zamanlarda da baska bir teyzemin oglu bana yazmaya basladi, herseyi bilen teyzem onu bana ayarlamaya calisiyormus meyersem, ama ben istemiyorum sevmiyorum onu. Bilerek gec yaziyordum ve soguk davraniyorum. Hatta abi bile diyorum ki istemedigimi anlasin, kirmakda istemiyorum onu.
Daha sonra teyzeme:“ niye onu bana ayarlamaya calisiyorsun? Ben istemiyorum. Baskasi mi yok? Dayimin oglu ile görüsürüm“ felan dedim (dayimin oglu ile görüsmek istiyorum cünkü ona karsi okadar güclü duygularim var ki, hayatimda GERCEKTEN hicbir zaman böyle hissetmemistim).
Sonra teyzem de „o olmaz kiz kardesleri biliyor, annelerine söylerler“. Konusmasindan anladim teyzeminde artik ne yapacagini bilmedigini. Benim anneme ve babamada anlatamaz cünkü babam beni öldürür.

Ben doguluyum bu arada, dogu tarafinda namus/kizlik vs daha cok ön pilanda oluyor genelde. Hatta babam erkek arkadasimin oldugunu ögrendiginde arkamdan bacım bile dedi. Hatta ayni evde kalmamiza rağmen, 9-10aydir babamla konusmuyorum bile.
Anneme: „kizinin 1tane daha hatasini göreyim, kuran ekmek carpsin ki diri diri gömerim onu“ diyen bir adamdan ne beklenir ki.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum. Sevmedigim biri ile birliktede olmak istemiyorum. Bu gidisle ben int*har edicem yoksa
Ben ne yapicam simdi?