Öncelikle Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar Diliyorum 😊 KS Ailesi Evet Çok Güzel Çok Hepimizi Derinden Etkileyen Bir Soru İle Sizlerleyim Aşk Aşık Olmak Kalpten Sevmek Sizlere Göre Aşk Nedir? Siz Aşkı Ne Nasıl Görüyorsunuz Bana Sorcak olursanız Aşk Aşık Olmak O kadar Çok güzel bir duygudur ki İnsan Karşısında ki kişiye Aşık Olduğunda Kalbi Yüreği Adeta sevdiği İçin atıyor kalbi Çarpıyor Aşık Olmak Kalpten Gönlünden Çok ama çok Derinden sevmek demektir Aşk Demek Ne Olursa Olsun Sevdiğini Ömrünün Sonuna Hiç Bırakmadan Son Nefesine kadar hatta Son nefesinizi verseniz Bile canından çok sevmek demektir Aşk Ona kötü Hiçbir Şey Olmasına Asla Dayanamamak Ona kötü bir şey Olursa Allah Korusun Yıkılmak Tükenmek Ölmek Gibi bir şey Olur Verir Bu üzüntü Hayatın yaşadığını anlayamaz insan Aşk Bu kadar çok bağlanmak Çok sevmek Demektir 💖 Peki Sizlere Göre Aşk Nedir Aşkı Anlatır mısınız? Sizde 😊💖
AŞIK Olmak Kalpten Sevmek Sizlere Göre Aşk Nedir? Bana Göre Aşk Kalbinden Gerçekten Çok Sevmek Ömrün sonuna kadar sevmek demektir?
aşk huzurlu hissetmektir, onun yanındayken huzurlu ve sakin hissedersin, sanki dünyalar senindir o kadar mutlusundur ki, gülümsemekten çenen ağrır, sanki bi anda bütün dertlerin yok olmuş gibi hissettirir, dünyan aydınlanır, renklenir, yorucu bir gün geçirirsin ya sonra da eve gelip yatağına uzanırsın, işte o anki rahatlıkla aşık olduğun kişinin yanındaki rahatlık aynıdır...
Tam tersi Bence Hiç öyle değil ya Aşkla sevgi Aynıdır Aşık olan ne Gerçekten Kalbinden seven Ömrünün Sonuna kadar vazgeçmez ne olursa olsun sevdiğini bırakmaz gözü ondan başka kimseyi görmez aşık olan Vazgeçen aşikta sevende değildir Aşk Kalıcı duygudur Geçici olan hoşlanti
@brown_eyes19 O senin görüşün Öyle Halbuki Aşk Kalıcı Duygudur Aşk sevmek ikisi aynı şey aslında geçici heves içinde olan bırakır vazgeçer Gerçekten aşık olan Bırakmaz Çünkü aşkta kalp İstiyor ve Kalp hiç bırakmaz bence böyle yani vazgeçmek heves ben böyle düşünüyorum ki doğrusu bu zaten 🙂
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > AŞIK Olmak Kalpten Sevmek Sizlere Göre Aşk Nedir? Bana Göre Aşk Kalbinden Gerçekten Çok Sevmek Ömrün sonuna kadar sevmek demektir?