Eski sevgilim numaramı silmiyor nasıl sildirebilirim?

Biz üç yıl önce sevgili olmuştuk ama ayrı şehirlerdeydik, görüntülü bile konuşamamıştık şimdi düşünüyorum da çok salaklık etmişim gerçekten, çok fazla olay oldu biz ayrıldık ama ara sıra konuşuyorduk o yazıyordu çünkü, ikimizde de telefon numaralarımız var, whatsapptan onu hep engelledim ama şimdi düşünüyorum da sadece engellemek yetmiyor çünkü onda hala numaram var, ben onu çoktan unutmuştum bile ara sıra aklıma gelse de, neyse ben whatsappa sadece kuzenimle konuşup muhabbet etmek için girerim whatsapp durumum "ölümden korksaydım sonu ölüme çıkan bu hayata tutunmazdım." Bana hiç yazmaz ama gecenin bir yarısı bana durumumda yazan bu yazıyı yazmış ve güzel söz yazmış bende yanlış yazdın heralde falan yazdım, o da ismimi yazıp sen değil misin yazdı ama benim olduğumu biliyordu, bende evet benim falan yazdım saat gece 2'ydi galiba, bu saatte nedne uyumadın yazdı bende uykum yok falan yazdım o da başka bir sebebi mi var yoksa uyku düzenin mi yok falan yazdı, daha fazla soru sorunca bende neden soruyorsun dedim o da tamam tamam sormuyorum iyi geceler dedi bende saol diyerek tavrımı ortaya koydum yazışmaları sildim, aradan çok zaman geçti, bende bi kaç gün önce whatsappta bayram mesajı yazdım o da görmüş, zaten bütün whatsapp durumlarımı görür, bi kaç gün sonra da whatsapp ta kendi fotoğrafımı payalaştım ve hemen görüp bayramın kutlu olsun yazmış bende teşekkür ederim seninde bayramın kutlu olsun yazdım o da teşekkür falan etti, bi daha da konuşmadık ama zamanında beni çok üzmüştü, ve beni sevmediğine çok eminim, Sizce ne yapmaya çalışıyor? Telefon numaramı nasıl sildirebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepiniz sen neden numarasını silmedin demişsiniz ama zaten 3 yıl boyunca numarası bende kalması silmiştim daha önceden ama önemli bir konu üzerine bi soru sormak için yazmıştım ben, sonra da zaten aklıma bile gelmediği için unutmuşum silmeyi
Eski sevgilim numaramı silmiyor nasıl sildirebilirim?