Eşim benimle evlenmeden önce borçlanmış ve şu an bana ait olan arabamı satmamı istiyor hatta satmak istemedim diye beni hamile halimle annemin evine göndermekle tehtid etti defol git annenin evine dedi arabamı satmalimiyim sizce borcuda eski eşiyle yaptığı bir borç.! Ne diyeyim ona ne yapayım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
🤔 Arabayı satma teklifi bu durumda sadece sizin tarafinizdan insiyatif uzerine teklif edilecek biseyken, hadi diyelim ki düşüncesizlik yapıp bunu o size teklif etti.. Olumsuz cevap aldığında verdiği tavır hiç insani degil.. "esine yardim etmeyeceksen annenin evine" hmm.. Sanırım bir iliskiyi nasıl öldürürsün diye sorsalar bile bu aklıma gelmezdi..
15 Yorumla
Soran+1 yılBen çocuğum için satarsam satarım arabamı çok zor şartlarda aldım senelerce para biriktirdim aldım evlenmeden önce aldım arabamı şu an bile hala çalışıyorum hamile halimle
Soran+1 yılIlk defa böyle bir şeyle karşılaştım duygusal dönemlerim okuyor zaten böyle bir şeyle karşılaşınca daha çok uzulup ağlamaya başladım çocuğuma bir şey olucak diye korkuyorum
- +1 yıl
Tabiki haklısınız, hormonel olarak da sağlıklı reaksiyonlar veremeyeceginiz bir dönem olsa gerek, siz yine de sakin kalmayı deneyin.. Huzursuz oldugunuz ortamda kalmakta israr etmemenizi tavsiye ederim, siz iyi olmalisiniz ki bebeğinizde iyi olsun.. Simdiden saglikla büyüsün dilerim 🙏
Soran+1 yılUmarım hiç bir şey olmadan sağlıkla alırım eşim. dun gece cıktı gitti hiç uymadım hep ağlıyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi eşinin eski eşiyle yaptığı borcu öteki kadın neden destek çıkmıyo senden durmuş arabanı sat dıyo böyle saçmalık olmaz hamile olduysan annenin evine neden gönderiyo yanlış bişey saçmalık arabayı satarsanda içinden gelerek sat zorla olsada satma
025 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorim haber alamıyormuş eski eşinden arabama goz dikti
- +1 yıl
Eski eşinden haber alamıyorsa bırakmıştır kurtulduğuna seviniyoduur oda göz dike dike senin arabaya mı göxü dikti tabi sende bilmiyosun napacağını
Soran+1 yılEvet 4 aylık hamileyim birde duygusal dönemlerimde oluyor bir de böyle bir durumla karsilastim
- +1 yıl
İyi allah sağlıklı dünyaya gelmek nasip etsin hayırlı evlat olsun duygusallık oluyor evet siz güzel tatlı bayanlarda hamilelik dönemlerde
Soran+1 yılDünden beri uyumadım eşimde gelmedi eve agladim sabaha kadar hala oyle
- +1 yıl
Niye uyumadın bayan eşin gelmedi diye ağlarmı insan
- +1 yıl
Dayanamam gözyaşınıza
Soran+1 yılEşim gelmedi diye değil bana bunları söyleyip kapıyı çarpıp gitti diye
- +1 yıl
Eşin seni tehdit ettiği için değilmi kapıyı çarparlar işlerine gelince iyisin gelmeyince kötüsün
Soran+1 yılBağırıp kapıyı çarpıp gitti o yüzden ağlıyorum hamile hamile birkaip gitti beni en iyisi boşanmak:(
- +1 yıl
Bağırınca eline ne geçiyo ağlayıp gözyaşını niye akıtıyosun ki bayan hamile hamile bırakıp gittiyse oda onun odunluğu ayıp etmesi boşanınca o çocuk yine doğacak
Soran+1 yılElimde değil zaten hamileyim ve çok duygusal in bir de bu olunca
- +1 yıl
Elinde olmayan bişey tamam da hamile sin kendini yorma duygusal olma bu kadar ağlama gözyaşına değmez
Soran+1 yılSakin olmayı deniycem
- +1 yıl
Sakin olsanda bişey değişmez
Soran+1 yılBiliyorum en iyisi ondan uzaklasmak
- +1 yıl
Neden uzaklaşıyosun
Soran+1 yılO da benden uzaklaştı telefonlarimi açmıyor belki ben şu an kötüyüm gemileyim sonuçta ya bir şey olduğu için atıyorsam ama açmıyor dünden beri gelmedi eve
- +1 yıl
Eşin senden mi uzaklaştı telefonlarını açmıyosa durum iyi değil kötü olmanı istemiyorum bayan üzülmenide açmıyorsa kendini yorma gelmediyse kendini suçlama bu kadar kurban olayım canını sıkma bu kadar
Soran+1 yılAçmıyor ailesine sordum onlarada isim var demiş kapatmış dün akşam cıktı evden gelmedi bir daha hala daha yok
- +1 yıl
Açmıyorsa kapatmışsa kafasını diniyodur
Soran+1 yılKapalı değil red ediyor arayinca
- +1 yıl
Red ediyorsa seninle konuşmak istemiyodur
Soran+1 yılHamileyim benim telefonu mu açması gerek Işte ama gelde anlat
- +1 yıl
Hamilesin tamam telefonu açmıyorsa hiçbişey anlatamazsın
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sence mantıklımi bu yaptığı?
042 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı değil ama bu tepkiyi beklemiyorduk
Soran+1 yılBilmiyorum ki 4 aylık hamileyim bir de çok üzülüyorum duygusal dönemler yaşıyorum zaten hamileyim mantıki düşünemedim yardım. almak için buraya yazdım:(
Soran+1 yılBende şu an sadece bebeğimi düşünüyorum
Soran+1 yılNasıl ne alakası var düşünmeyeyim mi bebegimi
Soran+1 yılSatmam zaten eve bile gelmedi dün gece gitti satmam arabamı
Soran+1 yılGelmesin ya gerek yok bu saatten sonra bosanicam
Soran+1 yılÖyle isimde var calisiyorumda bakarım cocugumada ailemde yarim eder
Soran+1 yılEşimden soğudum artik
Soran+1 yılAdamlikta erkek olmakla olmuyormus
Soran+1 yılBende öyle eşimi adam sandım ama işte evlendikten çocuk yaptıktan sonra gördüm yuzunu
Soran+1 yılEvet yanlizim yok dün akşamdan beri yarin aileme gidicem
Soran+1 yılAileme gideceğim ya uzuldum falan işte kramp giriyor saat başı ailem yanımda olsa daha iyi olur
Soran+1 yılÇocuğumu düşünücem artık
Soran+1 yılYa boşarım zor değil ben şu an da çalışıyorum zaten sıkıntı değil benim için zor değil yani
Soran+1 yılAmaaan dolmasın artık:D
Soran+1 yıl27 yaşındayım
Soran+1 yılÇocuklu bir kadını istemez kimse. s
Soran+1 yılYok sevgili ya da evlilikte olabilir
Soran+1 yılTamam sormadım:)
Soran+1 yılBilmiyorum ko fark etmez sanırım. . D. d. d
Soran+1 yılNiye çıkayım cikmam
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılBiraz dikkatli olmalısınız sanki kafası farklı şeylerde bu arada borç neden?
013 Yorumla
Soran+1 yılSöylemiyor bilmiyorum asla borç işte vereceksen ver yoksa annenin evine git kocaya yardım etmeyen eş mı olur dedi
- +1 yıl
Arkadaş işleri mi kötü pavyonda mı yedi borsa mı oynuyo insan eşinden bişey saklarmıymış
Soran+1 yılSöylemiyor işte sen satacak mısın satmayacak misin satmıyorsan çek git dedi
- +1 yıl
Eh be arkadaş yanlış anlama ama böyle insanı gözün nasıl kör olduda evlenmeni geçtim bide çocuk yaptın?
Soran+1 yıl3 Yil oldu evleneli ilk drfa böyle yapıyor cidden anlamıyorum böyle üzüntüden bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum
- +1 yıl
Önceki eşinden neden ayrılmış biliyon mu?
Soran+1 yılHayır sadece artık eskisi gibi iyi gecinemiyorlarmis o yüzden bir birlerini mutsuz ediyorlarmış öyle demisti
- +1 yıl
Sanki şimdi de öyle olacak gibi ama yine de konuşmayı dene sakince güzelce hiç birşeyi ortaya koymadan ve kaybedeceğin bişey yok gibi sonuçta ayaklarının üzerinde durabilirsin dimi?
Soran+1 yılTabiki durabilirim arabamı kendim aldım evlenmeden şu an da çalışıyorum. hamile olmama rağmen hala çalışıyorum para biriktiriyorum çocuğumun geleceği için
- +1 yıl
Daha ne olsun o zaman inan bana aklı başında bi erkek zaten güçlü bi kadını herzaman sever 😊
Soran+1 yılKendim için değilse çocuğum için düşürüp ayakta ama bu kadar üzüntüye bebeğimi kaybetmekten korkuyoruk
- +1 yıl
Bence biraz uzak kalsan kocandan belki değişebilir daha önce uzak kaldın mı hiç?
Soran+1 yılHayır hiç uzak kalmadık 3 yildir
hayır satma ! bu insanlar nasıl bu kadar serefsiz ya
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum 4 aylık hamileyim birde
Soran+1 yılDuygusal bir dönem yaşıyorum zaten hamilelik nedeniyle
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim tek korkum bebeğime bir şey olmadı bu üzüntüyle:(
Soran+1 yılUmarım görmez dünden beri uyumadım evden çekti gitti eşim zaten ağlayıp duruyorum dum akşamdan beri
Esin seni kullanıyor olabilir sana bişey sormak istiyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılBuyrun?
Soran+1 yılSormayın o zaman
Soran+1 yılHayır ben rica ediyorum gizli kalmak istiyorum iyi günler efendim
Soran+1 yılIyi günler başkasına sorun yazmiycam iyi günler
Soran+1 yılBeyfendi rica ediyorum gidin soru yayınlayın gizli olarak bir sürü kişi yazar iyi günler
Kocan ne diyosa onu yap kocanın sözüne karşı gelinmez
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(18-24)+1 yılişin gerçekten zor Eeee burdan ne çıkarcaz her gördüğün ile evlenmiyeceksin genelde insanlar evlenince değişir senin eşinde değilmiş geçmiş olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılHer gördüğümle mi evlendim 3 Yil oldu evleneli ilk defa böyle bir şey yaptı hamileyim bir de nerden bileyim böyle olacagini
Cevap sahibi+1 yılkader işte yapıcak bir şey yok ama çoçuhun doğurdukdan sonra çoçuhu annen bırak çaliş kiralık ev bul sen çoçuhun ikiniz yaşayıp gidin hemen evlenme sonra ikinci eşiden sıkıntı yazarsın (allah kolaylık versin)
Soran+1 yılZaten hem hamileyim hem aynı zamanda çalışıyorum ben hala eşim çalışmıyor:(
Gizli Üye(25-29)+1 yılElinde ne var ne yok alır Bu adam
04 Yorumla
Soran+1 yılTek arabam var elimde
Cevap sahibi+1 yılOnu da bu adama mı vereceksin
Soran+1 yılCocugum icin sakliyorum ben o arabayi cocugumun riskini vermem eski esi icin
Cevap sahibi+1 yılBence de vermem
Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Satma
067 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılBen öyle düşündüm çocuğum için tutuyordum o arabayı ama bana sen eşini zor durumda mi birkaiyorsun çek git annenin evine o zaman dedi çok üzülüyorum ağlayıp duruyorum hamilelikte duygusal dönemler yaşıyorum zaten bir de bu geldi basima
Soran+1 yılEn iyisi boşanmak sanırım:(
Soran+1 yılAileme söylesem bunu alırlar yanından hemen beni
Soran+1 yılDun gece lafini soyleyip celti gotti ki evden açmıyor telefonlari
Soran+1 yılbelki ben şu an kötüyüm hamileyim sonuçta ya bir şey olduğu için ariyorsam ama açmıyor dünden beri gelmedi eve ben bu kadarını hak etmiyorum bu haldeyken
Soran+1 yılKimse yok evde tek basimayim ve ilk bebeğim. dustu benim şu an bu durumda olmamam lazim
Soran+1 yılEn iyisi öyle yapayım gelip alsınlar
Soran+1 yılOnları aradım isim. var demiş onlara ne işi var bizde bilmiyoruz dediler isim. var şimdi deyip kapatmış telefonu
Soran+1 yılYok ama işte dün akşam cıktı gitti hala yok
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılBenim ilk evliliğim eşimin ikinci
Soran+1 yıl:) :)
Soran+1 yılSansi olanda Böyle oluyor ama :)
Soran+1 yılYa çok saçma bu soru lan yoksa yok evin araban çalışıp beraber alırsınız evi arabayı ya da alma zorunlu mu ev araba
Soran+1 yılAllah daha çok versin
Soran+1 yılYa ben öyle kadınları anlamıyorum senin elon kolun yok mu git çalış al kendi evini arabanı bak ben hamileyim hala çalışıyorum arabamı aldım evimide alırım kendim
Soran+1 yılÇok saçma evlendim ama hala kocanın eline bakmadım hiç para istemedim ondan
Soran+1 yılYok hayır etmiyorsunuz :)
Soran+1 yılBilmem
Soran+1 yılNasıl alınıyor ki
Soran+1 yılBende bilmiyorum:)
Soran+1 yılÇanakkale
Soran+1 yılGidersiniz umarım güzel yerdir
Soran+1 yılBir tane amca var ona bakıyorum yemeğini yapıyorum ilacını iciriyorum
Soran+1 yılEvet yapacak bir şey yok çocuğumun geleceği için çalışmam lazım:)
Soran+1 yılEşim çalışmıyor ben uğraşıyorum böyle dünden beri düşündüm ama en iyisi boşanmak ya
Soran+1 yılEvlendigimizden beri çalışmadı ki adam akıllı
Soran+1 yılEvlendikten sonra böyle oldu böyle değildi ki evlenmeden önce
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl3 yil oldu evleneli
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi olamazsın yaa
014 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim :(
- +1 yıl
O nasıl bir eş yaa 🤦🏻♂️
Soran+1 yılAsla bilmiyorum ilk defa böyle bir şey yaşadım 3 yildir hamileyim bir de iyice duygusallastim ağlayıp duruyorum bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum
- +1 yıl
Ayy Allah korusun yaa kötü şeyler düşünme
Soran+1 yılSadece onun için endiseleniyoruk
- +1 yıl
Allah korusun
Soran+1 yılBir kere düşük yaptım aynı şeyi tekrar yaşayamam atlatamam
- +1 yıl
Neden gizlisin sen yaa 😔
Soran+1 yılÖyle gizli olmak daha iyi rahatca kendimi aça biliyorim
- +1 yıl
Kız saçmalama yaa ne alakası var eklesene bir şey sormak istiyorum sanaa
Soran+1 yılBöyle daha rahat hissediyorum kendimi gizli tutmak daha iyi benim icin
- +1 yıl
Yaa lütfen 😔
Soran+1 yılYok. cidden teşekkür ederim
- +1 yıl
Pekii 😔
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?