Sevgilime geçmişim hakkında 3 defa yalan söyledim?

Yaklaşık 10 11 aydır ilişkimiz var o. Başlarda cok üstüme düştü cok sevdi cok hissettim sevgisini dokunmaya kıyamıyordu bana 2 3 defa yalanimi yakaladi geçmişim hakkinda en sonun bidaha olursa affetmem dedi itiraf ediyosan et kaldırabilirim şu an dedi gene eksik şeyler anlattim sonra gelecegi düşündükçe dürüst oldum bi gün herşeyi anlattim falan onunda zoruna gitti baya beni terketti 2 gün sonra engeli açtı küfür falan etmişti baya bende 3 4 gün sonra yazdim baya netti unuttum seni acımı çektim çok mutluyum sensiz seni sevmiyorum sensiz çok mutluyum falan dedi sonra buluştuk benim çabam sonunda işte orda da çok netti biraz yanaştım affetti ama ben eskisi gibi olamam dedi asla zamanla da olamam bunu göze alıyorsan sans veririm dedi o gün iki arkadaş gibiydik sonrasında gene eskiye döndü soğuk davranmaya basladi ve hala davraniyor güvenini kazanmak için ne yapabilirim veya çok üstüne düşünce benden tamamen mi vazgeçer beni cepte mi görür veya ilgisiz davranınca daha mi yokluğuma alışır nasil davranmam lazim başta cok seven biri bu kadar kolay vazgeçer mi peşinden koşturur mu lütfen yardım edin bu arada kendisi en inatçı insan tanıdığım Boğa burcu
Sevgilime geçmişim hakkında 3 defa yalan söyledim?