Erkek arkadaşım benden fazla miktarda para istedi?

1 buçuk yıldır konuştuğum birisi var mesafe ilişkisi yalnız hiç yanıma gelmedi, sadece telefon üzerinden konuştuk, onca zamanı. Şu zamana kadar yanıma geleceğim dedi ama gelmek için birşeyler yapmadı, hep birşeyler çıktı. Yalnız özel günlerde hep hediyeler yolladı, okadar masraf yaparken gelmemesini anlamıyorum. Maddi sıkıntıdan gelemiyorum sen karşılarsan gelirim dedi bende onca senedir konuştuğum insanı görmek istediğim için kabul ettim normalde önümüzdeki pazartesi ayarladık ben tanıdığım birisinden 4 günlük 250 tl lik apart ayarladım, yalnız bana erkek arkadaşım 1.500 tl lazım dedi ne yapacaksın okadar para dedim oda kontur yüklemem lazım geliş gidiş parası, kendime lazım olanları ayarlayıp gelcem dedi, pazartesi diye anlaştık bu sefer çarşamba olur dedi, ayrıca ben okadar para veremem gelirim yok, öğrenciyim burs paramdan verecektim, sonra kızdı anlayışsız insansın param yok diyor, ama bana gelince para yok hep, herşeyine tamam dedim hepsini ben karşılayacaktım ama o parayı vermedim diye caydı, apart ayarlamıştım 250 tl boşa gitti gelmiyorum umrumda değil kendin kal dedi çok üzüldüm okadar heves etmiştim. Sizce gel diye ısrar etmiyim değil mi? Sonuçta gelmek için bir çabası olmadı ama ben kız halimle bunları yapıyorum o yapmıyor.
Erkek arkadaşım benden fazla miktarda para istedi?