Patronum bana karsi iyiydi 2 bucuk ay olucak yeni girdim işe sonradan gozlerini kaciriyor muhattap olmamaya calisiyor mesaj atinca iş icin bazılarina cevap vermiyor çay goturdugumde ben istemedikce getirme diyiyor neden boyle yapiyor sizce beni begeniyordu şimdi gozlerini kaciriyor bakmamaya calisiyor bana ama bazende uzun uzun bakiyor ben ona bakmadigimda
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunlar hep hoşlanma belirtisi ama bir yandan da kendimi kaptırmamalıyım çabası..
Zaten goxlerime bakmamak icin caba gosteriyor onceden boyle degildi gozlerime bakiyordu sonra cok guzel bakmaya basladi sonra kaciyor ve soguk mesajima bile cevap vermiyor yanina gitmemide istemiyor
İş yerinde dedikodu olmasın diye böyle davranıyor olabilir.
Farklı düşünürsün diye utanıyordum belkide.
Nasıl?
Bu klavyenin yapay zekası beni ayar ediyor...
Sen onun hakkında kötü düşünürsün diye düşünüyor olabilir. Yani bir nevi çekingenlik
Yok oyle dusunmez oyle yapisi yok dusunse basta dusunurdu gulumsuyordu rahatti simdi gozlerime bakmamak icim caba sarfediyor ve heyecanlaniyor hissediyorum bakmamak icin ne yapacagi i sasiriyr yanina gitmemi istemiyr soguk davraniyor
herşeyden önce patronun tipi nasıl
Dis gorunusu umursamiyorum korumaci tavrina aşık oldum deger veriyor bana şu an oyle degil gibi ama kaçiyor şu an
sana aşık olmuş olma ihtimali var
Bu buyum bir sey 2 bucuk ayda bu mumkunmudur
*?
Patronun biraz ıbîne galiba öyle sezdim
Yok oyle biri degil yani hatta oyle olmadigi icin kaciyor sanirim
Senin amacın ne peki baksın mı istiyorsun
Ben kendisini begeniyorum yani o gelince ofise mutlu oluyorum yanimdan gecince kalbim carpiyor çayida sirf onu goruyim diye gotuyordum işte oyle dedi ben istemedikce getirme bana karsi baslarda rahatti beni begeniyorduda bunu ordaki elemandan biri demisti simdi kaciyor neden anlamadim
Demekki soğumuş senden harketlerinde bi gariplik sezmiş olabilir
Soguyacagi bir sey yapmadim
Bakmamak icin caba gosteriyr ve heyecanlaniyor yani ne yaoacagini sasiriyor
Belki mantıklı gelmedi bu durum kendine engel olmaya çalışıyor
evlidir ya da sevgilisi vardır?
Evli degil elinde yuzuk yok
sevgilisi olabilir, durumu etik bulmuyor olabilir her patron çalışanıyla birlikte olmaz
Tabiki orası oyle fakat başlarda bana gulumsuyordu beni begemiyordu ve bellide oluyordu o zamanlar kacmiyordu simdi gozlerime bakmamak icin caba sarfediyor kafasini egiyor hemen sonra cevap vermiyoe mesajima iş icin yaziyorum baska bir sey icinde degil sonra soguk yanina gitmemi istemiyor
sen de boşver o zaman biri vardır hayatında muhtemelen