Aşk İlişkileri Sudan çıkmış balık gibiyim kiminle sevgili olacağımı şaşırdım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor işe başladım uzun süredir evdeydim, orada benimle flört eden erkekler oluyor süreklikiminle sevgili olmalıyım ne yapmalıyım yardım edin Sudan çıkmış balık gibiyim kiminle sevgili olacağımı şaşırdım? Cevapla İş Soruları Flört Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. derde bak.. o piti piti yap 0 0 Yorumla
Nickyokkiii Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Olma niye zorunlu hissediyor mus gibi konusuyon 0 0 Yorumla
siyahkuğu-_- Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Hiç biri ile sevgili olma boşver tek takıl:) 0 0 Yorumla
BrownEyes1 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Biz bitane bulamıyoruz ya 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 30 yaşındasın bir kadın bulamıyor musun Yorumla BrownEyes1 +1 yıl Bulamıyom Yorumla Soran +1 yıl İşin yoktur o zaman Yorumla BrownEyes1 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Önce iş bulman gerekiyor farkında mısın Yorumla
RecepErL Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ne iş yapıyorsun ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
derde bak.. o piti piti yap
Olma niye zorunlu hissediyor mus gibi konusuyon
Hiç biri ile sevgili olma boşver tek takıl:)
Erkekler de seni bekliyormuş
Seç beğen al kim neye göre seçecek burdan
Biz bitane bulamıyoruz ya
30 yaşındasın bir kadın bulamıyor musun
Bulamıyom
İşin yoktur o zaman
Evet
Önce iş bulman gerekiyor farkında mısın
Kişileri söyle yardımcı oluyım yaz
Ne iş yapıyorsun ya
Hangisini istiyorsan
Olmak için olma