Ben hayatımda çok bişeymi istedim gülüp eğleneceğim yeri geldimi tartışcağım ama asla bırakmayacaģım beni seven bana sevgisini hissediren beni neolursa olsun bırakmayan bi insanla ilişki ilişki olmazsa yanımda olmasını istedim ben çok bişeymi istedim benim neden olmuyor neden insanlar beni sevmiyor
Kizla basta iyiydik taki okul okumadigimi soylememe kadar ondan sonra kiz benden kurtulmak icin elinden geleni yapti sonunda biseyi bahane edip engelledi
Bahsettiği kız benim okul mevzusuyla alakası yoktu kendisi bana yalan konuştu bende gerçekten üzülüp çözüm bulmak yardımcı olmak istedim güya beni denemiş sonra ben vicdansız diyince kendisi gülme krizine girdi yazıklar olsun ne diyim aşırı takıntılı biri bu arada dünden beri okula kafayı taktı ben maddiyattan çok maneviyata önem veririm dedim bana para göz kızla işim olmaz dedi benle işin olmazsa benimde senle olmaz ozaman hem bir ton laf saydı hemde ağlanıyor kusura bakmada benimde gururum var sen bana yalan konuş benle dalga geç diye kendimden ödün veremem
@benzeyyy yazdıklarımın hepsini oku önyargılı birisi asla değilim ben ona okul önemli değil dedim o bana paragözsün dedi hiç alakası yok parada gözüm olsa sabancılara yamardım kendimi
1 gün oldu tanışalı yaptıklarına bak ilk günden bunu yapan yarın bigün neler yapar ayrıca ben sana dedim dimi ben 2. şansı vermem yalan konuşma sakın dedim dimi demediysem demedin de resmen alaya almışsın beni bende oturmuş saf saf sana çözüm yolu aradım üstüne birde gülüyorsun sonra gelip özür diliyorsun özür dileme hata yapma ben sana baştan söyledim daha dakka bir gol bir yalan söyleyenden ne bekliyorum ki zaten
Bende profesyonel bir yazimci potansiyeli var en buyuk hayalimde bu ben daha cocukken bile yazilim alanina ilgim vardi hep yazilim isiyle ilgileniyordum daha evde internet yokken oyunlardaki yazilimlari degistirip silahlari oyunda olmayan birsekilde hayalime gore degistirirdim
Sen benle alay ettin dalga geçtin insanın az vicdanı sızlar birde utanmadan burda beni kötülüyorsun yok neymiş ben seni durduk yere engellemişim ben sana sitem ederkende umursamayıp güldüğünü söylemiyorsunda beni suçluyorsun sen bu kafayla gidersen hep yalnız kalırsın suçu önce kendinde ora sonra neden yalnız olduğunu öğrenirsin birde özür diliyorsun bardak kırıldı birkere eskisi gibi olur mu olmaz resmen alay ettin ötesi berisi mi var bunun
Bir daha görüşmeyelim yazma lütfen kendine saygın varsa azıcık hatrım varsa rahat bırak beni dahada asla ben sana dedim o yüzden sakın yani allah yolunu açık etsin benden yana vicdanın rahat olsun ben seni affettim allaha emanet
Kizim napayim kizdiriyosun ben senden cidden hoslanmaya basladim gel ya arkadas olalim burcumuz ayni kanimiz ayni be hergun cay iciyorum beeeeee film hastasiyim gel birak su onyargilarini gel beeeeeee
Kızdırıyorum diye bela mı okuman lazım yarın bigün sen bana muskada yazdırırsın böyle davranarak dahada gözümden düştün haberin olsun ben seni allaha havale ediyorum beddua ederek acizleşicek bir insan değilim allah bilsin diyorum bela edicek kadar karaktersizleşemicem.
Büyü düşündüm ne manyak mısın yazık gerçekten şoklardayım şu an ben seni farklı tanımışım gerçek yüzün buydu demek vay be bir yalan daha görüyor musun özür diliyorsun gene yapıyorsun ne anladım bu işten bardak kırıldı bikere
Kız şaka diyorum onu ciddiye anlama herşeyi büyü yaptırırmıyım hiç. Gülücük attım sonuma şaka olduğu anlaşılsın diye. Ya benim cidden bak sana kanıp çok ısındı bunlar küçük şeyler tamam sana bundan sonra kötü bisey söylemem instagramda istemiyorum ya sadece arkadaş olalım olmazmı
😆😆 demiştim ama ben onu lafın gelişi demiştim ya ben senle arkadaş olmak istiyorum gerçekten bana iyi grliyosun gelmesen kesinlikle istemem benim yanlızlığımda bana ilaç gibi geldim sen belki yanlızlığı çekmemişin etrafında insanlar var benim öyle değil işte eminim sen benim yerimde olsan sende aynısını yaparsın
Hiç olmassa biraz dur kendimi toparlayana kadar bak ne instagram isterim. hiç bişey istemem geç cevap versende olur yeterki beni birakma bana 1 şans daha ver
İpek kaldır be bana bir şans daha ver birdaha sana asla kötü davranmıyacağım ve hiçbir şeyi takıntı haline getirmeyeceğim en ufak hatamda birdaha affetmezsin ama nolur be bana bir şans daha ver ipek nolursun
Kaybekmekten sende korksan sende takinti yaparsin... mesela uni sinavindan kal sende uzulur takarsin mesela sevdigin biri olsun kabul etmek istemezsin takarsin uzulursun bu insani bir duygu bendekide bu iste kaybekten korkmak buyuzden takinti yaptim kaybekmek istemedigim icin
Sen diyosunki zor olani istiyorum sadece insan icin zor olan istenmez. Belkide bu dunyada hersey icin zor olani secmen guzel ve seni guclu bir insan yapar lakin sadece bir insan icin nefsi olan birisi icin zor olani degil karakterli olani dobra olani secmelisin
E diceksin daha yeni gördüğün 1 kız için bukadar takıntı fazlamı. Onuda şöyle açıklayım. Benim hayatım boyunca hiç kız arkadaşım olmadı beynimde kaygı başladı ya tek kalırsam ya ömrüm boyunca tek olursam ya çoluk çocuga kavuşamazsam ya tek başıma ölürsem gibi gibi bunlar çok şiddetli bir şekilde öyle söylemesi gibi kolay değil beynimde resmen acı gibi saplanıyor
Kesinlikle benim için kız arkadaş cinsellikten ibaret değil inanki 1 kız arkadaşım olsun desinki ömrün boyunca benle cinsel ilişkiye girmicen inanki girmem inankiiii aa diceksin lafla demesi kadar kolaymı kolay değil herkesin yapabilceği şey değil ama ben kaybetmemek için herşeyi yaparım
Dostum bu şekilde olmaz , bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Yeni tanıdığın birisi için her şeyini feda etmeye hazırsin kızlar böyle erkekleri sevmez. Kendinden ödün verme ve karşı cinse nasıl yaklasacagini bil
Kızla doğum günümüz aynı kan grubuz aynı sevdiğimiz herşey aynı çaykoliğim oda çayı çok seviyor netflix seviyorum oda çok seviyor yani kısacası kafamız ortak ruh ikizim kendisi ama beni istemiyor 😒
Başta çok güzel anlaşıyorduk. Okumuyorum çalışmıyorum orta okul mezunuyum liseyi açıktan okuyorum dedim ondan sonra bişeyler çıkartıp benden kurtulmaya çalıştı kendisi çok çalışkan ben çok tembelim
Yeter mk sürekli bildirim geliyor yanıt verdiğime pişman oldum kız net bir şekilde söylemiş işte istemiyorum diye neyini uzatıyorsun baya bos yapmışsın.
Resmen depresyon sebebisin ipek. Diyosunki okul yüzünden değil. Ama ne başladıysa okul dan sonra başladı sürekli benimle kavga etme çabaların falan benden kurtulma isteğin boş bir insan olduğumu düşündüğün zaman başladı sana pasif geldim ondan önce alkol sigara ile zaten seni üzmustum sonra okulda okumuyorum dediğim zaman yok küfür yok o yok bu yok şu sürekli benden kurtulmaya çalıştın ondan sonra beni istemedın
Beynin mi yok taklit mi yapıyorsun okuduğun okul umrumda değil ya benim sevdiğim var zaten seninlede olmazdı öylesine konuştum ne çok bağlandın hemen sal artık allahın ümmetin aşkı için yalvarıyorum rahat bırak
Kendi kendine umutlandın neyse ne uzatmasana beynin mi yok iyice tansiyonum çıkıyor senle konuşunca rahat bırak psikolojik destek almanı öneririm yazdıkça iğreniyorum senden yazmaya devam edersen burdanda engellerim uygulamayıda silicem sinirlerimi bozuyorsun kusasım geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sosyalleşiyor musun kızlarla?
Dun bi kizla konustum burdan 1 gun konustuk iste sonra sıkıldı engelledi beni
Nedeni ne ki dış görünüşün yüzünden olabilir mi?
Dış görünüşü görmedi benim uni okumuyorum kendisi okuyo diye engellefi
Üzüldüm kötü olmuş sen kendin gibi birini bul veya okumamanı sorun etmeyen birini bul
Kizla basta iyiydik taki okul okumadigimi soylememe kadar ondan sonra kiz benden kurtulmak icin elinden geleni yapti sonunda biseyi bahane edip engelledi
Ona da saygı duymak gerek ama baya ön yargılıymış bırak engellemesi iyi olmuş
Bahsettiği kız benim okul mevzusuyla alakası yoktu kendisi bana yalan konuştu bende gerçekten üzülüp çözüm bulmak yardımcı olmak istedim güya beni denemiş sonra ben vicdansız diyince kendisi gülme krizine girdi yazıklar olsun ne diyim aşırı takıntılı biri bu arada dünden beri okula kafayı taktı ben maddiyattan çok maneviyata önem veririm dedim bana para göz kızla işim olmaz dedi benle işin olmazsa benimde senle olmaz ozaman hem bir ton laf saydı hemde ağlanıyor kusura bakmada benimde gururum var sen bana yalan konuş benle dalga geç diye kendimden ödün veremem
@benzeyyy yazdıklarımın hepsini oku önyargılı birisi asla değilim ben ona okul önemli değil dedim o bana paragözsün dedi hiç alakası yok parada gözüm olsa sabancılara yamardım kendimi
@ipekozdeen Anladım o zaman sen haklısın kusura bakma:)
@Benzeyyy estağfirullah problem değil sadece kuruntu yapıp beni lekelememesi için yanıt vermek istedim
Benzey inanki yaptığımdan özür diledim birdaha olmucak dedim 2. şansı ver bidaha buşekilde davranmıcam dememe ragmen 2. Şans vermiyor istemiyorum seni falan diyor. Allah aşkına anlattığı sebebler bırakılcak sebeblermi neolur söyle bana bunu
1 gün oldu tanışalı yaptıklarına bak ilk günden bunu yapan yarın bigün neler yapar ayrıca ben sana dedim dimi ben 2. şansı vermem yalan konuşma sakın dedim dimi demediysem demedin de resmen alaya almışsın beni bende oturmuş saf saf sana çözüm yolu aradım üstüne birde gülüyorsun sonra gelip özür diliyorsun özür dileme hata yapma ben sana baştan söyledim daha dakka bir gol bir yalan söyleyenden ne bekliyorum ki zaten
Aslinda cok iyi anlasabilcegim her konuda destek alabilcegim birisi fakat iste önyargılarımız napalım
Ya ben bi kadina el kaldircak surekli dovup sovcek adamlardan degilim keko hic degilim
Bende profesyonel bir yazimci potansiyeli var en buyuk hayalimde bu ben daha cocukken bile yazilim alanina ilgim vardi hep yazilim isiyle ilgileniyordum daha evde internet yokken oyunlardaki yazilimlari degistirip silahlari oyunda olmayan birsekilde hayalime gore degistirirdim
Sen benle alay ettin dalga geçtin insanın az vicdanı sızlar birde utanmadan burda beni kötülüyorsun yok neymiş ben seni durduk yere engellemişim ben sana sitem ederkende umursamayıp güldüğünü söylemiyorsunda beni suçluyorsun sen bu kafayla gidersen hep yalnız kalırsın suçu önce kendinde ora sonra neden yalnız olduğunu öğrenirsin birde özür diliyorsun bardak kırıldı birkere eskisi gibi olur mu olmaz resmen alay ettin ötesi berisi mi var bunun
Bir daha görüşmeyelim yazma lütfen kendine saygın varsa azıcık hatrım varsa rahat bırak beni dahada asla ben sana dedim o yüzden sakın yani allah yolunu açık etsin benden yana vicdanın rahat olsun ben seni affettim allaha emanet
Bırakma be ipek hiç olmazsa arkadaş olarak kalalım vallahi birdaha sana tek bir yanlışım olmaz.
Burcumuza hatta kan grubumuza hatta sevdiklerimiz seyler bile ayni sen buyuzden benim icin ozelsin
Cayı bile seviyosun ya 😔😔
İkizim 😶😶
Anlık istiyorum ben aşk istiyorum
İpek son birşans ver bana neolur yeter artık tek tabanca takıldığım
İpek neolur 1 şans daha ver
Keşke yapmasaydım çok pişmanım keşke zamanı gerialabilsem
Meleğim neolur bana son 1 şans ver eğer birdaha seni üzcek tek birşey yaparsam ozaman sonsuza kadar gorüşmeyelum ama nolur son 1 şans ver nolur
Meleğim nolur beni affet dünya güzelim herşeyim seni ömrümün sonuna kadar mutlu edeceğik
İpek yalvarmaktan çok sıkıldım madem böyle yapıcaktın neden başta umut verdin zaten yanlız bir insanım yani
Bu beni daha fazla üztmekten ileri gitmedi.
1 neden buldun ve benden kurtuldun ipek canın sağolsun
Zamanı geriye alabilme şansım olsa okumadığımı söylemezdim
Okadar pişmanımki yani allah seni bildiği gibi etsin allah seni ıslah etsin ben başkq bişey demiyorum
Benim yaşadığımın bin beterini yaşa
En güçlüler seni hiçbir zaman sevmesin
Köpek gibi yalvar benim gibi
Köpek gibi koş ama hiçbir sonuç bulamama mutsuzluktan Çok yaşa
Ulaşılmaz ile ömrünü harca ama hiç sonuç bulama
İpek neolur be bişey yaz ya arada sırada konuşuruz tamam
Bütün sülaleme kadar beddua etmişsin ne diyim daha bişey dersem büyü yaptırırsın birde
Kizim napayim kizdiriyosun ben senden cidden hoslanmaya basladim gel ya arkadas olalim burcumuz ayni kanimiz ayni be hergun cay iciyorum beeeeee film hastasiyim gel birak su onyargilarini gel beeeeeee
Alkolu biraktim sigarayida birakirim tembelligide birakirim bende gelecek kaygimdab biktim gelecegimi kurtaracagim fikirlerim var
Ailem zengin Ustume ev araba is garantim var
Kızdırıyorum diye bela mı okuman lazım yarın bigün sen bana muskada yazdırırsın böyle davranarak dahada gözümden düştün haberin olsun ben seni allaha havale ediyorum beddua ederek acizleşicek bir insan değilim allah bilsin diyorum bela edicek kadar karaktersizleşemicem.
Ama napayım kızdırıyosun bela ettim özür dilerim napayım ben senle burda bile olsam arkadaş olmak istiyorym
Ben okadar boş birisi değilimmm ipeğim meleğim herşeyim ikizim dünya güzelim
Ipek muskada ne yalan soyleyim dusundum buyu yaptirmayi 🤣🤣🤣
Cunku senden ciddi anlamda hoslanmaya basladim kesinlikle cinsel anlamda degil hayir yanimda olsaaaan KS de bile olsan olur
Ipek takip istegimi kabul et be hadi be bunlari unutalim lutfen ipek
Seni yerim ben sen hep mutlu ol
Dünya güzeli meleğim benim tatlı meleğim benim
Büyü düşündüm ne manyak mısın yazık gerçekten şoklardayım şu an ben seni farklı tanımışım gerçek yüzün buydu demek vay be bir yalan daha görüyor musun özür diliyorsun gene yapıyorsun ne anladım bu işten bardak kırıldı bikere
Kız şaka diyorum onu ciddiye anlama herşeyi büyü yaptırırmıyım hiç. Gülücük attım sonuma şaka olduğu anlaşılsın diye. Ya benim cidden bak sana kanıp çok ısındı bunlar küçük şeyler tamam sana bundan sonra kötü bisey söylemem instagramda istemiyorum ya sadece arkadaş olalım olmazmı
Kanım çok ısındı dicektim
Ben sana ümit vermiyorum sen gene ümitlenicem birde ümit veriyorsun diyorsun ben sana kader dedim kendin gelin güvey oldun yalansa yalan de
Evet haklısın kader demiştin ama ben biraz fazla bağlandım napayım çünkü sen ile ben çok iyi anlaşıcağıma inanıyorum meleğim
Meleğim ne ya
Napayım :))) çok tatlısın tribin bile tatlı :)))
Oyunu indirdiysen sana bir odette veya herhangi bir heronun kostümünü hediye etmei istiyorum
Dostum ben trip atmam ayrıca sen geçen bana demedin mi istemiyorsan söylr peşini bırakıcam diye istemiyorum dedşm
😆😆 demiştim ama ben onu lafın gelişi demiştim ya ben senle arkadaş olmak istiyorum gerçekten bana iyi grliyosun gelmesen kesinlikle istemem benim yanlızlığımda bana ilaç gibi geldim sen belki yanlızlığı çekmemişin etrafında insanlar var benim öyle değil işte eminim sen benim yerimde olsan sende aynısını yaparsın
Hiç olmassa biraz dur kendimi toparlayana kadar bak ne instagram isterim. hiç bişey istemem geç cevap versende olur yeterki beni birakma bana 1 şans daha ver
Tanrıçam beniiiiiiiiiiim
İpeğim boçeğim herşeyim mutluluk kaynağım dünyam ömrüm tatlı meleğim benim
Nolur bırakma beni ya
Seni elde edebilmek için dünya 1001 zorluklarına bile katlanırdık seni mutlu edebilmek için herşeyi yapardım
Ipek neolur engelimi kaldir ekle vallahi billahi birdaha sana kotu davranmicam
İpek kaldır be bana bir şans daha ver birdaha sana asla kötü davranmıyacağım ve hiçbir şeyi takıntı haline getirmeyeceğim en ufak hatamda birdaha affetmezsin ama nolur be bana bir şans daha ver ipek nolursun
Günaydın gönlümün prensesi
Gönlümün efendisi kraliçesi 😊
1 pozitif cevap 1000 mutluluk vericek bu kalbe
Senin için herşeyi yapardım
Unutma zor olanı değil seni gerçekten seveni sev.
Çünkü zor olan çabuk bırakır kolay olan asla bırakmaz
İşte siz kızların yaptığı hatada bu zor olanı sevmek
Buyüzden hep sevilmiyor şiddet görüyorsunuz ya da aldatılıyorsunuz
Buyüzden zor olan erkek ulaşılmaz erkek seçmek mutsuzluğunuza zemin hazırlamaktır
Mesela biz seninle evlensek ben herşeye her dakika takıntı yapcak bir adam değilim biliyorum böyle düşünüyorsun ama ben bòyle bir adam değilim
Kaybekten çok kortuğum için takıntı yaptım
Kaybekmekten sende korksan sende takinti yaparsin... mesela uni sinavindan kal sende uzulur takarsin mesela sevdigin biri olsun kabul etmek istemezsin takarsin uzulursun bu insani bir duygu bendekide bu iste kaybekten korkmak buyuzden takinti yaptim kaybekmek istemedigim icin
Sen diyosunki zor olani istiyorum sadece insan icin zor olan istenmez. Belkide bu dunyada hersey icin zor olani secmen guzel ve seni guclu bir insan yapar lakin sadece bir insan icin nefsi olan birisi icin zor olani degil karakterli olani dobra olani secmelisin
Mesela sen tanısan belki 1 yıl beni tanısan bana şunu diyeceğinden eminim ben senin hakkında çok yanlış düşünmusum ozur dilerim
Ben herşeyi takan paranoyak bir insan değilim ipek
Sadece en büyük korkum kaybetmek birini bulmuşken kaybedip üzülme korkusu takıntıma sebeb oluyor
Beynime vesvese veriyor ve bende ona inanıyorum mesela seni şu yüzden istemiyo bu yüzden istemiyo
E diceksin daha yeni gördüğün 1 kız için bukadar takıntı fazlamı. Onuda şöyle açıklayım. Benim hayatım boyunca hiç kız arkadaşım olmadı beynimde kaygı başladı ya tek kalırsam ya ömrüm boyunca tek olursam ya çoluk çocuga kavuşamazsam ya tek başıma ölürsem gibi gibi bunlar çok şiddetli bir şekilde öyle söylemesi gibi kolay değil beynimde resmen acı gibi saplanıyor
Kesinlikle benim için kız arkadaş cinsellikten ibaret değil inanki 1 kız arkadaşım olsun desinki ömrün boyunca benle cinsel ilişkiye girmicen inanki girmem inankiiii aa diceksin lafla demesi kadar kolaymı kolay değil herkesin yapabilceği şey değil ama ben kaybetmemek için herşeyi yaparım
Dostum bu şekilde olmaz , bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Yeni tanıdığın birisi için her şeyini feda etmeye hazırsin kızlar böyle erkekleri sevmez. Kendinden ödün verme ve karşı cinse nasıl yaklasacagini bil
Kızla doğum günümüz aynı kan grubuz aynı sevdiğimiz herşey aynı çaykoliğim oda çayı çok seviyor netflix seviyorum oda çok seviyor yani kısacası kafamız ortak ruh ikizim kendisi ama beni istemiyor 😒
Başta çok güzel anlaşıyorduk. Okumuyorum çalışmıyorum orta okul mezunuyum liseyi açıktan okuyorum dedim ondan sonra bişeyler çıkartıp benden kurtulmaya çalıştı kendisi çok çalışkan ben çok tembelim
Orta okul mezunuyum çalışmıyorum askeri bedelli yaptırmayı düşünüyorum
Yeter mk sürekli bildirim geliyor yanıt verdiğime pişman oldum kız net bir şekilde söylemiş işte istemiyorum diye neyini uzatıyorsun baya bos yapmışsın.
Sülük gibi yapışmışsın kıza burayıda kızı da sal
Ah ipek ah bak senin yuzunden milletten bin laf yiyorummmmmm ah ipek ahhhh
@Medicalmen iç sesim misin ağzına sağlık
@Benzeyyy harbiden yapıştı ağlıyorum artık bıraksın beni diye istemiyorum diyorum affedicem sanıyor ağzıyla kuşta tutsa asla ben netim
@berkayaltinnn istemiyorum dedim rahat bırakmıyorsun beynin olmadığını düşünüyorum akıllı olda laf yeme ozaman ben gayet netim istemiyorum.
Alıcak kadarmı bıktın benden?
Evet kendini rezil ediyorsun gururun varsa sal artık beni
Resmen depresyon sebebisin ipek. Diyosunki okul yüzünden değil. Ama ne başladıysa okul dan sonra başladı sürekli benimle kavga etme çabaların falan benden kurtulma isteğin boş bir insan olduğumu düşündüğün zaman başladı sana pasif geldim ondan önce alkol sigara ile zaten seni üzmustum sonra okulda okumuyorum dediğim zaman yok küfür yok o yok bu yok şu sürekli benden kurtulmaya çalıştın ondan sonra beni istemedın
Yani sana kısacası çok itici geldim beğenmedin beni yaşam tarzımı
Hala neyi uzatıyorsun istemiyorum dedim bitti uygulamayı siliyorum yazarsanda görmem rahat bırak artık beni
İpek sadece bana söyle eğer ben orda okuyorum deseydim ozaman neolurdu
Allah kahretsin bu dünyayı
Bundan sonra hiçbir reddeden girmesin hayatıma allah kahretsin bu dünyayı
Beynin mi yok taklit mi yapıyorsun okuduğun okul umrumda değil ya benim sevdiğim var zaten seninlede olmazdı öylesine konuştum ne çok bağlandın hemen sal artık allahın ümmetin aşkı için yalvarıyorum rahat bırak
Yeter artik yeter yeter bitsin negatiflik
Nedrn ipek nedennnnnnnnnnnnmnn
Başa neden umut verdim needeeeeeeeennnnnnnn
Allah kahretsin yaaaa allah kahretsin ölsemde kutlumsam bu dübyadan yeterrrrrrrr
Yaaaaa ben okucaaaam diyorum gelecegimi elime alcam diyorum gerekirse köpek gibi ter döker çalışırımmmmmmmm nolur bırakmaaaaaaaa beni
Nolur beni bunun icin birakmaaaaaaa nolurrrrr
Kendi kendine umutlandın neyse ne uzatmasana beynin mi yok iyice tansiyonum çıkıyor senle konuşunca rahat bırak psikolojik destek almanı öneririm yazdıkça iğreniyorum senden yazmaya devam edersen burdanda engellerim uygulamayıda silicem sinirlerimi bozuyorsun kusasım geliyor
Allah beni kahretseydide okumadigimi soylemeseydin okadar pismanimki ipek nolurrrrr birakma beni yalvarıyorum sana nolur bırakmaaaa ipek sadece ksden konusalim nolur yalvaririm birakma ipek yalvaririm nolur birakma ipek lutfen nolur birakma kopegin olayim birakma beniiiiii
Ipek nolursun birakmaaaaaaa beni ipek nolurrrrrrr birakmaaaaaaaa
😭😭😭😭😭 nolur birakma yalvaririm
Ipek nolurrr kopegin olayim birakmaaaaaa
Ipek nolursunnnn birakma herseyi duzelticem
İpek nolur bir şans daha ver yalvarırım ipek nolur beni o karanlıkta bırakma nolurrrrr
😭😭😭😭😭😭😭
İpek günaydın
Akışına bırak elbet çıkar birisi
Ağa be üzüldüm valla illaki vardır ya öyle deme
Çapkınlardan tüyo al
Bırak almasın xd
Neden 😂
Bu arada arka plan resmine bayıldım 😂
Mesaj kutun kapalıydı burdan yazım dedim 😂😂
Çapkınlardan hayır gelmez
Mantıklı
O zaman benim gibi bi şaf akış verecek 😂😂
Rica ederims ::)
Anlamadım 😂
Neye rica 😂
Arka plan için dedim
Pardon :)
Enterasan birisin bence :)
Nickler fotolar birini az çok belli eder :)
Mesaj kutusu açık dürtsene
Mlsf, iyi akşamlar:)
İyi akşamlar 😂
Takma kafaya
sevdir