Merhaba! Çok yakın değilim açıkçası. Evlilik fikrini düşünebilmem için bir çok parametrenin bir araya gelmesi gerekiyor. Ve ne yazık ki benim parametrelerimin kadın dünyasında bir karşılığı yok. Hâl böyle olunca, çok da zorlamamak gerek diyerek her şeyi akışına bırakmayı tercih ediyorum..
Evlilik düşüncesine şu an da yakın değilim , ama ilerleyen zamanlar da gerçekten sevdiğim , değer verdiğim bir insan çıkarsa karşıma neden olmasın ki. Ama bekarlığa alışan insanların evlenmesi zor oluyor genel de , yanlızlığa , sessizliğe alıştığın zaman kolay kolay birisini almak istemiyorsun hayatına.
Evliliğe yakinmiyim evet yakınım,, ya da uzakmiyim evet uzağım , nasılda birbirine tezat bir durum,, eminimki şu an milyonlarca insan benim gibi düşünüyor, ve hep doğru insanı bulmayı, ya da doğru insan tarafından bulunmayı bekliyor,,,çok zor zamanlar bu zamanlar, herkeste , güvenemem, problemi var, aşk lar çok çabuk başlayıp çok çabuk bitiyor,,, oysaki herkes bir ananın evladı, birilerinin ciğer paresi , bu böyle nereye kadar gider bilinmez ama, şu da , bir gerçek hiç te iyi bir yere gitmeyeceği kesin, ALLAH hakkımızda hayırlar eylesin , Hayırlı insanlarla karşılaşmamız nasıp eylesin Amin nn🤲🤲🤲
Evlilik bu devirde pişmanlık. Sonra niye evlendim, keşke evlenmeseydim keşkeleriyle geçiyor
Hayatın genel anlamda her şeyi keşkelerle geçiyorda evlilik için sorun.
Birini seviyorsan illa evlenmen gerekmez bir ömür evlenmeden geçirebilirsin buna karşı çıkan olur destekleyen olur ancak karşı çıkan kişi evlenip 1 ay veya 10 yıl ya da yıllar sonra "keşke evlenmeseydim, evlendiğime pişmanım" demesi ne malum illa ki diyecek
Herkesin bir hayalidir aile kurmak çocuklarının olması ama şuanki yüzyılımız bukadar güzel olan şeyi bizlere yükmüş gibi gösteriyor. Herkes evlenmek istiyor ama evlenecek kimse yok diyorlar. aslında şu kriterlerinden biraz vaz geçseler evlenecek çok kişi var. En iyisini bulmak için en iyi olanları kaybediyoruz "..
Hem uygun bir eş adayı bulamam hem de ülke şartlarından ötürü biraz daha vakit var diye düşünüyorum. İlla da evleneyim tribine girmeye gerek yok. Evlenene kadar kendime vakit ayırabileceğim en azından. Bu süreyi de olumlu değerlendiriyorum.
İnsan yaşlanınca evde sohbet edebildiği, hastalanınca ateşini ölçen, yemeğini yapan bir eşi olması kadar güzel bir şey var mı? Bekarlık rezillik, sultanlıktır diyen kendini teselli ediyor.
Kendimi bildim bileli hayalim isteğim yapım ve özelliğim amaa.. Ama maddi durumlar imkan vermeyince karşı taraf hep daha iyisini buluyor ben ne yapayım 😃
Bekarlık evlilik her ikisi de berbat. Bekarlık psikolojik, evlilik ekonomik yönden sıkıntılı. Orta yol şimdilik yok robot teknolojisini bekliyoruz bakalım :D
Erkeklerin kadınlar konusunda güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Bundan dolayı beni gerçekten kendisine her anlamda hayran bırakıp güven verebilecek bir adam bulamazsam gerek duymam.::
Şaka gibi valla, yorumlardaki erkeklere bakıyorum hepsi 40'ına yakın. Ben aşmışım.. Ne evliliği kardeşim kızlar para istiyor, yetmedi kariyer olsun istiyor ohoooo
Baya uzağım. Zamanla evlendiğin kişiye alışıyorsun alıştıkça kırmaktan Korkmaz oluyorsun zarar veriyorsun zamanla iki kişilik bir yanlızlığa dönüşüyor buna eklenen aşırı sıkıcı monoton hayat ve yüklenilen sorumlulukları katmıyorum bile insan ömrü kısa evlenmeye değmez.
Allah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi sevgi ilgi gosterecek yanaklarini ceneni oksayacak iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta hep yaninda olacak olan bir es nasip etsin