Doğru mu yapıyorum yanlış mı?

Soruyu sormus olmak için sordum, yanlış yaptığımı biliyorum fakat kendime engel olamıyorum. Arkadaslar bundan 3 yıl önce birisiyle tanıstım, tabiki internetten... Baya bi konustuk, ben kendisini çok begendim. Ama her gün konuşmazdık bazen yazardı, naber nasılsın filan diye sonra bu benimle cinsellik yasamak istedi, yadırgamadım ama şöyle bir durum vardı ben cocuga cok aşıktım. Öyle böyle değil sırılsıklam aşıktım. Evlenmek filan istiyordum kendi kendime düsünüyordum 😄 ama asıl acı hikaye simdi baslıyor, bu cocugun bir tek instagramı vardı aslında facesi de vardı ama pek kullanmıyordu sanırım neyse ben bunun hakkında birşeyler öğrenmek istiyordum. İnternetten boş boş araştırma yaparken birşeylere rastladım, sonra ne göreyim meğersem evliymiş çok üzüldüm ve şok oldum... Şimdi bana diyor ki ilişkimize devam edelim, bende nasıl olcak sen evlisin dedim, ben bosancam diyor ama inanmıyorum kesinlikle yalan söylüyor. Sizce ne yapıcam beni yadırgamayın lütfen cünkü ben bugun öğrendim ve cocuga cok asığım :( yardım edin
Doğru mu yapıyorum yanlış mı?