iyi de öyle çok kötü olur. hadi karşı taraf 20 yaşlarda olsa transeksuel bir fizikten olabilir ama 60 yaşındak bir dönüşüm imkansız çok mide bulandırmaz mı
burada önemli kıstas şu. o kadının benim tensel olarak ona baktığımda hala bir şeyler hissedebileceğim bir 60 yaş olmalı. kendine bakmalı. zaten zengin kadın kendine bakıyordur. orası ayrı :D
Av demeyelim. Ben zaten kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum. 35,37,44 oldu sevgililerim. Bir tanesi varken bir başkasını idare etmem:) orada abarttım biraz...
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > 22 yaşında bir erkeksiniz/kadınsınız, 60 yaşındaki bir kadınla/erkekle mirası için evlenir misiniz, köle gibi bir hayat için?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır evlenmem öyle 25 yaşında erkeklerin suyu mu çıktı?
evet evlenirim hatta gay olsun aynı zamanda 60 yaşında olsun yine evlenirim para paradır
money is money yani
helal olsun dassafsa
sen demişsin ya 3 kadın diye ben erkeği idare ederim ama güzel kardeşim olan ben olmayacağım
*bne*
anlamadım
ben 3 tane erkeği idare ederim ama *bne olan ben olmayacaksam
iyi de öyle çok kötü olur. hadi karşı taraf 20 yaşlarda olsa transeksuel bir fizikten olabilir ama 60 yaşındak bir dönüşüm imkansız çok mide bulandırmaz mı
ıhıhıhı money is moneeeyy
sen bilirsin:d ben normal kadına karşı 60 ideal:d erkeği düşünmedim zevkler tartılışmaz:d
ben de kadın seviyorum ama olsun money is money
80 e kadar ölmezse sıçtın
burada önemli kıstas şu. o kadının benim tensel olarak ona baktığımda hala bir şeyler hissedebileceğim bir 60 yaş olmalı. kendine bakmalı. zaten zengin kadın kendine bakıyordur. orası ayrı :D
Ya ne kadar bakabilir ki? Minimum 40 yaşında vücudu olsa bile içim almaz.
en sevdiğim 40lı yaşlar benim. özellikle hafif kiloluysa. tüm tensel olarak birliklteliklermö bu yaşlı kişilerle oldu
Zevk meselesi.
Niye mirasmı bizi mi***kecek ya da tam tersi 🤣
Kesinlikle evlenirim
Öghk hayır
niye öyle diyorsun en azından onlar yaşlanmış baksana sana yaşayan bir ölüsün 21 yaşında jsadksadsad
saçmalama -_-
sebep?
Iyyy hayır
Hayır kesinlikle.
Evlenmem
Avdasın gene🤣
Maalesef av bitti bile sadece sizin de fikirlerinizi merak ediyorum :D
3 tane avladınmı
Av demeyelim. Ben zaten kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum. 35,37,44 oldu sevgililerim. Bir tanesi varken bir başkasını idare etmem:) orada abarttım biraz...
Evli seviyorsundur sen bro🤣
evli sevmiyorum ama bunu sevmeme nedenim ahlaksal nedenlerden dolayı değil. sadece evli bir kadının aldatması çok mide bulandırıcı
Hayır evlenmem
Sevişirmsin peki