Kısa böyle birini tanıyorum. Hafif kilolu da ama hoşuma gidiyor. Bence bu karekter meselesi. Özgüveni, uyum, eğlenceli olması, çılgın biraz, az kıskanç ...
Yaaa siz erkekler nasıl kısa minyon seviyorsunuz. Bizde uzun seviyoruz yanında dağ gibi olması ufak durmak daha çok hoşumuza gidiyor. 😀 Yoksa insan insandır
Uzun varken bana bakmazlar, laf etmezlerama reddederler neyse takmaya gerek yok bizde ömür boyu yalnız takiliriz sanki çok önemli, belkide yalnız daha mutlu olacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kısa böyle birini tanıyorum. Hafif kilolu da ama hoşuma gidiyor. Bence bu karekter meselesi. Özgüveni, uyum, eğlenceli olması, çılgın biraz, az kıskanç ...
Kısa boylu erkekler şirin oluyor ama tercihim degil açıkcası
:(
Senin boyun kaç?
168
172 beğenmezsim demi
Ih ıh 😔
Haklısın
1.65 üstü kızlarda güzel ama benim tercihim değil çünki boyum 1.71
Kizdada erkektede uzun boy daha güzel durur mesela uzun boylu bi kadın kısalara nazaran daha güzel taşır bi kıyafeti ayni şey erkekler içinde öyle
Yaaa siz erkekler nasıl kısa minyon seviyorsunuz. Bizde uzun seviyoruz yanında dağ gibi olması ufak durmak daha çok hoşumuza gidiyor. 😀 Yoksa insan insandır
Evet sen kisasin değil mi?
Bari kısa boylu kadinla bize baksın
1.62 orta boy sanırım 😀😀🤣🤣 şaka şaka 1.62 kısadır evet minyonum ama uzun boylu erkek takıntım var en az 177
Benim boyimdaki bir erkeği sever mıydın? Objektifce söyle, yani yalan söyleme
Bak söyle diyim dünyanın en iyi yüzüne sahip ol yine de no 😀 takıntım bu boyuta
Çoğu kız böyle bunu biliyor musun peki?
Boyda benim elimde değil, ne kadar üzücü olduğunu anlayabiliyor musun?
Anlıyorummmm tabii Allah yaratmış bunu kimse sorguluyamaz fakat. Şimdi kriter meselesi 💁♀️ bizimki de üzülme seven her şekilde jbul eder 🤦♀️☺️
Bak çoğu kız senin gibi seven her türlü sever falan yalan. Kısaysa en baştan kadinlarin gözünde egleniyorsun bu yüzden kafayı yiyeceğim artık ya.
Çaresizliğe itiliyoruz, zorla seni sevdirecek değilim de acımasız gerçekler :)
Sende git 1.55 bul
Onlar senden daha takıntılı , biliyorum
Onları bul onların sana laf söylemeye hakkı yok 🤣🤣
Uzun varken bana bakmazlar, laf etmezlerama reddederler neyse takmaya gerek yok bizde ömür boyu yalnız takiliriz sanki çok önemli, belkide yalnız daha mutlu olacağım
Demek ki çıtanı çok yukseklerde tutmuşsun herkes dengi dengine kusura bakma da
1.50-1.65 kızlara bakıyorum ama onlar beni sevmiyor, çirkin değilim çoğu kişi yakışıklı olduğumu soyler. Uzun kızlar zaten bakmaz
Ediyorlar evet
Kısaları üzmeyin