Hola🎈 Bir arkadaşıma eski sevgilisinden neden ayrıldığını sordum ve bana ilk buluştuğumuz daha zayıfdı son buluşmamızda bi 5 6 kilo aldığını farkettim. Bu yüzden kızdan ayrıldım dedi. Sizce bu geçerli bir ayrılık sebebi mi?
"Birlikte olduktan ve iyice tanıdıktan sonra" kiloya bile artık takılıyorsa, o adam kesinlikle kızı kilosu için sevmiş derim ben. Karakterinden dolayı sevmiş diyemem. Tekrar kilo aldıysa bunun sağlıksız olduğunu daha nazik bir dilde açıklayabilirdi ki kız aşırı kilo bile almamış ki. Ne olacak 5 6 kilodan. İzbanduta dönmemiş yani en azından. İşte bu yüzden adamın fazla abartmış olduğunu, sırf fiziği için onu sevdiğini düşünüyorum. Bu konuda nazikçe öneride bulunup ona yardımcı olmak varken ayrılmayı tercih etmesi de ayrı bir ironi. Bazı kızlar neden böylelerine değer veriyor cidden anlamıyorum doğrusu.
Hop hop hop hop. Asla ayrılam. Bak itiraf ediyorum kilolu insanlarla sevgili olmayabilirim. Fakat sevgili olduktan sonra kilo alması farklı bir durum. Terk etmem teşvik ederim. Birde benim sevgilimse geceleri yürümeyi ne kadar çok sevdiğimi bilir onu davet ederim.
Kilo alındığı gibi verilir de insan karakterinden kaybetmesin. Dış görünüş bu kadar önemli mi? Dış görünüşünüze değil kalbinizin derinliklerine bakabilen insanlar ile birlikte yaşamalı. Kıza değil de arkadaşına üzüldüm. Acınacak bir kafa yapısına sahip. Garip.
Sevgiliminden 2 tane ayrilma sebebim olur 1 incisi beni aldatir ve beni baska kisilere degisir ise digeri ise artik bana karsi icinde bir sey kalmaz ve bunu bana belli eder ve sevmedigini hissettigim anda baska hic bir sebeble beni seven birinden ayrilmam seveb insan zor bulunuyor bu dunyada ama
görünüşüne aşık olduysa tabi ayrılır ama o arkadaşına söyle unutmasın 40,50 yaşına gelince de kimse onu istemiycek ve geçerli bi ayrılma sebebi olamazzz
Benim için değil de kendi için fit olursa iyi olur, sağlık açısından en azından. Ben de fit olmasını isterim fakat bunun için de ayrılmam. Spor yapmasını rica ederim kendisi için.
Hayır. Mesela ben 52 kilo idim sürekli yemek ye yemek ye demeye başladı ben 7 günde 3 kilo aldım. İyi iyi kilo aldın dedi sevindi. Ben de diğer gün 8 gün tekrar 52 kiloya düştüm. Şu anda bi kilı alıp vermeden dolayı selülit mi ne dehir ismine ondan oldu kalçalarımda daha genç yaşta 🤦♀️
Ben fitim kilo takıntım kendim için olmazsa olmazım qram alsam deliririm. ama kilo aldı diye sevgilimden ayrılmam. kilo gelir geçer insanlık bakidir. yani bu takıntım kendime sevdiğim insana asla.
Hayir aksine hosuma gider ben baliketli kizlara bayiliom bea bitanecik cok sevimli gulecen oluyolar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Valla çirkin olduğunu görünce iğrenmiştir ben çok seversem ayrılmam birlikte spora gidip verirdi kiloları
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hastalığı filan yoksa ayrılırım. Kendi bedenine iyi bakamayan, kendi bedenine öz saygısı olmayan başkasına da saygı duyamaz. Benim ya da başkası için değil kendi için fit olmalı bunu beceremiyorsan iradesizin tekidir.
@rehtvan Yıllarca spor yapıp sağlıklı beslense de kilo verilmez algısına inanıp götü göbeği saldık dostum, spor ve sağlıklı beslenme olan ve oluşabilecek tüm hastalık risklerini azaltır. Ben obez iken insülin vardı şimdi zayıfım yok.. Neden spor yaptim yememe içmeme dikkat ettim. Ek olarak spor yapıp sağlıklı beslenip kendimize iyi bakıyorsak olacak sevgili/eş adayını da bu şekilde istemek hakkımız 😌