Yani tanımaya bakar ama bazen birisini istersin çok o kadar çabalar dil dokerisn seni uzer kırar parçalar kendinden uzaklaştırır bu kişi hayırsizdir zaten benim için çabalayan kişi hayırlıdır kişi kendini belli eder
Vay yakışır evet kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafile
Tabiki öyle çabalayan hayırlıdır kendini gizliyorsa uzaktaysa hiç umurunda olmaz nasıl olsa olmayacak gözüyle e bakabilir umut verip sktirp gidebilir amacı tatmin etmektir kendini başka bisey degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biri ile karşılaşmak kaderde varsa olur kesinlikle evet ama onun hayatımıza girip girmemesi bize ve ona bağlıdır.
Katılıyorum bence de 🌸
Kesinlikle kader insanın çabasıdır bazen olmaz ama olmazsa hayırsizdir insan kendini belli eder elbet bulur o kişi gelip
Olursa hayırlı mıdır yani 🤔 hayırlısı
Yani tanımaya bakar ama bazen birisini istersin çok o kadar çabalar dil dokerisn seni uzer kırar parçalar kendinden uzaklaştırır bu kişi hayırsizdir zaten benim için çabalayan kişi hayırlıdır kişi kendini belli eder
Vay yakışır evet kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafile
Bence de benim için çabalayan hayırlıdır
Teşekkürler
Tabiki öyle çabalayan hayırlıdır kendini gizliyorsa uzaktaysa hiç umurunda olmaz nasıl olsa olmayacak gözüyle e bakabilir umut verip sktirp gidebilir amacı tatmin etmektir kendini başka bisey degil
Umut verip giderler hep ben kimseden umut almıyorum 😅daha iyi 😅peki sizde durumlar nasıl var mı biriii
Kaderde olan hayatını mahfedecekse hiç olmasın daha iyi Allah herkese hayırlısını nasip etsin :)
Amin inşaAllah 🌸
Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak.. zeki müren 😊🙏
Vay anasını satiym güzel söylemiş inşaAllah 🌸😅
İstersem kesişir, istemezsem kesişmez.
İddialı 😅 Güzelmiş
Gün gelince göreceğiz
Kesişirr
Kesişelim😂
Bakarız dnnxmskdx
Olurrrr da nereye jgsjgfkhfigroy
Evet
Allah bilir