bana mesaj attı konuşmak istedigini söyledi sonra çok soğuk davrandı bende bunu yazdım ama görüldü attı seven insan neden uzak durur ki?

Ya bu erkeklerim kendi yazmasını niye bu kdr büyütüyorsunuz bunlar kendi yazar sonra bi şey olmamış gibi dengesizce davranır değer verse böyle yapmaz sakın ha bidaha yazma ve kafanda bitir sağlıklı bi ilişki çıkmaz siz ikinizden geçmişte bırak artık önüne gelen fırsat kaçırma
Cevap
6Cevap
umarım sözünde durup, o yazınca tekrardan yazmasın.. zira dikl duruşunu bozmuş olursun..
Cumartesinden belli görüldü olarak kaldı ne yazdı ne de bir şey bende asla yazmam gururumu yerle bir edemem
işte o zaman helal olsun derim sana.. evet duruşunu bozma. seni sanki cepte gibi görüyor. yerinde olsam her yerden engelide basarım..
Engellemiyeceğim onun bende yaralar açtığını sanmasın bu yuzden umursamaz davranacam
senbilirsin.. ama şu an empati yaptım "beni istemezse engellerdi, demek ki bana muhtaç, seviyor" diye düşünürdüm...
Sonuçta eski sevgili. Yenisini bulmuştur o yüzden uzak duruyordur.
Ama kendisi yazdi ben degil sonra uzak durdu
Daha önce öpüşme elleşme oldu mu? Eğer olduysa o yüzden geri dönmeye çalışmıştır
hiç el ele bile tutmadık
Eskilere takılı kaldığınız sürece mutluluk size haram benden demesi
Yazan o neden yakandan düşücem dedin ki.
Hem yazan o hem soğuk davranan o bana dediki seni seviyorum ama uzak durmam lazim ya aslinda mesaj atmasıni sağlayan binnevi de benim cevremdi ondan
Hepiniz aynısınız. Bu kızlar niye böyle ya 😂😂
Neden nasıl yani
Adam sizin gibi uzun cevap yazmayı sevmiyor bütün erkekler böyle
Olsun ama kisada olsa bir şey yazardı
Kısa yazmış işte
Kıyamam :''''')
Çok mu duygusal
Rahatsız etme lütfen sigara içiyorum şu an
😔😔
Kendinizi düşürün böyle düşürün acizler sizi
Bişey olmaz kanks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?