Erkek arkadaşım bana köylü dedi?

Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz kısıtlama bitince herkes sokağa attı erkek arkadaşım dün sahile ineceğiz arkadaşlarla sende gel dedi açıkçası pek sevmiyorum özellikle kız arkadaşlarını ama kabul ettim oturduk sahilde bişeyler almışlar yiyoruz bir içeceği açamadım değişik açılıyormuş yandan bende görmedim ve hiç içmedim açıkçası arkadaşlarından beri kızım yandan açacaksın köylü müsün sen bişeyden haberin yok dedi ve güldüler sonra erkek arkadaşım da evet köylü köyde yaşıyor annesi babası dedi bunu demesiyle daha da güldüler evet köylüyüm arkadaşlar yerlerimiz çok var babamlar tarımla uğraşıyor Bursa’da yaşıyorum Nilüfer de bilen bir bir dönüm arsamızı satsak 600 bin eder yaklaşık önemli olan yer olup olmaması da değil çok ama çok ağrıma gitti sonra ayrıldık arabaya bindik yüzümü asık görünce bişey mi oldu ne oldu dedi bende dedim çok ağrıma gitti felan oda ne olacak şaka işte sen arkadaşlarımı sevmediğinden böyle yapıyorsun dedi. Arkadaşlar ben utanılacak bir taraf görmüyorum ama çocuk anlamıyor ya siz benim yerimde olsanız nabardınız? Ve nasıl konuşmam gerekiyor ki alındığımı anlasın?
Erkek arkadaşım bana köylü dedi?