Soru başlığına bakıp, "sevgilim yok ki" demeyin, varsayalım ki var.
Şu an yanınızda olsa, nasıl zaman geçirmek isterdiniz?

Gözlerinin içine bakıp sohbet ederken, ellerini avucuma alıp parmaklariyla oynarken bir anda omzuma yaslayıp başım aşağı bakarken sevdiğimin başı yukarı bakar tesadüfen gözgöze geliriz. Tabi doğada bu aşka karşılıksız kalmaz yağmur yagarsa daha ne olsun ki... lakin o sevgili yok.
seninle soğuk bir kış akşamında oturup mandalina yemeli, belki dökerse bulutlar beyazlığını yeryüzüne kardan adam yaparız, kartopu oynarız üşümekten kıpkırmızı olan burnunun ucundan öperim, boşver kalorifer falan modern şeyler değil odunlu soba isterim kestane pişiririz, aynı koltukla film izleriz ben sana şiirler okurum, sen bana roman olursun benimle en güzel sen olursun, benim yaşayacağım evin mutfağında en güzel sen durursun, kahvaltıyı beraber hazırlarız ben omleti yaparken, sen çayı doldurursun.. hiç doymam gözelerinin içine bakmaya, sesini alır nazar boncuğu yaparım içime, bu dünya cehenneminin en orta yerinde tek huzur bulduğumsun. yani gel sev beni, acım geçsin.. sensiz nefes alıp vermek dahi sancı olur göğsümün bütün hücrelerine, biliyorsun
Etkileyici ve güzel bir şiirin dizeleri bunlar.
"Şu şiirler yok mu, ah şu şiirler... Hasret olur, sevileni özletir,
Öfke olur, isyanları dinletir,
Mesaj olur, sevgiliye seslenir,
Şu şiirler yok mu, ah şu şiirler..."
Teşekkür ederim, böylesine naif bir şiir için.
Ben anlıyorum ve de çok teşekkür ediyorum. 😊 Orhan Veli ❤
Ben de aynı nedenle, iş olsun diye, şiir yazardım. Ancak sonradan onu da bıraktım. Hayat iş olsun diye dahi bişeylere üzülmek için çok kısa ve yeterince de yıpratıcı...
Cevap
16Cevap
piton gibi sarıp sarmalarım dhdj
Jsjsjsj
Ben dizine yatıp kitap okuyayım o da saçımla oynasın. Zaten 3. saniyede uyurum ben sonra ne isterse onu yapabilir 😂
Jajajaj aynı ben
Kıskanmışlar demek, boş ver.😂
Beraber film izlerdik ben kolumu omzuna atardım oda göğsüme doğru yatardı neyse bende başka rüyaya geçiyim :D
😂
Beraber film izlenebilirdi. Fazla da baş başa kalmak istemezdim 😂
Neden ki
Korona var 😂
İyi de zaten sevgilinle aynı evde kalınca bulaşır ki. İster az kal, ister çok
Çok doğru ama kendime güveniyorum gerçi 😂😂
Ahahah hee farklı anlamd, tamam tamam anladım.😂
😏😏
Sarılmak istedim kokusunu merak ediyorum elini tutmak isterdim ona aslında benim için ne kadar önemli olduğunu anlatmak isterdim ve öperdim
İş yerine gelirse, fakültenin taşınma aşamalarını izlerdi. Tatil gününde gelirse ve normalleşme sürecine denk gelseydi, arabamla şehir turu atardık.
Balkonda oturup çay içmek, sohbet etmek isterdim uykumuz gelene kadar..
korona olmasa sinemaya gitmek isterdim sonrada büyük mağzalarda öylesine gezmek 😆
Akşamları güzel bir film ile sarmaş dolaş geçirmek güzel olurdu 😊
Gözlerinin içine bakıp varlığına şükretmem kâfi olurdu, fazlasında gözüm yok..
Daha önce hiç sevgilim olmadığı için varsayım da yapamıyorum :D
Gezmek isterdim huzurlu güzel bir yerde öğle yemeği yemek isterdim sohbet ederek
Selâm,
Şu an çay içip Esra Erol izliyorum. Burda olsa bir bardak çay koyarım onada birlikte Esra Erol izleriz.
Beraber dolaşırdık sohbet ederdik hayal işte gerçek olmayacağını bile bile kuruyorum işte
Sevgilimi seviyorum💖 arada tartışsak da konuşuyoruz sürekli arar sorar beni💖💖 şu an yanımda değil maalesef ama olsaydı birlikte pankek yapardık
Gezmek istiyorum ama tek çıkmak istemiyorum. Bu yüzden biraz dolaşmak isterdim. 😄
Olsaydı eğer şu an kesinlikle yaramazlık yapıyor olurduk ☺️
Sana yolladığımı sende yollar mısın rica etsem 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Bel altı cevap vermek istiyorum ama xper yetmiyooor
Düşünceleri öğrenir düşüncelerimi söyler paylaşımdan çıkan yoldan ilerlemek isterdim
Sevgilim yok. Iyiki de yohh
Sarilip uyumak isterdim
Sahilde biseyler içmek isterdim
şuanda sevgilim yok ama olursa
ya başbaşa vakit geçiririz
ya da birbirimize sak*o çekeriz
tabi isterse
zaten şuanda sevgilim yok
Sarılıp uyumak isterdim
Sarılarak uyumak isterdim
Masaja ihtiyacım vardı aslında olsa iyi olurdu :d
Olmayan şeyi nasıl varsaycaz 😆