Cinsel takıntı veya sebepsiz olarak sevgili yapmak değil artık karşı cinsime hoşlantı olsa dahi bakamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Azcık kendimden bahsedeyim konuya girmeden. İlk olarak yaşım 19 denilebilir 1 ay sonra olucağım. Boyum 1.78 74 kilo civarlarında (68 e düşmeye çalışan) esmer tenli, siyah saçlı çok da yakışıklı olmayan ama genelde tatlı biri olarak görünen ve öyle söylenen , maddi ve anlamda en azından hayatımda bir şeyler için kendimi geliştirdiğimi düşünen bir insanım. Genel olarak insanlarla hemen kaynaşabilen biriyim ve ortamlara adepte olabilirim fakat başlıkta da olduğu gibi bir sorunum var. Ya birinden hoşlanmamıyorum ya da hoşlansam bile direkt aklıma cinsel takıntılar ve başka şeyler gelip bu düşünceden uzaklaşıyorum. Cinsel takıntım ise daha çok korku boyutunda takıntı. Ya karşı tarafın isteklerini karşılayamazsam, ya aşık olucağım derken sapık olursam ve ya en küçüğünden olsa bile üzersem nasıl toparlarım tarzın takıntılar. Bu yüzden de daha önceden de ciddi manada sevgilim olmadı. Ve ek olarak bu yüzden hayatımda flört, sexting vs gibi kavramların tam bir yeri yok. Sizce ne yapmalıyım? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Cinsel takıntı veya sebepsiz olarak sevgili yapmak değil artık karşı cinsime hoşlantı olsa dahi bakamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?