Ben şahsen çok şanssızım yani şuana kadar kimse benden hoşlanmadı ben hoşlansam da karşılıklı olmadı. Neden böyle.
Becereksiz olmaktan sıkıldım
Becereksiz olmaktan sıkıldım
O kadar değil ya yapma bizim ülkemizde genel ankette sormuşlar kadınlarda aradıgınız özellikler nedir diye standart tek cevap nefes alsın yeter... Demişler. Ülkedeki 10 Erkekden 7si yaşam belirtisi olan özelliklere bakarken bence senin bekar kalman imkansız
Bu konuda tam rezillik durumu beceriksizlik mı dersin şansızlık mı dersin bilemem bu yaşa kadar reel de aşk namına el ele göz göze diz dize 1 tane bile olmadı
Cevap
11Cevap
Knks senmisin, yav bu kacinci hesab valla ikidir cekip gidiyorsun haber vermeden vallahi gucenecem artik hee, en son konusmustuk bunlari tamam bir dahakine soylerim falan diye ama yine ayni senaryo...🥺
Knk bu sefer benim suçum değil hesabim diaktive oldu yxzamıyordum
İyi bayramlar knk sende hep beni buluyorsun madalya takıcam hahaha
Gizlenmesydin TKP edecektim
Senin hesab niye durduk yere engelleniyor ya. Gitsinler o pisligin hesabini engellesinler sabah aksam issiz.
Sagol senin de gecmis bayramin mubarek olsun. Valla denk geliyor he, o da pp den he o da olmasa vallahi taniyamayacam haahha😅😅
Actim hadi et xD Zaten degildim ilkin ama baktim hemen donmeyince isi falan var diye daha sonra geri geldiginde tekrar acarim dedim😅
😁😁
😅😅neyse kanks biz daha sonra gorusuruz ben kacayim burda sabah oldu da😁😁
Tmmdır
bye🙏😇
Seçici ve eleştirel oldugun için olabilir. Aslan veya basak burcu musun?
Hayır değilim seçkinim diyemem çünkü benden hoşlanan bile olmadı ki seçeyim
Yayim yükselen balık
Niyeki
Aynı durumdayım hoşlandığım kişi tarafından sevilmemek çok kötğ
Aşk hayatım yok, aşk uzak baba, bende aşka uzağım
Olur be olmaz olmaz bir gün olur
Beceriksiz. Hep yanlış kişileri seçtim.
sadece sen degilsin bende oyleyim
Eyvallah sizlik diyelim
Şanssızlıktır o..
Sans yok
Yok kanka rezalet 😂