Bu Bana Bakmaz Dediğim Kişiyi Nasıl Etkileyebilirim?

Selam! Soruya gecmeden önce baştan söyleyeyim 11. Sınıfım ama 18im SBL de okuduğum için hazırlık da okudum. Okulda aşırı beğendiğim bir çocuk var ama gerçekten imkansız aşk senelerdir beğeniyorum bu çocuğu ve o arada başka birine aşık oldum sevgili oldum vs ama bu çocuk farklı bir olay yani herkesin bu bana bakmaz dediği biri vardır ya benimki de bu. Ben yaklaşık 3 senedir falan instagramda influwncerlık yapıyorum ek olarak 1 senedir de ara sıra tiktok video atıyorum (aklınıza çok büyük bir şey gelmesin ikisinde ortalama takipçin 6k falan ama hem sevdiğim için hem de harçlık çıkarmak için yapıyorum) Bu çocuk ve özellikle arkadaşları da okulun hafif badboy havalı tayfasından böyle şeyleri falan çok komik bulduklarını ve benim arkamdan bayaa dalgalar geçtikleri duymuştum ama çok sallamamıştım yani büyük ihtimal o çocuk da böyle düşünüyordur benim icin. Ek olarak bu bahsettiğim çocuğun çok yakın bi arkadaşı 1 ay falan önce bana açıldı ve o da beni neredeyse 1.5 senedir seviyor. Yani baya imkansız aşk oldu bu olay. Ve ben çocukla asla konuşamıyorum atıyorum sınavdan aynı anda çıktık o bana nasıl geçtiğini soruyor ben malak gibi bakakalıyorum. İnstagram vs üzerinden de toplasan 5-6 kere konuştuk ben onun attığı bir atatürk videosunu beğenmiştim onu istedim o benim attigim bir yazıyı beğenmişti falan ama bunların pek anlamı yok çünkü çocuk zaten dünyanın yarısıyla arkadaş. Peki ben bu çocuğu nasıl etkileyebilirim ne yapabilirim hiç mi şansım yok?
Bu Bana Bakmaz Dediğim Kişiyi Nasıl Etkileyebilirim?