Konuşma bittikten sonra takipçi kasan ardarda fotolar paylaşan kız hakkında ne düşünürsünüz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir özgürlük bir kendinde özgüven hissi olduğuna inanır tabi kimisi tarafından da onun bunun çocuğu değer geçer karakter meselesi
zor durmuş... denir genelde.
Gsgsfg peki kendi halinde yaşayan bir süre sonra da hesabını kapatan kız hakkında ne düşünürsün😜
hıncını alamamış bir de beni engellemiş... derim herhalde :D
Engellemedigini anlarsın ya zaman geçtikten sonra niye engellesin
Bu en iyi görüş seçilmeli.
mahallemde bir adamın eşi vefat ettikten sonra beraber yaşadıkları tek katlı evi yaktı. Evi söndürdüler ama harabeye döndü tabii neyse bir zaman sonra adam geri döndü ve evin kalıntılarını yeniden yaktı. Bazen öldürdüğüne bir tane daha sıkmak istersin acından, hıncından. Belki sosyal medya olayı ile ilgisi olmayabilir ama paylaşasım geldi :D
@Astrofesor sanırım genel olarak erkekler bu u düşünüyor
😢😢 uzucuymus zaten ben genelde ayrıldıktan sonra böyle seyler yapan biri değilim ama eski konuştuğum kişinin yeni ayrıldığı kız yapıyor baya da takipçisi arttı 😜😂😂
Basit
Çoğu erkek böyle mi düşünür pişman olanlarda olur mu
Hiçbir erkek pişman olmaz bu durumdan emin ol , der ki bu kız zaten niyetliymiş bunları yapmaya diye düşünür direk daha kolay soğuruz
Oh iyi içimi rahatlattin 😄😄
onspu
Sfhdh yani bunu demek yanlış da pişman olmaz msnz
neden yanlış? ayrılıp benim malım yurdun malı herkes onu kullanmalı diye boy boy foto atıcak takipci kasıp reklam olsun diye öyle mi? neyden pişman olmamı istersin?
Ya yapan ben değilim ben sessizce çekip gittim zaten ama yeni görüşüp ayrıldığı kız çok kinlenmis heralde 😜😄😄
Kral alnından öpmek istiyorum
Kimin agshgs
@soran istediği kadar kinlensin cocuk takmıyorsa kafaya isterse hub'a film yüklesin neyin tribine girmiş ki kız. boş muhabbet bence kızın kaşntısı vardır ondan kinden değildir o.
Bilmiyorum ama çocukta da hata olabilir beni de çok kırdı ben sessizce gittim bir daha da asla muhatap olmadım olmam da ama yani çocuk da daldan dala biri ben yakstrmstm hem fiziki hem karakter olarak 😂😂
seni kırdıysa gidersin bu kadar yani. baskası ne yaparsa yapsın fizik veya aklı zekası dalı yapragı salla sen geleceğine bak kurtuldun mu bitti o kadar. onlarla uğrascagın kadar Şu an sevgilin var mı ya da ciddi düsündüğün biri?
Ahahah ya uğraştığımdan değil can sıkıntısı bir bakayım dedim gördüklerim şoke etti 😝😂😂 ikisi de yok ikisini de istemiyorum 😂
şansınız kacırdın ozaman :D
Şans sen mi oluyorsun sgfhsd
bencil değilimdir ikimizde şanlı olalım nedersin? :))))
Şaka mısın ya böyle bir platformda kime nasıl guveniyorsun. 😂😂
bu platformdan evlenen bile var aaa ayıp :D
allah beni bi maldan kurtarmış derim
Hahaha ama attığı fotolar falan güzelse pişman olur musun 😄😄
bir kız mal olunca istediği kadar güzel olsun çekici olmuyor
Kiskanmazsin yani itici mi gelir
ilk itici gelir 2 gün sonra umursamam bile
Aferin 😄
ben umursamadığını memnun olduğundan düşünürüm