tüm arkadaşlarım ve ben çocuğu çözemedik🤷♀️ çocuk aşırı sessiz, cekingen, icine kapanik birisi. girisken degil ve hic flortu bile olmamis galiba
şimdi öncelikle çocuk onunla baya ilgilendiğimi, hoşlandığımı bilerek konuşuyor benle.
çocuk ben ona yazdığımda gayet istekli cevaplar veriyor. ve aşırı kesiyor böyle uzun süre bakıyor genellikle kaçamak kesiyor.
ama ben cocuga benden hoslaniyor musun diye aylar once sorduğumda o sekilde bakmadigini söyledi ama aradan 1 ay gecince okul açıldı (lise sonuz) hayvan gibi kesti bende umutlanip yazdim sohbet falan ediyoduk. sonra sana yazmamdan rahatsiz oliyo musun felan dedim oda rahatsız olmuyorumda yazmamandan yanayım tercih meselesi felan dedi. ama aylar once sordugumda konusmak istedigini söylüyordu neden bu kadar dengesiz amaç ne istemiyorsa niye kesiyor sürekli ya da mesajlarima cevap veriyordu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çekingen ama kendini ağırdan almaya çalışıp batırmış gibi geldi bana. Ya da git gel yaşıyor.
Tecrubesiz, ne istedigini bilmiyor. Iliskide doninant taraf sen olmalisin yoksa saglikli bir iliski olmaz. Tabi sen bir iliski istiyorsan.
ben istiyorum tabiki ama onu nası ikna ederim bilmiyorun
Bunun burcu ikizler olabilir ya da kalbi başkasındadır calkantılı bir sürecin içindedir sende kendi geri çek bence...
kova burcu
Dengesiz biri belliki sende yüz verme agrıdan sat tatlım.
Çocuk çalışkan biri mi?
evet
Yks ye hazırlanıyorsanız ailesi ve çevresi çocuğu kızlarla takılma dikkatin dağılır diye uyarmış olabilir.
Dini hassasiyeti falan var mı?
kulaktan dolma bilgilerime gore yemekhane de karsisina bi kiz oturdugunda haram diye kalkmis ve babasi dinine bagli biriymis babasi dinde baskici olablr yani cocuk cuma gunleri oklda namaz frlanda kiliyodu dindar glb bilemiyorum
Seni beğeniyor ama haramsın ona sen, ona göre. Sen konuşunca içi gidiyor ama gitmemesi gerek, günah çünkü. Velhasılı inancı onu tutuyor olabilir.
emin miyiz aga bundan
Rahatsız olmuyorum ama yazmamandan yanayım demiş, bence durum bu şekilde.
rahatsiz olmuyorumu kibarliktan dememis mi ya böyle hafifletilmis ceza gibi sorkpfkekmdkf
ya neden tercihin yazmamamdan yana peki dedim tercih meselesi dedi bu "seni begenmiyorum" anlamina gelmiyor mu biraz
Fazlaca ve uzun uzun sana baktığını söyledin. Ben seni beğendiğini düşündüm.
ya evet bakiyor ama gözü başka agzi baska konusuyo herifin
begenmedigi birini oyle kesip bakmaz demi uzun uzun bi erkek
Bakmaz tabii, işte çelişmesinin sebebini buna yordum. Sen bana yaz tabii hep yaz, ama günah bu. Çok güzel tatlısın, ama haram bu. İşte bu git gelleri yaşaması kendi içinde.
Bak bi arkadaş sınavı da sormuş, ben onu düşünmedim. Onları da hesaba kat tabi.
Aha ben
nası sen anlatsana biraz
Ama şimdi uyumalıyım dostum üzgünüm
hadi ya;( uzuldum
Yarın inş
inş unutmazsan
Ben anlarım anlat
anlattim ya zaten detaylarda
Normalde anlardım ama bu çocuk net cevabıni vermiş ilgilenmiyor demek ki