Oğlak burcuyum ve eşimden ayrıldım evet özlüyorum ama nefret ediyorum. Yükselenim Koç ve eskiden telefonumda kara sevdam diye kayıtlıydı, şimdi kara vicdan diye. Bu saatten sonra köpek oldum dese kapıya bağlarsam şerefsizim. Kızım için mecburen hayatımın sonuna kadar görüşmem gerekiyor. Yeni bir ilişkiye adım atamıyorum. Birileriyle tanışıyor konuşuyorum. Sonra aklıma yaşadığım sıkıntılar gelince devamını getiremiyorum. Bilmiyorum daha ne kadar sürecek böyle 6 ay geçti ve ben hayatımda ilk kez bu kadar uzun süre yalnız kaldım. Istesem hemen bugün biriyle yeni bir ilişkiye başlayabilirim ama hem bilinçli olarak uzak duruyorum hemde bunu ilk defa burda itiraf ediyorum, galiba korkuyorum.
Tamam görsel temsili ama şimdi birgun bulusacagiz diyince insanda bir garip heycan oluyo hani boyle lisede icinde kelebekler ucusur ya oyle oldum hadi insallah şimdiden heycanlandim alev atariz aleeevv🤣🤣
biraz dürüst olayım buraya aslında belki birisi yazar sabaha kadar konuşuruz instamı alır uzak mesafe ilişkisi de olur diye kayıt olmuştum ama kimse bana bakmıyor mersindeyim diye