Sevgilimle ayrıldık olması gereken şekilde konuşarak hallettik kin nefret beslemeden bitirdik arkadaş gibi kaldık hatta ama o konuşmasını istemediğim kızlarla konuşuyor hani diyorum artık hayatında yoksun bu kadar takma ama olmuyor ve istemeden sinirlerim bozuluyor kıskançlık mideme vuruyor ona karşı hissettiklerimi bitirdim yani aşk olsun sevgi olsun bitti bende ama kıskanmayı aşamıyorum ne yapabilirim? :(
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sorunumu aştım sonunda :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bitmesi gereken için her şeyi silmek gerekir.
Akıldan , yürekten, hayattan, beraber iz bırakılan her şeyden resimlerden izlerden
herşeyi sildim ama bizimki çok farklıydı 9 10 sene birlikte aynı mahallede büyüdük o yüzden ikimizde silemiyoruz birbirmizi tam olarak ben heryerden engelledim bu sefer o yazdı 🤦🏻♀️
Karar senin.
Derler ki el ipiyle kuyuya inme.
Ne karar vereceksen sana ait👍
teşekkür ederim
Arkadaşlığıda bitirin tamamen konuşmayın ilgilenme sende
konuştuğu kızın numarası var bende wp plus kullanıyorum ikisinin sürekli aktif olması falan sinirlerimi bozuyor hani nasıl diyeyim ki benim yerime o kızı tercih etti ama kız bacım gibi birşey
o... gibi
😀bitti sandığın şeyler bitmemiş demekki
bitirdim kendi kafamda kalbimde bitti acı çekmiyorum ağlamıyorum düşünmüyorum bile ama saçma sapan kıskançlık tutuyor
Bitiremişsinki kıskanıyorsun. Hem ne öyle eski sevgiliyle arkadaşmı kalınır siliyosan tamamen sil hayatından
bitirmesem sürekli ağlardım kendi ellerimle öldürdüm içimdekini tamamen silmeyi şimdilik düşünmüyorum daha da toparlandığımda neyi kaybettiğini göstermek istiyorum çünkü :)
Sürekli ağlayamazsın aklına geldikçe canını yakar sadece kin nefret kıskançlık unutamamanın belirtileri malesef bak kendinde diyosun daha kendine de gelememişsin geldiğinde çekmesini istiyosun bak neleri kaybettin... oysaki zaten kaybedeceğinizi kaybetmişsiniz ha bide kaybettiğiniz zaten sizin değilmiş.
Hala duygun var çünkü
ya nasıl anlatim ki bomboşum ona karşı sevgi aşk bitti ama hala bi kıskançlık yaşıyorum kendime sürekli artık yok bitti kıskanılacak bi durum yok unutma sen değil o kaybetti falan diyorum
Bitmemiş işte sevmediğin birini kiskanmazsin ki duyguların eskisi gibi olmayabilir soğumuş olabilirsin heycaninda yoktur ama belli ki tamamen bitememis bisiler
haklısın =/sevmediğim biri değil ama nefret ettiğim biri de değil artık yabancı geliyor sadece zamanla aşabilirim umarım
Çünkü hala onu düşünüyorsun.
düşünmeyi kestim ama bilmiyorum :(
Takıntı olmuş, zamanla geçer
takıntı değil de bağlanmışım ama atlattım ilk zamanlardaki kadar canım sıkılmıyor:)
İşte zamanla geçer. Daha iyisini buldukça aklına bile geleceğini sanmam.
sanırım bu bana ders oldu kime güvendiysem hep yarı yolda kaldım :(
Ben ilkinde akıllandım 😄 o yüzden biraz kendime vakit ayırıyorum. Çünkü gerçekten önemli olanın kendim olduğunu anladım.
En azından birimiz kendini kurtarmış bu dertten :) sevindim senin adına artık sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleye üfleye yeriz llskskdjsk
Öyle öyle ✋😂
Sen de konus. ve kiskandigini belli etme.
hayatıma devam ediyorum ama eskisinden daha mutluyum değişiklik yaptım kendimde daha iyi hissediyorum wpte sürekli çevrimiçiyim arkadaşlarımla sohbet ediyorum ve dediğin gibi kıskandığımı belli etmiyorum ruhu bile duymuyor tek isteğim kıskanma olayını da aşıp tamamen mutlu olmak