koronadan dolayı filmi sanaldan aynı anda izleyeceğiz. arkadasim söylemiş ona asik oldugumu. hani her sinifta assiri sessiz hep arka sirada oturan bi cocuk olur ya buda o tiplerdenmis. yan sinifimda. sizce oda istekli mi film izlemeye?
Arkadaşlar bu cocuk ondan hoslandigimi biliyo karakteri cok sessiz cekingen ve sogukmus biraz. sizce oda istekli mi?
kritik bi detay var o yüzden bu kadar eminim. Çocuğa hoşlandığını belli etmişsin. Arkadaşın gidip söylemiş. O yüzden sana arkadaşça yaklaşma gibi bir durum olur mu sence?
ya ama şöyle bişi var erkek kankam buna söylemiş demişki bu kiz sana teklif etse ne dersin demis bilmiyorum demis buda. ve benden habersiz erkek kankam benden için "kız sevgilin olamasa bile kankan olmak istiodu" felan da demis bu sözü ciddiye almis olabilir mi ya
bak sana açık açık söyleyim xd Erkek açısından baktığımızda eğer cidden sana karşı içinde en ufak bi hoşlantı olsaydı orda arkadaşının o sorusuna bilmiyorum diye cevap vermezdi. Çok ciddiyim bu konuda.
görselliğini kullanamazsın bi kere en baştan beğenmemiş zaten. Başka türlü dilinle muhabbetinle etkilersin veya etkileyemezsin bilemicem orası sana kalmış
olm benim kankam buna hic mi begenemezdin o kizi hic mi hoslanti falan yoktu diye gibi seyler sormus niye begenmeyim falan demis kankama ama nezaketen demistir di mi ciddi dememistir yani
sence en başından beri bunu düşünmedim mi sanıyorsun? Bir şey konuşurken tüm açılardan değerlendiripte yorum yapıyorum. En başta bilmiyorum cevabını vermesi beğenmedim demek bence. Çünkü hayır dese direkt olarak onun tipini beğenmedim istemiyorum anlamına gelir. Bu da kabalık olabileceği için böyle bi cevap vermiştir diye düşünüyorum
ya bisi daha sorucam bilmiyorum demesinin sebebi şeymi acaba fakeden ben buna kufur etmistim bi ara öyle sinrlenip ana baci ztn benim oldugumu bilmiyor diye. ama o aslinda biliyomus ben oldugumu basndan beri acaba kufur etmememi bozldu
ya sen manyakmısın jsdjshd niye çocuğa ana bacı sövüyon? şu an bu konunun altını deştikçe yeni yeni şeyler çıkacak heralde. Bilmiyorum bu da bir etken olabilir ama net olduğum tek bir şey var. Hoşlandığı falan yok senden xd
Bu arada soruna gelirsek çocuk çok saf belli ki. Kim hoşlandığı kişiyle matrix izlemek ister ki romantik filmler dururken. Arkadaş olarak görüyor seni belli ki. üzme o çocuğu sakın ağzına biber sürerim.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar bu cocuk ondan hoslandigimi biliyo karakteri cok sessiz cekingen ve sogukmus biraz. sizce oda istekli mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Troll amaçlı bir soru olsa gerek. Titanic, The Matrix falan şaka mısınız siz? 😃😃 ilkokula gidiyorsunuz heralde ya da liseye yeni falan başladınız.
ne alaka the matrix dunyanin en iyi filmlerinden biri basarili bi yapit ayrica lise sonuz.
Pekala, iyi seyirler o zaman size. 😃😃
istekli olmasa niye hoşlanmadığı biriyle saatlerce film izlesin? xd
ya sanaldan ayni anda izledik ama ne bileyim belmi izleyesi vardi
belki*
gider tek başına izler sana ne ihtiyacı var ki öyleyse. Yanlış düşünüyon
yani bu istekli oldugu anlamina mi geliyo emin miyiz
yessss of course
peki hoslanip hoslanmadigini cikarabilir miyiz burdan
2 ihtimal var zaten. 1-hoşlanıyor ve işi ilerletmek istiyor 2- farklı emeller peşinde koşuyor
2. si cinsellik mi?
yani 2 ihtimaldede bana arkadas kanka gozuyle bakmiyor degil mi eminiz bundan
kritik bi detay var o yüzden bu kadar eminim. Çocuğa hoşlandığını belli etmişsin. Arkadaşın gidip söylemiş. O yüzden sana arkadaşça yaklaşma gibi bir durum olur mu sence?
ya ama şöyle bişi var erkek kankam buna söylemiş demişki bu kiz sana teklif etse ne dersin demis bilmiyorum demis buda. ve benden habersiz erkek kankam benden için "kız sevgilin olamasa bile kankan olmak istiodu" felan da demis bu sözü ciddiye almis olabilir mi ya
oooooooooo bu anlattığın şey bambaşka bir şey. 1. ihtimali unutabilirsin artık
aboo ihtimaller ne oldu o zaman
ne ihtimali kaldi geriye
bak sana açık açık söyleyim xd Erkek açısından baktığımızda eğer cidden sana karşı içinde en ufak bi hoşlantı olsaydı orda arkadaşının o sorusuna bilmiyorum diye cevap vermezdi. Çok ciddiyim bu konuda.
eger hoslantisi yoksa neden yazmadi o zaman arkadasimin sorusuna anlamadim
valla ben sana söyliyim. Kızlarda durum nasıl bilmem ama erkek tarafında durumlar böyle. Senden hoşlandığı falan yok
hay ben sansimi skm ya arkadas olrk mi izlicez biz simdi filimi
e yani xd
haydaa bi sekilde bu cocugun benden hoslanmasini saglayamaz miyim
görselliğini kullanamazsın bi kere en baştan beğenmemiş zaten. Başka türlü dilinle muhabbetinle etkilersin veya etkileyemezsin bilemicem orası sana kalmış
of ya bir erkek tipini begenmediyse basta etkilenmediyse bir daha nahhh
erkekler basta tipi begenmeyince kizin birdaha asla begenmiolar aw
orası öyle xd
olm benim kankam buna hic mi begenemezdin o kizi hic mi hoslanti falan yoktu diye gibi seyler sormus niye begenmeyim falan demis kankama ama nezaketen demistir di mi ciddi dememistir yani
sence en başından beri bunu düşünmedim mi sanıyorsun? Bir şey konuşurken tüm açılardan değerlendiripte yorum yapıyorum. En başta bilmiyorum cevabını vermesi beğenmedim demek bence. Çünkü hayır dese direkt olarak onun tipini beğenmedim istemiyorum anlamına gelir. Bu da kabalık olabileceği için böyle bi cevap vermiştir diye düşünüyorum
ya bisi daha sorucam bilmiyorum demesinin sebebi şeymi acaba fakeden ben buna kufur etmistim bi ara öyle sinrlenip ana baci ztn benim oldugumu bilmiyor diye. ama o aslinda biliyomus ben oldugumu basndan beri acaba kufur etmememi bozldu
ya sen manyakmısın jsdjshd niye çocuğa ana bacı sövüyon? şu an bu konunun altını deştikçe yeni yeni şeyler çıkacak heralde. Bilmiyorum bu da bir etken olabilir ama net olduğum tek bir şey var. Hoşlandığı falan yok senden xd
KQLDKQKFWLXKAKSNSKXJAKDKWKDJWJSNEKSMDKQKDJAKCKAKRKALDKSAKSISK BENIM OLAY ASIRI KARISIK CIDDEN COCUKTA TUHAF ISIN ICINDEN CIKAMIOZ
Sen geçenlerde yine bu çocuğu sormuştun, okul çıkışı öp kaç demiştim denedin mi onu?
allneedtomoney sen misin
Hayir
beni baskasiyla karistiriyosun o zaman
Yanıt verdim bak sana o başlikta
bana gelmedi bildirim felan karistirmissin sen
Arkadaslar sinifta bir cocuk var asiri sessiz hic konusmuyor en arkada oturuyo tek arada soru falan cevapliyor? ↗
Ayni kişisiniz sandim bu başlik
Ayni sorulari sormuşsunuz
hayir ben degilim demekki tek sessiz cocuk seven ben deilmisim skfnskdkf
Bu arada soruna gelirsek çocuk çok saf belli ki. Kim hoşlandığı kişiyle matrix izlemek ister ki romantik filmler dururken.
Arkadaş olarak görüyor seni belli ki.
üzme o çocuğu sakın ağzına biber sürerim.
İstekli
emin miyiz
Evet
Evet