Aşkta Erkekler neden kızlardan daha çok yalan söyler? ↗
Aşkta kadınların yalan makinesi olduğu doğrumudur?
Aşkta Erkekler neden kızlardan daha çok yalan söyler? ↗

Dostum kadınların zaten hayatı yalan bunu sorman gerçekten güzel bir noktaya değirmen açısından faydalı ama bunu şimdi birçok kadın karakterle ilgili olduğunu söyleyecek Ama zaten kadınların birçoğunda karakterde yok olsaydı gerçekten seven kıymet bilen adamları üzüp kıymet bilmeyen adamların koynundan çıkmazlardı
Sürekli yalanı özgüvensiz insanlar söyler. Bunun kadını erkeği olduğunu düşünmüyorum. Ama yalan söylenecekse iyi olsun ki karşı taraf bunu bilmesin.
Cinsiyetçilik yapmayın. Yalanı cinsiyeti olmaz, yalan söyleyen kişi olur. Ve burada göz önüne alınması gereken şey kişinin cinsiyeti değil, onun karakteridir
Yalan makinası az kalır.. taramalı tüfek gibiyizdir evelallah 😅
Cevap
9Cevap
Yine bir genelleme buyurun acaba siteye girerken beyninizi bir kenara mı bırakıyorsunuz genellmelerden vazgeçin artık kişilik meselesi bu "her insan aynı değildir" lafından ne anlıyorsunuz acaba?
Yalan makinası olanlara denk geldim.
HİMYM da Barney bi eğri yapmıştı ne kadar deli olursa o kadar eglenceli oluyor yalan o kadar fazla ve cinsellik doyumsuz oluyor tabii çok zehirli bir ilişki oluyor kendini üzmek başka bişey değil :)
Bu ne biçim soru be, cevap vermeye bile gerek duymuyorum sana
Karaktersiz olan her daim her cinsiyette yalancıdır
Bi önceki soruda da söyledim cinsiyetle alakası yok karakter meselesi.
Cem yılmaz nediyor kadın yalancımıdır? mastır dipliği.
Aşkta mı değil mi bilmem de kadınların kendisi yalan...
Erkekler yalan makinesi sadece kadınlar kurnaz oldukları için erkekler yakalanıyor.
Hangi erkek hatasını kabul ediyor ki 😂 güldürme beni
@dganhan Tebrik ederim o halde sizi , sasirttiniz
Evet kadınların laflarına falan inanmayın çoğu yalan dolan takıl geç çok kasma
Alâkası yok. Bu durum kadın için geçerli değil bir-tek, erkekler için de durum aynı. Malesef...
cinsiyet ile alakalı değil kişiliğe göre bu
Cinsiyet değil kişilik meselesidir bence
Kişiye göre değişiyor
Kadınları bi sal ya
Saldım gitti
Tamam 😂😂
,😂😂
dogru,
yalanlarına da kendileri bile inanır
Herkes yalancı bence iki tarafta
Hayır
Değildir