Aşk İlişkileri Bana karşı hala hislerin var mı sorusunu cevapsız bırakan erkek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana karşı hala hislerin var mı diye uzunca yazdım ama cevapsız bıraktı sizce bu nedir? Güncellemeler+1 yıl Bu evli bir adam yani evliyken teklif etmisti Bana karşı hala hislerin var mı sorusunu cevapsız bırakan erkek? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bnbnbnbnbcx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ya umut vermek istiyordur vazgeçme ama bende gelmiyorum kafasında ya da seviyordur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ay hangisi acaba Yorumla Soran +1 yıl Bağlanmaktan korkuyor olabilirmi Yorumla bnbnbnbnbcx +1 yıl Evliymiş bi de seni anca cinsel obje olarak görür soyliyim Yorumla Soran +1 yıl Işte başta sevgili olalım dedi sonra vazgecti Yorumla bnbnbnbnbcx +1 yıl Aldatmak istemiyordur sende uzatıp şey etme O kadının ahını alırsan bir ömür mutlu olamazsın Yorumla Soran +1 yıl Haklisin kuzum zatrn silmiş galiba beni Yorumla
Yaz__--__Kızı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Öküzün altında buzağı arıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla Soran +1 yıl Bağlanmaktan korkuyor olablrmi Yorumla
psikoavukat Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Yokmuş :) 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Ama olsa bile saklarmiki Yorumla psikoavukat +1 yıl Neden saklasın. Yorumla Soran +1 yıl Evli olduğu icin Yorumla Soran +1 yıl Evliyken bana teklif etmişti halada takip ediyor beni Yorumla psikoavukat +1 yıl Daha ne işte. Bir yerde kabul etmişsin. Ne güzel keyfine bakar Yorumla Soran +1 yıl Işte ona rağmen şu an uzak durutor. Skntilarim var diyor bi bildiğim var uzak dur benden dedi Yorumla psikoavukat +1 yıl Karısına mı yakalandı acaba. Şanssızlık adam için Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ama facede beni silmişti karısıyla evli yapıp. Simdide böyle oldu Yorumla Soran +1 yıl Ama numaramı sil dediğim halde silmiyor hala gece gündüz durumlara bakiyor maddi manevi skntilarim var derdim bana yetiyor diyor Yorumla psikoavukat +1 yıl Yani sorunsuz kaçamak imkanı sunmuşsun. Evli erkek bunu kaçırmaz normalde. Ben kaçırmazdın en azından Yorumla psikoavukat +1 yıl Olaya aşk sevgi olarak yaklaşma. Yorumla Soran +1 yıl Peki o zaman Ne sorun Yorumla psikoavukat +1 yıl Şu aralar karısından kaçıyordur. Yakalanmıştır yani. Senin acelen var mı? Yorumla Soran +1 yıl Ben ona aşık oldum yoksa evli biriyle isim olmazki Yorumla psikoavukat +1 yıl aşkın ilacı seks. unutursun Yorumla Soran +1 yıl Peki sizce donermi Yorumla Soran +1 yıl Numarayı neden tutuyor Yorumla psikoavukat +1 yıl karısı ipleri biraz gevşetirse illaki seninle yatmak ister Yorumla Soran +1 yıl Yok ya sanmıyorum. Onu çok istemiştim hayatımda ilk kez birini bunkafar istedim oda olmadi ama başta bana demişti çok kötü çirkince değilim sizce trk sebep bumu Yorumla psikoavukat +1 yıl Görmeden bilemem :) Yorumla Soran +1 yıl Ay tamam 😅sustum Yorumla Soran +1 yıl Bağlanmaktan korkuyor olablrmi Yorumla psikoavukat +1 yıl Ahahahaha sanmam. Buradan açık açık yazamıyorum ama niyet o iş ilye Yorumla Soran +1 yıl Tamam öyle olsa bile beni kaçırmış olmuyormu birde madem olmucak ne diye hala durumlara bakiyor silsin Yorumla psikoavukat +1 yıl e canım yedekte dur, ilk fırsatta tadına bakmak gerek :) Yorumla
Birpapatyabahçesi Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Yok demmki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evli zaten Yorumla Soran +1 yıl Bağlanmaktan korkuyor olablrmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya umut vermek istiyordur vazgeçme ama bende gelmiyorum kafasında ya da seviyordur
Ay hangisi acaba
Bağlanmaktan korkuyor olabilirmi
Evliymiş bi de seni anca cinsel obje olarak görür soyliyim
Işte başta sevgili olalım dedi sonra vazgecti
Aldatmak istemiyordur sende uzatıp şey etme O kadının ahını alırsan bir ömür mutlu olamazsın
Haklisin kuzum zatrn silmiş galiba beni
Öküzün altında buzağı arıyorsun
:(
Bağlanmaktan korkuyor olablrmi
Yokmuş :)
Ama olsa bile saklarmiki
Neden saklasın.
Evli olduğu icin
Evliyken bana teklif etmişti halada takip ediyor beni
Daha ne işte. Bir yerde kabul etmişsin. Ne güzel keyfine bakar
Işte ona rağmen şu an uzak durutor. Skntilarim var diyor bi bildiğim var uzak dur benden dedi
Karısına mı yakalandı acaba. Şanssızlık adam için
Bilmiyorum ama facede beni silmişti karısıyla evli yapıp. Simdide böyle oldu
Ama numaramı sil dediğim halde silmiyor hala gece gündüz durumlara bakiyor maddi manevi skntilarim var derdim bana yetiyor diyor
Yani sorunsuz kaçamak imkanı sunmuşsun. Evli erkek bunu kaçırmaz normalde. Ben kaçırmazdın en azından
Olaya aşk sevgi olarak yaklaşma.
Peki o zaman Ne sorun
Şu aralar karısından kaçıyordur. Yakalanmıştır yani. Senin acelen var mı?
Ben ona aşık oldum yoksa evli biriyle isim olmazki
aşkın ilacı seks. unutursun
Peki sizce donermi
Numarayı neden tutuyor
karısı ipleri biraz gevşetirse illaki seninle yatmak ister
Yok ya sanmıyorum. Onu çok istemiştim hayatımda ilk kez birini bunkafar istedim oda olmadi ama başta bana demişti çok kötü çirkince değilim sizce trk sebep bumu
Görmeden bilemem :)
Ay tamam 😅sustum
Ahahahaha sanmam. Buradan açık açık yazamıyorum ama niyet o iş ilye
Tamam öyle olsa bile beni kaçırmış olmuyormu birde madem olmucak ne diye hala durumlara bakiyor silsin
e canım yedekte dur, ilk fırsatta tadına bakmak gerek :)
Yok demmki
Evli zaten