Gay gibi hissediyorum ama değilim bu düşünce aklımdan çıkmıyor neden olabilir birde biraz kadın gibi hissediyorum ama 1 ay oldu böyle düşünceler napsam geçer
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
git seks yap ama kadınla orayı kacırma erkeklik hislerin canlansın spor yap agırlık kaldır testesteron hormonun cossun oda erkek gibi hissetirir senin bu aralar ostorejen hormonun azmıs
Ondan galiba demi Çok tavuk yedim hergün tavuk yiyordum nerdeyse
Sınır olan ise bu durumu bana kabullendirmeye çalışanlar var sen böylesin diye ben 22 boyunca kızlardan boşuna mı hoşlandım o zaman hepsi yalan mıydı ben böyle birşey asla olmak istemiyorum erkek gibi delikanlı devam etmek istiyorum hayatıma
kimsenin lafını dinleme ne isen osun spor yap seks yap erkeklik hislerin canlansın. kısa net
Spor yapınca erkeksi hissetmeye başlarım demi
evet sebebi erkeklik hormonu salgılaman testesteron oda erkek gibi hissetmeni saglar
Olmadığını nerden biliyorsun. Bu tarz sorular boş küme, insanların vaktini alma.
Çünkü güzel kız gördüğümde hala beğeniyorum ama normalde Heteroyum ama bir kızla tam samimi oluyorum ben Gay mıyım sorusu aklıma geliyor ve çıkmadığı için moralim bozuluyor yani takıntı olmuş durmadan geliyor
Ben gayim ve kızları bende beğenebiliyorum. Sadece sevişme seks açısından bende çekicilik oluşturmuyor
Bende sevişme aşamasında'da kızlar çekici erkekler kötü geliyor çünkü kadında meme göt var
Çok anlamsız bir argüman.
Erkek vücudu çekici gelmiyor tabi kaslı erkekler biraz iyi kol göğüs olunca
Biseksüelsin dEmek ki
Ama erkeklerden hoşlandığıma bile emin değilim sadece korku olmuş kendime durmadan soruyorum
Kadınlara hala ilgin varsa sorun ne? Akışına bırak
İşte ya Gay olursam ya öyle olursam diye durmadan soruyorum korku sarmış
Gay olsan bu zamana kadar fark ederdin. Erkek gördüğünde beğenmiş olabilirsin normal. Takılma bu kadar. Aslında gay olmakta gocunacak bir şey de yok ama malum toplum bakış açısı... İnsan kendini dışlanmış, suçlu hissediyor
Kanka işte ben istemiyorum ben aile babası bir erkek olmak istiyorum
Olur öyle güzel seyler
Reis ben isteniyorm
Nasıl yani
Yani Kadinnımsı olmak istemiyorum
Hii Annadim
Yssin kac
22
Öylesine begrnmisindir bence sorun etme
Yani beğenmedir demi sadece bu yaştan sonra zor zaten
Evet
Tatlım benim
Ben ciddiyim alay etme
Alay etmiyorum erkek arkadaşın olmak isterim
Ama erkeklerden fazla hoşlanmıyorum öyle kızlara karşı hala ilgim var
Bu şekilde kız düşmüyor burada
Tavlamak istesem tavlarım zaten
Akısına bırak
Neyi akışına bırakıyım ben top olmak istemiyorum
Bu içinde varsa durduramazsin ki.
Pek olduğu söylenemez 1 aydır var daha çok psikolojik gibi zaten doğuştan olsaydı 4-5 yaşlarında farkederdim
Tetikleyen neydi. Bu yaşlarında kendini. Bulan çok insan var
Aslında bir adam gördüm yakışıkli geldi beğendim sonra ben Gay mıyım dedim o gün bugündür 1 aydır ben Gay mıyım diye hergün kendimi sorguluyorum kadın gibi hissettme olayı ise sadece bir his Kadın kıyafetlerine makyaj malzemelerine falan hiçbirine ilgim yok ya da Kendimi tam erkeksi hissetmitorm diyim
Anladim. Ya her hissin altında bir sebep vardır bilirsin
Ama ben Gay olmak istemiyorum hala kızları beğeniyorum ama içimden bir ses beni Gay yapmaya çalışıyor
Sesine engel olamazsın. Hem tam gay denmez. Biseksuel
Ya beni anlamıyorsun'ki tam Gay olduğum bile kesin değil güzel kız gördüğümde hoşuma gidiyor sonra bir ses içimden beni engellemeye çalışıyor sen artık Gay oldun kızlardan hoşlanmazsin diye bunu engellemem lazım zaten Gay olsam kabullenirdim ben hergün bu soruyu soruyorum kendime öylemiyim değil miyim diye
Kabullenmene gerek yok. Anlıyorum ama sen zihnini hem ters hem düz düşündürmeye zorluyorsun. Zorladıkça engelin büyür
Tamamda Gay olmamalarına rağmen benim yaşadıklarımı yaşıyan birsürü insan ölmüş bir nevi adam durmadan düşünmüş ben Gay mıyım öyleyse napcam diye sonradan geçmiş Gay olmak size göre Normal birşey ama bize göre değil
demekki gaysin
Kızlardan etkileniyorum hala ama aklıma bu soru geliyor durmadan
anime seviyorsan eğer levi ackerman hot yaz izle etkileniyorsan bisexuelsindir