Güncellemeler
+1 yıl
Ev işinden kasıt evde tek kalsa açlıktan ölür. Aldatması pek yok gibi asosyal olduğu için. Ama mesela güzel bir kız ona yürüse geri çevirmez umarım anlatabilmişimdir 😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İşi var, maddi durumu iyi ve gezmiyor diye bir insanlar evlenilmemeli. Evlilik bu kadar basit değil bence.
Tembellik alışkanlıktır düzelir. Ev işi dediğin öğrenilir bunlar dışında maddiyat da kaybedilebilir ve yakışıklılık da zamanla azalır bozulur o yüzden içini yüreğini sev seveceksen
😂😂bu dünyada cehennemi yasamak istiyorsan neden olmasın
Lan bu benim yaa. Sürekli telefonla oynuyo ice kapanık duygusal falan mı?
Evet telefon pc. duygusal değil ama ot gibi bişey
Gezmesi ve tozmasinin olmamasi asosyal olmasi demek ve bunlari zit yazmissin ama aslind ayni sey. Ayrica senin kimle evlenip evlenmeyecegine biz karar veremeyiz. Burdaki yorumlara bakma pisman olursun
İşte buna karar veremiyorum. Bazen asosyal olması iyi diyorum en azından sürekli dışarda aramam onu. Ama ben de gezmeyi seviyorum bu kadarı da fazla diyorum.
Onu da gezmeye tesvik et ama evlenip evlenmemek sana kalmis
merhameti vicdani terbiyesi yerindeyse sorun asla yok ve senin en onemli kritergine uyuyorsa mesela ben imana da ciddi onem veririm falan. seni seviyorsa sorun yok bence)
Bende önem veriyorum. Ama cuma ya bile gitmiyor. Yaşam gayesi yok gibi. Söylesem baskı yapıyorsun der mesela
cumaya tamam gitmiyor. ama Allaha inaniyor mu? o kadar namaz kilip asla dinden anlamayan igrenc insanlar var ki.. onemli olan yureginde Allah sevgisi olmasi. bunu bir ogren ve senin nazini ceksin ya baski yapmak da dnedir. ama mesela sen ona cumaya gitmelisin gideceksin diymezsin, hos dille konus
ama sen hemen evlenme derim 5 ay falan da konusun bak noluyo nasil asla su an evlenme, kafanda cokk kucuk belirsizlik varsa yapma yapma yapma
Teşekkür ederim. Zaten hep güzle dille konuşmaya çalışıyorum. Hayırlısı bakalım
hayirlisi
Bildiğin davar bu
Asdlflll. Yaa güldürdün 😅
Bence gerek yok yol yakınken geri dön bu sevdadan
Oturup iki çift sohbet edemeyecekseniz gerek yok.
Tembel üşengec ve işsizden uzak durucan
Aynı benim kafada çok iyi
Niye ki
Sanki benim ruh ikizim
Sen nasıl karekter birisin mesela burcun ne merak ettim ☺️
Gece insanıyım okadar sıkıcı değilim ama tembelim akrep burcunun
Ya adkfkfll. Kesin akrep Burcu demiştim içimden.
Bilmiyorum ne yapmak lazım. Belkş beni daha çok sevse değiştirir biraz kendini? Onu seviyorum aslında. Ama benimle yapmaz diye korkuyorum. Ben düzen seviyorum gezmeyi seviyorum ilgi seviyorum enerjilerimiz uyuşmuyor sanki
işi varken nasıl tembel oluyor?
Her gün geç kalıyor
Zaten çok kolay bi işi var memur olduğu için atışmıyor işten. En kolay pozisyona verdiler bunu birde
memur olmak kolay değil zor :) nasıl ona en kolay işi veriyorlar ya. atanma usulü değil mi bu
Memur olmak kolay değil canım. Çalıştığı pozisyon diyorum
Mesela birlikte kalıyoruz sabah alarm on kez çalışıyor ben bunu uyandırana kadar çile çekiyorum
en kolay pozisyonu verdiler demşssin ya onu diyorm. nasıl veriyorlar oraya atanmış.
Sen bilirsin
Evlenemem
Uzak dur
Ewett
Bende öyleyim lan 😂
İşte korkum bu bütün erkekler mi böyle 😂
Nadirdir bence
hayırr
Seks yapmaz
Evet bende öyle düşünüyorum bu konu da 😀
Sana yetmez 😊
Şimdiden böyleyse üç yıl sonra ne olur bende bilmiyorum