Konuştuğum biri vardı kendisi 25 yaşında yunus polisi bende 19 yaşında öğrenciyim işte biz konuşuyoduk iyi güzel ilgili de bana iyi anlaşıyoruz falan yasak kalktığında görüşelim dedik neyse geçen gün sabah günaydın yazmış günaydın yazdım daha napıyosun demeden sabah sabah fena ereksiyon oldum semserttim çok kötüyüm yazdı mesajına görüldü bile atmadım cevap vermedim ama gördüm tabi mesajı bu sonra mesajı geri çekmiş yazıyo buluşalım izinliym yarın diye bende buluşmayalım dedim neden dedi yazdığın mesajdan dolayı hani geri çektiğin mesaj dedim peki kararlarına saygı duyarım dedi görüldü attım çıkarttım her yerden bi mesajdan reddedildik hadi bakalım yazdı ne diyim ben buna
Güncellemeler
+1 yıl
Öyle bi yazı senin niyetini belli etti ne bekliyodun dedim sanki olmayacak bişey ruhumuzda var dedi engel attım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
nasıl bir devirde yaşıyoruz ya şaka gibi az bile yapmışsın
Aynen öyle
cinsellik düşünüyorsan devam et düşünmüyorsan bırak çünkü maksadı sevgi değil
Bıraktım bile sevgi vermeyecekse işim olmaz
iyi ediyorsn :)
peki ne bekliyorsun? sen belkide bilmem kacıncı yedeksin onların elinin altında bi sürü var senin gibi
Çok iyi yapmışsın niyeti belli polis olmuş ama insan olamamış
Cevap verme bence, sapığın tekiymiş boşver bu ne iğrenç bir mesaj. Seni kullanma niyetindeydi belli ki
Aynen öyle ama saydırmakta istiyorum ona
Boşver seni rahatsız etmediği sürece sende bir şey deme sonra başına bela olur
Böyle bi şey yazılır mı ya boşver o aptalı kendine göre efendi terbiyeli birini bul
Olabilir arada böyle gerginlikler takrar yaz gönlünü al bence tabi seviyorsn
Dahdiqkdis sakin gitme kiz
Seni cinsel ilişki yaşamak İçin kullanıyor bence
Öyle mesaj gönderirse reddedilmesi normal
daha önce aranızda oluyor muydu benzer diyaloglar
Hiç olmadı
niyet belli oldu öyleyse yunusu sal gitsin ölüyü diriyi bipti gözü sana mı dikti
Sen haklısın
Sonuna kadar hemde bi güzel saydırmak istiyorum ona da neyse
Amacı neymiş
Ağzına geneli say