Sevgilimin ilk ciddi ilişkisiyim konuşurken gözlerini kaçırması bazen ve dudağından öptüğümde birkaç saniye sonra durması ne anlama gelir?

Yani konuşurken gözlerini kaçırması bazen ve öperken oda öpüyor yani ama öpüşmüyoruz tam olarak birkaç saniye sadece dudaktan öpücük yani sonra duruyor onunla öpüşmeye çalıştım bir gün ve birkaç saniye sonra durdu utanmış gibiydi ben öyle şeyleri sevmiyorum alışkın değilim dedi. Sonraki zamanlar dudağımdan anlık öpücük konduruyordu o kadar yani tam olarak bir öpüşme yok hiç ben ona 2 haftalık konuşmayla ilk teklifi yapmıştım kimseyle ilişki istemediğini benle ilk buluştuğu günden itibaren hoşlandığını ve beğendiğini söylemişti sonra birkaç hafta daha konuştuk toplam 1 ay konuştuk öyle başladı ilişki daha önce bir iki kişi ile birkaç hafta takılmışlığı var sevgili anlamında bir ilişki yaşamamış utangaçlığı ve çekingenliği var asosyal bir kız ilk teklifte hiçbir zaman kabul etmem bu benim için böyle dedi. İlk teklifimde içindeki sadece hoşlantıymış o zaman bana karşı bir güveni henüz oluşmadığı için beni tanımadığı için yanlış birşey yapmak istememiş seni denedim ben ilk açıldığında dedi. İlişkimiz başladığında ise seni seviyorum cümlesini bir erkeğin yüzüne karşı hayatında ilk defa söyleyebildiğini söyledi. En uzun ilişkisiyim sizce gözlerini ara sıra konuşurken yüz yüze kaçırması ve bazen kaçırmıyor. Dudaktan dudağa öpüşme olmaması. Onunla öpüşmek için çıkmadım bu bir ve ikincisi öpüşme olmadığı zaman gerçi daha 2 ay oldu ama ne bileyim merak ediyor insan Beni hiç sevmiyormu sizce hoşlanmıyormu yani boşta olduğu içinmi çıkıyor sizce?
Sevgilimin ilk ciddi ilişkisiyim konuşurken gözlerini kaçırması bazen ve dudağından öptüğümde birkaç saniye sonra durması ne anlama gelir?