1 haftadır çıktığım bir kız vardı?

1 haftadır çıktığım bir kız vardı kendisi bana instagram dan yazdimisti öyle tanışmıştık Allah için çok seviyordum konuşuyorduk arıyorduk birbirimizi falan demin yine konuşurken bana foto attı o da benden istediği bende 5-6 tane attım neyse baktım dedi biraz işim var gelecem hemen gitti 10 dk sonra yazdı bana dedi bişey dicem sen çok uzulecen dedim soyle dedi ben ayrılmak istiyorum dedim sebep ne dedi ailem öğrenirse bilmem ben mahf olurum falan bende dedim fotolardan sonra böyle dediğine göre tipimi begenmedin yok dedi tiple alakası falan yok ama ben yinede tıp yüzünden gitti diye düşünüyorum evet gitti arkasına bile bakmadı , benim anlamadığım foto daha önce atmıştım 3-4 tane neden şimdi böyle bişey yaptı ben yinede tiple alakalı diye düşünüyorum , ben ne yapacam şimdi çok seviyordum ya bu kaçıncı ihanet bana çok yoruldum artik kaldıramıyorum o kadar hayal kurmuştuk beni bırakmayacakti ama ne oldu şimdi yanlız kaldım bu çok kötü bişey ya yaşayan ancak bilir Allah sabır versin bana sen sabır ver yarrabim bana
1 haftadır çıktığım bir kız vardı?