1.) sevdigin insan en önemlisi 🤣 2.) şık, güzel kıyafetler 3.) yeni duş alınmış olması 4.) güzel bir mekan (görseldeki gibi mesela🤩💙) 5.) kendi elleriyle sevgiyle abdestle yapılmış lezzetli bir yemek hatta mümkümse en sevdiği yemek olsun 6.) tatlı ve zevkli muhabbet etmek 7.) morelinin tamamen iyi olması, bütün dertleri bir kenarıya bırakıp sadece sevdiğine odaklanmak 8.) güzel bir tatlı yemekten sonra 9.) varsa havuz 🏊🏻♀️ 10.) loş ışıkta sarılıp öpüşmek.. huzurla sevgiyle dolu anıların tadını çıkartmak.. 11.) tabiki birde muhteşem bir parfum veya esans kullanmak.. 12.) beraber bir şeyler okumak, oynamak, gezmeye çıkmak.. 13.) küçük bir süprız ve hediye çok süper olur🙈😍
Gözlerine baktığımda cidden katıksız bana olan sevgisini gördüğüm bir insan olsa başka hiçbirşeye gerek yok. O insan ile her an güzeldir. Arkadaşın olur dostun olur sırdaşın olur. Herşey olur ama, ben böyle bir insan olduguna artık kesinlikle inanmıyorum.
Hiçbir şey olmasına gerek yok zekasını ve romantizmi harmanlayabiliyorsa ben zaten ona aşık olmuşumdur yaptığı herşeyin ufacık detaylarını birbir düşünmüştür bu hoşuma gider