iki ilişkimi de beni yönetmeye çalıştıkları için bitirdim. mesela bir erkeğe onunla görüşmek istemiyorum dediysem ve ısrarla geliyorsa delleniyorum lafımın dillenmemesine. şu anda telefonda konuşmak istemediğimi söylememe rağmen aramaya devam ediyorsa cildiriyorum. zorla güzellik olmaz. ben ne dersem onu yapmalilar. kadini yucelten ve onun isteklerini harfiyen dikkate erkekler ilgimi çekiyor , elini masaya vurup ağır abilik taslayan erkekler değil. bir de beni kesinlikle kisitlamamali. ne düşünüyorsunuz cok mu sey istiyor gibi görünüyorum? yaşım 25 hala böyle bi tiple karsilasmadim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende kendi ilişkilerimde baskın taraf olmaktan zevk alıyorum her konuda yönlendirmek ya da her şeyin benden geçmesi 😏😂
iyy
Valla brn normalim ne dominant ne baskın. Drngedrn yanayım bu konularda.
sen dominantsin kardeşim benim.
10 yıldır sevmeyerek takip ediyoruz seni ailecek hotline
Benim nerem dominant. Ayrıca ne alaka benim kime ne kötülüğüm dokunmuş da sevilmiyorum.
savunduğun düşünceleri başka fikirlere saygi duymayarak ve kin kusarak savunuyorsun kısaca katiksiz odun gibisin bebeğim
Yanlış. Ben sadece adaleti savunuyorum.
Kadının düşüncelerine saygı zaten duyulmalı da sen köle arıyorsun bence sadece ben diyorsun
bana mantıklı gelen şeylere itaat edebilirim ayni sekilde o da suzgecinden gecirsin istteklerimi. ama telefonda aranma ya da görüşme konularında kendisiyle iletisim halinde bulunmak istemediğim bir erkegin bahanesi olamaz. zorlayamaz
İtaat etmek olarak niye algiliyorsun ki? Burcun ne merak ettim
birinin isteklerini yerine getirmek itaat etmektir zaten. burcum terazi seninki nedir
Hayır istek mis itaat etmek yanlış kelimeler ilişki kavramın yanlış terazi burcu iyidir severim anlaşılır da kelimelerin çok değişik benimki koç
koçlari sevdiğim söylenemez zoru seversiniz bi kadinin peşinden koşmayı seversiniz. ulaşılmaz olan size daha tatli gelir. cesursunuz. sozlerinizde cok aciksozlusnuz bu yüzden odun gibi geliyonuz bana şak şak şak kırıcı da olsa hakaret ediyo da olsa konuşur. ve münakaşaya girmeyi tartışmayı çok seversiniz
Hangi verilere dayanarak bunları söylediğini de söyler misin
astrolojiye ve eski sevgilime 😂 ayrica çabuk parlarsiniz. ve liderlik ruhunuz var bi ortamda plan program olusturan kisi sizsiniz. bi topluluğa ilk giren kişi sizsiniz
Bazı yerler doğru bazı yerlere katılmıyorum daha iyi tanimani öneriyorum
Sorun da şu koçları sevmem diyip te sevgili olman da manidar
burcuna gore sevgili secmezsin heralde. tanıyınca sevmedim
Bilmem baksana koçları sevmem diyorsun tanıyınca sevmedim ama sevgilim dedin?
eski sevgilim dedim cocuum
Bı konuda evet parliyorum böyle saygısızca konusuldugunda iyi günler
görüşürüz canım benim
👎 canimli falan konuşma bide görüşürüz diyor 🤫
tamam canim
Demekki tanıdığım terazilere benzemiyorsun
ben bildiğin terazilerden değilim taam mı!
Bak sen 🙄 ben nasıl teraziler tanımışım
Herkesin kendi düşüncesi , köle ruhlu sünepe çok kardeş sende yalnız kalmazsın merak etme :D Şahsen benim midemi bulandırıyor dominant kadınlar
sana lazim olan "tamam aşkım sen nasıl istersen o yeter ki kızma" diyen tipler mi😂
Ne oldu sen dominantım diyebilirken ben diyemiyor muyum? İnsan kaynaklarında da senin gibi dominant geçinen kartlaşmışlar peşimden koşuyordu yüz vermedikçe nasıl kuduruyorlardı onu hatırladım :D
sen kesinlikle ya aslan ya da koç burcusun. çünkü ancak bi aslan bu kadar egoist olabilir:D
Boğayım ben , hislerin veya insan analizin zayıfsa yapma mümkünse ya çok komik gözüküyor :D Dediğim gibi üzülme memlekette sünepe çok yalnız kalmazsın , gerçi 25 olmuşsun artık çökmeye de başlamışsındır onu da bulamayabilirsin. En son "tamam aşkım sen nasıl istersen o yeter ki kızma" durumuna düşeceksin ki genelde böyle tipler hep düşer :D
hahaha bi erkekle birlikte dogmadim bi erkekle birlikte öleyim. size ihtiyacımız olduğunu da nereden cikardin? dikiş tutturana kadar denemeye devam
Sana senin gibi insanlara verdiğim ilacı yazıyorum '' TAMAMSENHAKLISIN '' bunu tok karnına sabah 1 akşam 1 alıyorsun. Daha kaale almayacağım görüşümü kaldır da millet beğeniyor kudurma beğenileri gördükçe :D
hahahaja gercekten şebekten farkın yok 1 tane beğeni gelmis götü fizana gitmis😂
Uza.
def ol sorumdan bildirim almak istemiyorum sen tarafindan haydiii naş
Uzaaaaaa
hala yazıyor lan manyak misin sen az ötede konuş
Sen yazmayı bırakacaksın bende bırakacağım daha yazmayacaksın
dominantlik mi yaristiriyoruz burda? benim dominantligim senin dominantligini döver haddiii 👋
Şşşştt sessiz ol dedim! :D
kes lan.
oğlum bak giiiiit
Sesini kes dedim ! :D
alın bunu burdan sayın@kizlarsoruyor
Çok güldüm ya :D
sayın yargıç aloo kimse yok mu bu mecrada
Sen kaldırabiliyorsun niye bu kadar telaşeye girdin , sinir mi yaptın sen :D?
nerden kaldiriliyor? anca sikayet ediliyor
Sanırım gizli paylaştın diye kaldıramıyorsun , tamam abicim sinir yapma daha yazmayacağım tamam :D
tamam canım şimdi def olabilirsin bebekim
Kes sesini ya varoş kezban :D
pancar suratli hoşaf seni hoşt lan
Sen benim yüzümü görsen aynanın karşısına geçip 25 yaşına gelmişim iyicene çökmeye başlamışım şu lekeler sivilceler ile nasıl bu yüze laf etmişim diye daha çok sinir olursun :D
1 beğeniye yukselen insan yüzündeki boka bile yükselir:D
OK :D
yuzumde sivilcelerim var ona rağmen cokselim beee sivilce bile bozamamis beni canım bennnn
Ahahahaha , tahmin etmiştim :D :D Senin gibi çok geldi buraya sonra da gitti abicim :D Sen onlarla ilgilen bırak şimdi dominantlığı :D
valla daha fazla ugrasamayacagim degerli vaktimden gidiyor. gidip aynada kendimle ask yaşayacağım görüşürüz bebeğim
Yaşa tabi , sıkma ama sivilceleri iz kalır yüzünde gerçi vardır da yine de uyarıyım :D
Dışarıya bir duruşum var. Ama beni kediye cevirecek kadın arıyorum😅 Dominant bir kadina itaat etmek gibi bir hayalim var
pis ayak yalamak gibi hayallerin yoktur ins fjdj
Niye pis ayak😅 Dominant severiz sayarız. O yönetsin işte
hee temiz ayak mi yalarsin 🤣
Niye bir seyler yalatmaya çalışıyorsun bana😂 Ayak masajı yaparım ama bak
offff masaja bayilirim. anlatsana yönetsin dediğin kelimenin altında yatan hikâyeleri
Altinda yatan hikayelerden kastınız niye öyle kadinlari sevdiğim mi
öyle bir kadinla nasıl bir hayat hayal ettiğin
Karsilikli saygı ve anlayış üzerine inşa edilen bir ilişki olmalı. Ben de zeki bir adamımdır mesela ama bir şekilde son sözü söyleyip bana baskın gelmesini isterim bu konularda. Aynı şekilde bunu yapabilmesi içinde güçlü bir karakteri ve iradesi olmalı bu kadının. Eğer bunlara sahipse ben de zevkle itaat ederim 😅 İstediği bir çok şeyi yaptırabilir bana hal boyleyken
Senin hayalinde ayak yalatmak var sanırım 😂
yok yav
sitede gördüm bir iki öylesini. dedim köle bi fetişist mi bu da
Seninki dominantlik mi oluyor yoksa ısrar edilmesinden hoslanmamak mi😅
isrardan nefret ederim kesinlikle.
genel olarak başıma buyruk bi insanim canimin istemedigi hicbir şeyi ölsem yapmam. ve bi istekte bulunduğumda yapılacak bi sey olmasina ragmen yapılmıyorsa bundan da hic hoslanmam artik bunlara ne dersen oyum :D
İstediğini almak istiyorsun işte. Severim😅
Her şeye tamam aşkım diyen birini bulamayacaksın gibi geliyor sanırım 😅
her seyi haber etmeyi de sevmem en basitinden oyun bile oynuyo olsam telefona bakmayabilirim bunun tartismasini yapmayacak biri olmali. hesap sorar gibi sormamali kıyafetime karismamali niye günaydın mesajını atmadin niye hitap kelimesi kullanmadin dememeli...
Bunlarin tribine giren boş yapıyordur zaten. Yani daralmaya gerek yok kesinlikle
peki bunlarin tribini yersen ne dusunursun? trip attigimdan değil merakimdan soruyom
Niye telefonuma bakmadığım ve günaydın mesajı atmadım diye karşı taraf bana trip atarsa mi?
Yani telefonuma bakmak zorunda değilim. Bu şekilde karşı tarafa söylerim. Ve anlamsız geldiğini
hic asik oldun mu
Ask çok güçlü bir kelime. Ama yakin zamanda ona en çok yaklaşan duyguyu yaşadım. Ama bir ilişki olmadı maalesed
platonikti yani. ya da reddedilme vakasi. peki internet ortamindan miydi?
Yok yuzyuzeydi. Zamanında hazır değilim demişti. Aradan zaman geçti konuşmaya başladık. Olacağı var gibiydi ama cesaretimi toplayamadim bu sefer. Yine olmadı
dünyaya bir kez geliyon ne cesaretsizligi bu. yeterince etkilenmemis de olabilirsin
Ayni kızdan ikinci reddi göze alamadım. Gurursuzluk gibi hissettim. Biraz cesaretlendirebilirdi. Belki de dediğin gibi hevesim kaçmıştır. Kim bilir.
hmm yeterli cesaret yeterli ışığını yakamamis. ama zaten bu işler teklifle baslamaz muhabbet ede ede bulusmak için güzel bi bahane uydurarak devam eder
Bazen arada bir elektriklenme olur ya. En doğru anlar o andır. İşte o anlarda bir hamle yapmazsan minik minik uzaklaşırsın artık. Benimki de böyle bir durumdu işte gizli hanım
sence dünyada yalan söylemeyen insan var mıdır?
Hic yalan söylemeyen yoktur. En azindan su hafif yalanlardan bir iki kez de olsa söylemiştir bence herkes. Ama onlara yalancı denmez tabi ki.
Bu arada daha önce konuştuğumuz izlenimine kapıldım niyeyse😅
konusmamisizdir ben kendimi biliyom :D senin yalanla aran nasıl yoksa tahmin ettiğin kisiye yalan mi soyledin
Simdi bir daha okudum konuşmaları da.. Evet konuşmamışız😅
Yok ben karşıdakini uzsem bile doğru söylemeyi benimseyen biriyimdir. Yalanla kandırmaca beni tatmin etmez öncelikle. He kıza söyle bir seyler yapmışımdır... Kendimi saklamak adına daha ilgisiz davrandığım doğrudur 😅
geçmişinden bi miktar cekinen biri miyiz? sorgulanmayi sorusturulmayi geçmişi kurcalanmayi sevmiyosun anlaşılan. futbolla aran nasıl dominant kadin seven bir erkeğin futbolla ilgili düşüncesini merak ediyorum
Bir ilişkideyken gecmisimi olduğu gibi ortaya dokebilirim. Utanacak bir davranışım hiç olmadı bu konularda. Ama aynı dürüstlüğü karşıdan da beklerim. Eger olmazsa o iş yaş.
Futbol da ciddi bir genel kültüre sahibim. Ama oturup 90 dk izleme olayım çok nadirdir. Uzun zamandır oturup maçları takip edeyim çok yok bende. Holigan değilim. Ama spor severim.
Aslında basketbol daha çok ilgi alanımdır😅
bi kadının geçmişi onunla ilgili kararlarını etkiler mi yoksa duygularına mi bakarsın sadece. dindar misin yani
Bir kadının geçmişini açıkçası ister istemez önemserim. Karakteri hakkında fikir verir çünkü. Yani geçmiş de her şey olmasa da önemlidir. Ve bunları kesinlikle dine dayandirarak söylemiyorum.
peki dindar misin ve karsinda gusül bile almayan bir kadın olsa ne düşünürsün
Herkesin kendi hayatı. İsterse başka dinden olsun, isterse ateist. Dindar biri değilim. Olsam da anlayış gösterirdim
sence titiz misin? telefonunu eve gelince kolonyayla siliyor musun mesela
Titiz değilim. Corona ilk dönemlerinde çok yapmıştım ama😅 Şimdi eve geldiğimde üç dört günde bir falan yapıyorum
kese de kullanmiyorsundur o zaman? zaten su hayatta kese kullanan bi erkek cocuguna rastlamadim ben djdn
Kolonya dan keseye geldin ama dogru tahmin. Sevgilime yaparım ama😂
temizlik yapmayi sever misin ya da yemek ya da tatli ve sağlığına dikkat eder misin? bunlari tanismak için sormuyorum 3. iliskimde sormayi planladığım sorularin hepsi bi yerde dursun diye :D her iliskiden bi şeyler kaptim. cevaplarin da tatminkar ve dürüstce olduğu icin sana sormak cok eğlenceli uykun varsa ya da vaktin enerjin yoksa sen bilirsin :D
Yok cevaplamak güzel de işe gideceğim 😅
Temizlik ve yemek yapma olayına sadece mecbur kalırsam bulasirim. Ev gerçekten pislenirse supururum. Ve dışarıdan çok yemek söylemeye başladıysam yemek yaparım.
Mezun ettiniz mi beni hanimefendi😂
temizlikten sinifta kaldıniz. alttan alırsınız artik. iyi geceler madem aydi.
Alttan almayı sevmem. Okulu bırakıyorum 😂
İyi geceler
Dominantligin vermiş olduğu durumlar bunlar. gayet normal. Karşıdaki dominant kişiyi ilk defa gördüğü için. Bu kadar ısrar ediyor olabilir.
kadininin isteklerine saygi duyan erkek bulmak zor mudur?
Dediğin gibi erkek ağır abilik yapmak ister. Ama iki ayrı erkek var. Yeri geldi mi ağır abilik yapanlar. Ve hep ağır abilik yapanlar. Yeri geldi mi ağır abilik yapanlar sayısı çok az.
yeri geldiginde yapabilir. dışarıda kendimi tehlikede hissetmememi, arkamda güçlü kollarında güvende hissettirmemi saglayabilir. ama sadece dışarıya karsi
Bu gayet normal. Evin içerisinde ağır abilik ayrılıklara sebep olabiliyor. Ve karşılıklı hersey
Hak versem de çok şey istiyoruz böylesi yoktur.
Ben ise homozygot
lise bilgilerini karıştırmışa benziyorsun
Evet😂😂😂😂