Dün tanımadığım birini evime çağırıp flörtümü aldattım pişman değilim benim ruhum mu öldü?

Uzın bir lkdem terk edildikten sonra zaten kötüydüm ancak sonrasında biriyle tanıştım ve flörtümle aramız iyidi 1.5 ay oldu ama bu ilişkiyi içime sindiremiyorum pek o yüzden mi yoksa tamamen biyolojik ihtiyaçlar mı bilmiyorum. İş yerinden pek de tanımadığım instadan storylerime cevap atan biri bana gelmek istedi bende kabul ettim. Çok ilerlemedik ama yime de bir şeyler yaşandı sonuçta ama kötü hissetmiyorum aslımda hiçbir şey hissetmiyorum dün rüya mıydı gerçek miydi o histeyim. neden böyle yaptım
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada flörtümle henüz tensel bir şey yaşamamıştık benden hoşlandığı belli ama bi şey olmadı dediğim gibi ilgi boyutumda daha çok. Eski sevglimle bu tarz olaylarımız da 4 ay önceydi nerdeyse epeydir kimse öpüşmedim bile yani. Bu dünkü resmen one nijgt stand bişey yaşamaya gelmiş bu bana kendimi değersiz hissettirdi aslında ama o an bumu yapmak istedim
Dün tanımadığım birini evime çağırıp flörtümü aldattım pişman değilim benim ruhum mu öldü?