Anın tadini çıkarmaya bak. 40 dk öyle durmak istemiyorsan gevşetir gibi yap ya da bacaklarını onun beline sar 40 dk tutamaz seni :D yüzüne bakmak yerine de kafanı onun omzuna ya da boynuna yaşla daha çok hoşuna gider. Öpüşmek istersen yüzüne bol bol bakarsın :F
Yoruldun mu deme erkekliğe b*k surdurmez baktın gevsetiyor sen de gevset illa temas edeceğim diyorsan oturduğunuz yerde sarıl. ya da uzanın onun göğüsüne yat.
Müsait olan ortamlara gidin rahat takılın. Kısıtlamalar kalktığı zaman sırt. cantalarinizi alıp pikniğe falan gidin. Kendinize zaman ve mekan ozgurlugu tanıyın.
Gün içinde başka ilçelerin minibüslerine binip hem orayı gezebilirsiniz hem de 2-3 saat baş başa vakti geçirebiliriz. Annenin haberi varsa da 3-4 saat izin verebileceğini düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ciddi ciddi bunlari mi düşünüyorsunuz siz ya. Aman aman ne tatli uzun erkek kisa kis. Hadi sevin heh.
Lahmacunselamı, normal boy işte hem çok Romantiiiiikkk
Ben ve nişanlım 😂 30 cm var
Boylarınız kaç
150 ye 180
160 182 bizimde
Siz yine iyisiniz😅
Hoş birşey onun da hoşuna gidiyor emin olabilirsin. Belini kavrayıp seni yukarı da kaldırabilir. Ama sarılmak her zaman hoştur.
Kucağına alıyor bazen yüz yüze oluyoruz ama ben ona bakarken boynum çok ağrıyo bi 40dk falan öyle bakiyorum😂
Anın tadini çıkarmaya bak. 40 dk öyle durmak istemiyorsan gevşetir gibi yap ya da bacaklarını onun beline sar 40 dk tutamaz seni :D yüzüne bakmak yerine de kafanı onun omzuna ya da boynuna yaşla daha çok hoşuna gider. Öpüşmek istersen yüzüne bol bol bakarsın :F
5 dk ana tutabiliyor kucağında ve 5 dk içinde 100 kere yoruldun mu diyorum sporcu ztn dha fazlada tutarda yoramiyorum onu ya kiyamam
160 182 bizimde
Yoruldun mu deme erkekliğe b*k surdurmez baktın gevsetiyor sen de gevset illa temas edeceğim diyorsan oturduğunuz yerde sarıl. ya da uzanın onun göğüsüne yat.
Öyle biri değil ya yorulduysa yoruldum der gurur yapmaz ortam müsait değil ki oturmwk için
Müsait olan ortamlara gidin rahat takılın. Kısıtlamalar kalktığı zaman sırt. cantalarinizi alıp pikniğe falan gidin. Kendinize zaman ve mekan ozgurlugu tanıyın.
Ailem çok kisitliyo gizli buluşuyoruz zar zor
Ailene yalan söyleme annen sana yakınsa annene kardeşin varsa ve aranız iyise ona şöyle sevgilin olduğunu. Buluşmaya gittiğinde seni idare ederler.
Annem bilio da küçük bi ilçede yaşıyorum ben çok sıkıntı buluşmak oda ztn başka memleketten geliyo burada akrabalari var
Gün içinde başka ilçelerin minibüslerine binip hem orayı gezebilirsiniz hem de 2-3 saat baş başa vakti geçirebiliriz. Annenin haberi varsa da 3-4 saat izin verebileceğini düşünüyorum.
Vermiyo 😞
kalpten huzura huzurdan boya nasıl atladın bi soruda
E ne güzel işte, keyfini çıkar :)
hyok kısa değissin sana öyle gelihyor
Kızın başı erkeğin tam kalbine gelmeli zaten
Sarılıcağın zaman kaldırıma falan çık
Kısa olup olmadığın onun boy ölçüsüne göre değişir
En güzeli de o değil mi zaten
ağzın neresine geliyo
Aynı yere şte
ya öbür ağzın
Bide alt kalbini dinlesen o an pompalıyodur