Yani net karar vermek için kaç görüşme gereklidir sizin için?
Benim duyduğuma göre erkekler ilk buluşmadan sonra kararını veriyorlarmış? Doğru mu acaba
Benim duyduğuma göre erkekler ilk buluşmadan sonra kararını veriyorlarmış? Doğru mu acaba
ilk buluşmada karar alınmaz. Çocuk oyuncağı mı bu xd
Valla aynısını diyorum ama cidden karar alanlar var
onların derdi başka da neyse
Ben de öyle düşünmeye başladım artık. Peki böyle hemen karar veren erkeğin evlilikle en büyük beklentisi cinselliktir diyebilir miyiz
kesinlikle diyebilirsin çünkü düşünsene hayatının geri kalanını aynı çatı altında hep onunla geçireceksin ve o insanın huyunu suyunu karakterini doğru dürüst tanımadan etmeden niye alel acele böyle bir karar alırsın ki? Mantıklı geliyor mu. Bence gelmiyor
Evet ya hiç mantıklı gelmiyor cidden soğudum iyice bu görücü usulünden🤦
gorucu usulu kaldı mı
Evet
Dindar kesimde var
3 kişiyle görücü usulü görüştüm üçü de ilk buluşmada olumlu karar verdiklerini evlenmek istediklerini söylediler ben şok yani. Ben daha zaman gerekir bu karar için filan desem de onların hiç korkusu yok yani belki karşıdaki sandığın gibi değildir yani nasıl emin olabiliyolar demek ki erkekler öyle bizim gibi binbir türlü şey düşünmuyor bir kaç kriter var o varsa tamam diyolar. d
Aynı fikirdeyim. Görücü usulü iyice saçma gelmeye başladı
Cevap
6Cevap
Bir insanı ilk görüşte sevdiysem sevmişimdir bunun hiç değiştiğini görmedim
Ya sonradan sevmezsen peki
Onu bilemem her insan değişebilir. Görücü usulü çok riskli artık insanlar rol yapabiliyor. O yüzden evlenmemeyi düşünüyorum bazen
Ben de
Hayat zor ya ben öğrenciyim, bu ara görüştüğüm bir kız var. Ciddi biri ucu evliliğe gidebilir bende tanıdığım kadarıyla evlenmek isterim fakat demin bir soru gördüm evlilik çok pahalı 250.000 civarı
para gidiyorr diyorlar onun yanında ev araba vs vs gözüm korktu açıkçası kızla görüşüp goruşmemekte kararsızım. Ne benim ne de ailemin altından kalkacağı bir yük değil bu hayat zor evlenmek çok çok zor
Baştan kızın beklentilerini öğrenmek lazım
Her aile her kız çok olmasa bile ortalama bir düğün altın takı çeyiz bir şeyler ister. Bende yokki ailemi durumları yok pozisyonuna düşürmek istemem. Bencillik olur bu
Taraflar birbirini begenirse daha iyi tanımak için görüşmeye devam edilir
Ben fotoyu gordum mu veriyorum
Oha snsns
Cirkinse direkt hayir diyorum görüşmeye bile gerek yok
hic bilmiyorum ama insan net olmalı.
aileler anlaştıktan sonra karar vermek kolay
Peki erkeğin hiç korkulari olmuyor mu acaba biraz daha zaman lazım kızın huyunu tanıyayim filan diye kızlar böyle dusunuyor genelde binbir türlü şeyi merak ediyorlar karakteriyle ilgili. Ama erkek hemen karar veriyor nasıl yani
ailelerin yanında izin verildiği kadar konuşulur yani flört olmaz anlaşılır bir çok konuda
3 kişiyle görücü usulü görüştüm üçü de ilk buluşmada olumlu karar verdiklerini evlenmek istediklerini söylediler ben şok yani. Ben daha zaman gerekir bu karar için filan desem de onların hiç korkusu yok yani belki karşıdaki sandığın gibi değildir yani nasıl emin olabiliyolar demek ki erkekler öyle bizim gibi binbir türlü şey düşünmuyor bir kaç kriter var o varsa tamam diyolar. d
o kadar değil anne babalar ve tanıdıklar ikna ediyor sana kolay geliyor her şey
Bilmiyorum artık 🤷 görüşmeden hemen sonra veriyorlar ama bu karari mesela biri masadan kalkmadan söyledi hemen
önceden konuşulmuş çünkü
Peki sence sadece ilk bulusmayla evlilik kararı alan erkeğin evlilikten en büyük beklentisi cinselliktir diyebilir miyiz?
sen zenginsen paran malın güzelsen güzelliğin ahlakın ailenin soyu evlenme sebebi olabilir
Anladım çok teşekkürler
sen görücü usulünü istemiyorsun madem flört edip biriyle aynı evde kalmayı kendine yakıştırabiliyormusun bir kız olarak aile terbiyene bu uyarmı
Hayır ben flört de istemiyorum ama körü körüne tanımadan etmeden bir evlilik de istemiyorum. Ve usulünce tanımak flört değildir sonuçta sınırlarımı biliyorum ben zaten.
Karşı taraf olgun biri mi davranışlarını gözlemlemem lazım bunun için. Birinci görüşmeden sonra evlilik kararını vermek konusunda baskı yapılıyor beni soğutan durum budur. Ömürlük bir karara tek görüşmeyle varamam.
İlk görüşmeye insanlar zaten hazırlanarak geliyorlar. İlk görüşme bu yönden çok aldatıcı.
evlilik kararını vermekte o kadar kolay deyil sonuçta o insanla bir ömür aynı hayatı paylaşacaksın sana tavsiyem sevgiliymiş flörtmüş vs inanma helalinden iste buna en uygunda yine görücü usulü
Hayırlısı olsun inşallah 🤲 benim gönlümden geçen de helal yolla haram katmadan evlilik zaten
aferin sevindim mutlu olasın inş
Teşekkürler siz de inş
kısmet
Sizin hiç evlilik görüşmeniz oldu mu
evlilik teklifi bile aldım kızdan
E sonuç niye kabul etmediniz
uzun hikaye
Merak ettim yazmak isterseniz dinlerim,
boşver derdim çok benim tüm KS okur şimdi
Peki nasıl isterseniz
Hayırlı geceler
Size de
Adamın teki benimle 2 ayda evlenmeyi planlıyordu😔
Sonuç?
O iş olmadı iyikide olmadı onunla karantina geçirmek aman Allah korusun 😬
İlk buluşmada karar vermek zor
Dogru
Peki erkeğin hiç korkulari olmuyor mu acaba biraz daha zaman lazım kızın huyunu tanıyayim filan diye kızlar böyle dusunuyor genelde binbir türlü şeyi merak ediyorlar karakteriyle ilgili. Ama erkek hemen karar veriyor nasıl yani
Hic kör randevuya cıkmadım bilmiyorum
Görücu usulü kaldımı hala ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar