Birinin beni merak etmesini nasıl sağlayabilirim? Öyle bir merak etsin ki içi içini yesin 😂
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fark ettiysen tek merak eden sensin 😅 Böyle istekler insanı yorar. Yapma.
Ya ama merak edilmek istiyorum biri tarafından 🤣 Mesela sen bir kızı ne gibi bir durumda merak edersin?
Etmem. Hele böyle çabalara girersen asla merak ettiremezsin.
Yani çabalamazsam bir süre haber alamazsan merak eder misin mesela?
Soran kardeşim, tavsiyem bu yönde bir çaba göstermemen. Biri seni özel anlamda sevmiyorsa sen ne yaparsan yap o istediğin merak duygusunu alamayacaksın
Bak bu tarz hisler senin çabalamana bağlı değil. Bir duygu varsa vardır. Sen ekstra bir şey yaparak veya yapmayarak onu gün yüzüne çıkaramazsın.
@Thebutcher34 Hmm merak eden zaten yazar diyorsun
Anladım yani birini umursamıyorsan merak da etmezsin
Evet aynen arkadaşım. O yüzden kendini yormanı ve üzmeni içtenlikle söylüyorum ki istemem. Birileri seni merak etmiyorsa veya etmeyecek olsa bile sen kendi kendine yetebilirsin:)
@Thebutcher34 Peki teşekkürler :))
Sevmiyorsam bir kişiyi özel anlamda merak etmem.
Rica ederim, Hayırlı bayramlar❤️
@Thebutcher34 Hayırlı bayramlar 🙂🧡
Yutupta bissürü video var izle birisini hepsi aynı seyi diyo zaten hızı da bi buçua al
Tamam bakarım da senin önerin var mı?
Nö
Çok fenasın
Ya sadece merak etsin istiyorum nasıl yapabilirim
Dkgnsmakrwww diye saçma mesaj at sonra telefonu kapa. Seviyorsa evine kadar gelir
Yaa 😂😂Bayağı iyi bir yöntem
Kendimden korktum 😄 şahsen böyle bişey yapamam ama kadınlar gerçekten fenasınız herşey beklenir sizden
Yok ben de yapamam çünkü merak etmez umursamaz biri. ya da içten içe umursasa bile dışardan asla belli etmez
O zaman işin zor. Boşuna uğraşma cool takıl :)
Mesela normalde hep durum atarım bir süre atmasam benim hakkımda birşeyler düşünür mü
Sürekli durumlarına bakıyorsa belki düşünebilir. Ama ağır abi diyosun işte bilemedim. Senden hoşlanıyormu?
Durumlarıma sürekli bakıyor ama ben onun durumlarına arada bir bakıyorum. Beni sevdiğini hoşlandığını falan söyledi ben ona inanmadım başka kızlarla konuştuğunu düşünüyorum ama beni gerçekten sevmişti yani bayağı karışık bir durum
Sen onunn hakkında emin değilsin yani. Niye eziyet çektirmek istiyorsunki? Sevgisinimi sınamak istiyorsun
Amacım eziyet çektirmek değil ki. Ya biz çok şey yaşadık arada yazmıyorum ama seni bırakmam dedi değerimi vaktinde anlamadığı için pişman olduğunu söyledi ama ondan sonra hiçbir adım gelmedi ondan. Nedenini merak ediyorum sadece
Yani durumunuz göründüğünden daha karışık gibi. Çok seviyorsan uğraş diyebilirim eğlenmelik bakıyırsanda sen bilşrsin. Erkekleri çok büyütme gözünde en coolumuz bile çok düzüz 😁
Evet durumumuz bayağı karışık onun için o kadar çabaladım yanında durmaya çalıştım sonra da sevmiyorsun dedi ben yorulduğum için çabalamam o da gururundan dolayı yazmaz. Ben cidden erkekleri anlamıyorum pişman olduysan kendini affettirmeye çalış yani dimi
Bilemiyorum. Fazla grurda saçma bişey işte
Aynen maalesef öyle. Neyse yorumun için teşekkür ederim iyi geceler ☺
Rica ederim iyi geceler😊 umarım saçma mesaj atma numarasını yapmazsın sonrasında ters tepip yanlılda düşünebilir iyi tart 😄
Yok yok hiçbir şey yapmayacam uzuun bir süre uzak duracam çok göze batmayacam unutmaya çalışacam
İyi geceler. Şansın açık olsun
Çok teşekkür ederim iyi geceler ☺
Seni önemsemesi gerek yoksa imkansız
İçten içe önemsese bile belli etmez o
Benim çabam ile merak edeceksen merak olmuyor o
Doğru halısınn
Ritüel?
Mesela hangisi? Deneyip sonuç aldığın var mı?
Para ritüeli yaparım genelde aşkla işim olmaz ama deneyip işe yaradığını söyleyenler çok var
Yok bende kesin o da işe yaramaz
Ya zaten seni seviyosa merak eder sevmiyosa da s***nde olmasın sana erkek mi kalmadı
Bana karşı birşeyler hissediyor ama ne olduğunu bende anlamadım
Akışına bırak bence, zorlamanın bi manası yok.
Doğru haklısın
Ben hep haklıyımdır ayıptır söylemesi😏😉
😅😅
Trafik kazası faln uydur
Yok be ne uğraşacam 😂Daha basit yöntemler yok mu?
Merdivenlerden düştü
Hmm anladım teşekkür ederimm :))
Yalan söyleyerek
Ne gibi?
Mesela sana birsey oldu sanacak
Hmm peki teşekkürler :))