Zamanında bana hoşlandığını söyleyen kişiyi reddetmiştim. Olmaz dedim. Konuşmaya devam ettik. Buluştukta ondan sonra. Whatsappda online filan oluyorum uzun süre bakıyor biliyorum. Fakat hiçbir zaman merak edip kimle konuşuyorsun ya da hep çevrimiçisin filan demedi. Sizce nedendir?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen reddettiğin için yazmıyordur ve olması gerekende o ve çevrimiçisin diye sana bakmıyordur öyle düşünme bir sürü kız var
Umursamıyodur seni belkide ondandır
Genelde düşünceli biridir. Hatta sen mutluysan gerisi önemli değil bile değişti. Önceden reddettiğim içinmidir?
Bilmem belkide olabilir
Reddettiğin içindir
O zaman ben şans vermek istediğimi söylemeden filan bir adımda bulunmazmı diyorsun?
Bence senin ona bir adım attığını görmeden adım atmaz sana
Peki nasıl adım atabilirim? Örnek verebilirmisin?
Ne kadar süredir konuşmuyorsunuz?
Reddettikten sonra konuştuk baya bir süre. En son dışarı davet etmişti hayır dedim ondan sonra 1 ayı geçti.
Sen mesaj at nasıl gidiyor falan de sohbet başlat
Onu bir keresinde yaptım. 1 gün sonra cevap vermiştim. buluşacaktık gene olumsuz dönmüştüm. Cevap vermedi 3-4 gün sonra doğum günümdü kutlamadı yazdım nasılsın diye. Normal konuştu ama kızgın değildi ama öyle isteklide konuşmadı. Biraz hastayım demiştim. Kendine çok dikkat et dedi sadece konu filan açmadı uzatmadı konuşmayı.
Ya aklıma birşey geldi acaba senin kararının değişmeyeceğini düşündüğü için vaz mı geçti senden
Ben sürekli geç cevap verirdim bir keresinde 10 gün sonra cevap verdim. Özür diledim önemli değil dedi ona bile kızmadı. Kitap önermiştim o özürden sonra onu okumuştu filan. Ama böyle davrandığım için olabilir aynen vazgeçmiştir belki. Vazgeçtiyse ne yapabilirim peki?
Bir süre yakın davran onunla eskisi gibi konuşmak istediğini söyle eğer hâlâ hissi varsa kabul eder yoksa da geçmiş olsun geri dönüşü olacağını sanmam
Peki reddettikten sonra o yinede biraz ilgiliydi ben böyle davranarak hatamı yapmışım? 10 gün sonra cevap verdim mesela neden kızmamıştır? Konuyuda açmadı mesela.
Evet öyle davranarak hata yapmışsın. Büyük ihtimalle soğuttun kendinden
Dogru olabilir. Birde gercekten sevmis herhalde dimi. Reddettikten sonra bile yanimdaydi. 1 kere bile kavga etmedik mesela kizmadi bana.
Evet sevmiş ama senden bir karşılık bulamamış
Aynen öyle oldu galiba. Birde son olarak erkekler genelde böyle düşünceli midirler. Mesela bir keresinde sen mutluysan gerisi önemli değil demişti. Ya da işlerim yoğunda sıkma kendini sen akıllı kadınsın yaparsın filan demişti.
Valla bana hep öküzler denk geldiği için bilemiyorum 😂😅
Peki reddetmene rağmen bir erkek böyle davransaydı sana ne hissederdin? Ya da ne düşünürdün hakkında?
Açıkçası sevdiğini düşünürdüm bende bir erkeği 3 defa reddettim ama galiba hala seviyor beni
Peki mesela senin reddettiğin kişi. Hayatından çıkıcağını söyleyse artık. Yapamadığını söylese. Her yerden silse ve bir daha görmesen haber almasan üzülür müydün. Çünkü benimkide herhalde bu kadar süredir yazmıyor mesela öyle olacak gibi.
Reddettiğim kişi zaten hayatımda değil sosyal medyadan arkadaşı beni takip ediyor büyük ihtimalle ondan bilgi alıyordur benimle ilgili. Açıkçası benim o kişiye karşı bir hissim yok bu yüzden üzülmüyorum ama hala sevip sevmediğini merak ediyorum bazen haksızlık yaptığımı düşünüyorum
Anladım. O zaman son şeyimi soruyim çünkü baya uzadı senide daha fazla tutmıyayım. Bazen merak ediyorum haksızlık yaptığımı düşünüyorum dedin ya ne kadar sürede ve nasıl aklına geldi bu kişi. Herhalde ara ara aklına gelmiş yani.
Biz bir aralar instagramdan takipleşiyorduk attığı hikayelerden takip ettiklerinde az kız vardı onlar da akrabası falandı orda düşünmeye başladım sonra karşılıklı çıkardık birbirimizi. Ama arada bir aklıma geliyor gerçekten seven birine neden böyle birşey yaptım diyorum.
Anladım. Ama arada neden böyle bir şey yaptım diyorsan anlık pişmanlık gelip gidiyor o zaman sana. Yoksa hiç aklına gelmezdi diye düşünüyorum. İkimiz içinde hayırlısı diyorum o zaman :)
Evet pişmanlık gelip gidiyor maalesef haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Aynen ikimiz için de hayırlısı olsun umarım çok mutlu oluruzz 🙂🧡
Aynen bende 1 kere şans verseydim ne olurdu merak etmiştim. O kendini geri çekmiş gibiydi hep zaten reddettikten sonra birazda ciddiydi bana karşı. Belkide evlenmiş bile olabilirdim 2 seneyi geçmiş olacaktı tanışmamız yani. Teşekkür ederim cevapların içinde :) <3
Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 🥰🧡
Neden etsin yaniii
Neden desin ki
etmiyordur