Aşk İlişkileri Beni kucağına alıp, "üzülme minik kuşum" diye teselli edecek hatunu nerde bulabilirim? MütefekkirSeyyah_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beni kucağına alıp, "üzülme minik kuşum" diye teselli edecek hatunu nerde bulabilirim?Moralim sıfır sıfır sıfır..Malesef Galatasaray, şampiyon olamadı..Beşiktaş şampiyon oldu..(Tebrik ederim..)Ama şu an tam olarak böyle bir şeye ihtiyacım var.. 🥺🥺#Vesselam Beni kucağına alıp, "üzülme minik kuşum" diye teselli edecek hatunu nerde bulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Diğerkâm1i Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok üzüldüm nasıl şampiyon olamadık yaaİyi gidiyorduk aslında araba yıkama, el öpme falan😄Belki omuz olunabilir görseldeki gibi olursa hayatınıza yalnız devam etmek zorunda kalabilirsiniz...😅Bu kolay ama bulunur. 1 5 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Yalnız devam edemem ya bana böyle olacak hatun lazım Yorumla Diğerkâm1i +1 yıl 😂😂bu kolay ya ama diğer sorularınızdakiyle birlikte bunu da üzerine istiyorsanız bilemeyeceğim... Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Her gün hislerim değişiyor 🥺 Yorumla Diğerkâm1i +1 yıl Hayırlısı o zaman:) Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Amin :) Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hakettiler. Tebrik ediyorum her beşiktaşlıyı. Mözilli fener nasıl kazanamadı hayret 1 1 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Kazandı onlar da önceden kaybettikleri için olamadılar Yorumla
YasayanAydinlik Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Dayım da yıkıldı ya sabahtan beri bekliyordu 2 5 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Valla üzgünüz ama geçer yarına YasayanAydinlik +1 yıl Kendisine baya teselli verdim İyiyim bununla yikimayiz dedi ama sesi hiç öyle demiyordu 😅 sanada geçmiş olsun bu arada dert etme bu kadar MütefekkirSeyyah_ +1 yıl İnsan tuttuğu takimin kaybetmesine ister istemez üzülür.. Buna care yok YasayanAydinlik +1 yıl Seneye kazanırsınız sizde ya MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Sağol ya 😕
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ahahdh geçmiş olsun 1 1 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Saol 🥺 Yorumla
Catloverr_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl ahahaha abi ya guldurdunuz 1 2 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Ben gülmüyorum ama 🥺🥺 Yorumla Catloverr_ +1 yıl 🙄🙄 Yorumla