Selamlar. Benim 1 senedir görüştüğüm bi sugar daddyim vardı yargılayacaksanız hiç yorum yapmayın lütfen. Her istediğimi yapıyor beni de çok seviyor çok hakkı var bende çok durumdan kurtardı beni maddi manevi hakkını ödeyemem insan olarakta seviyorum ama fazlası yok. Aşk anlamında sevmiyorum benden yaşça çok büyük bana bakması bile hoşuma gitmiyor yine de beraberdik sevgili değildik zaten çok güzeldi her şey. Her istediğimi ihtiyacımı karşılıyor ne lazımsa hallediyor ona rağmen serbestim istediğimi yapıyorum istediğimle görüşüyorjm bi gün olsun kalbimi kırmadı kavga etmedik. Bir kaç ay önce biriyle tanıştım yeni biri ve maalesef aşık oldum çok uzak durdum ondan ama başaramadım sevgili olmak istedi bi süre olmaya çalıştım ama olmuyor kıskanç korumacı bana göre değildi yani ama sevdiğim içinde vazgeçmedim ten uyumumuz yaşımız hayatımız her şeyimiz uyuyordu o da bana aşıktı bende ona ama anlaşamıyorduk çok kavga ediyorduk çok iğrenç durumlara girdik çirkin hastalıklı davranıyordu kıskançlık krizleri sürekli bi şeyler arıyordu sürekli bi şey için suçluyordu ne kadar güzel zaman geçirdiysek o kadar kötü zaman geçirdik velhasıl bunların birbirinden haberi oldu anlattım ikisine de ve ikisi de normal olarak kabul etmedi ben önce sugar daddymi tercih ettim sonuçta diğeri bu konu olmasa başka bi şeyden kavga edecektik ayrılacaktık karakterlerimiz farklıydı onun benden istediklerini veremezdim çok seviyorum ama sugar daddymi silecek kadar delirmedim sugar daddyim her ne hata yaparsam yapayım ne durumda olursam olayım benim yanımdaydı yine öyle olacak beni her şekilde kabul etti ediyor da ama öbürü öyle değil yarın büyük bi hata yaptığımda yanımda olur mu sanmıyorum sugar daddyimi sevmiyorum aşk ve cinsellik olarak nefret ediyorum ama onunla rahatım istediğimi yapıyorum o da aynı şekilde diğeriyle öyle rahar değilim ama ona aşığım sadece onu istiyorum artık kimseyi isteyemiyorum size soruyorum
sevdiğiniz için her şeyden herkesten rahatınızdan düzeninizden alışkanlıklarınızdan kendinizden vazgeçer miydiniz? Sugar daddynizle mi olurdunuz sevdiğiniz kişiyle mi
sevdiğiniz için her şeyden herkesten rahatınızdan düzeninizden alışkanlıklarınızdan kendinizden vazgeçer miydiniz? Sugar daddynizle mi olurdunuz sevdiğiniz kişiyle mi
Güncellemeler
+1 yıl
Genç bir kızla arkadaşlık edip ona sürekli hediyeler alan ve parasını paylasan zengin ve yaşlı adama sugar daddy deniyor.
Benim yaşım 25 onun 42, diğerinin yaşı 26
Benim yaşım 25 onun 42, diğerinin yaşı 26
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar