Bana üstünde havlu ile uygunsuz fotoğraf attı, havluyu tamamen kaldır diyorum sevgilim var kendimi iyi hissetmem sonra diyor 🤦🤦😂😂
Ne kadar da sevgilisine sadık kızmış
Havlu varken atınca aldatmış olmuyor mu zaten?
Birde senin gibi erkekleri görünce sevgilimden soğuyorum diyor b 🤦🤦
ulan ayrıl adamdan da rahat rahat yap.
Ne kadar da sevgilisine sadık kızmış
Havlu varken atınca aldatmış olmuyor mu zaten?
Birde senin gibi erkekleri görünce sevgilimden soğuyorum diyor b 🤦🤦
ulan ayrıl adamdan da rahat rahat yap.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgilisi olan bir kızla konuşup havluyu kaldır dedin ya çok ahlaklı geldin gözümüzee sormaaa
Bilmiyordum ki? Sonradan söyledi
Sen peki? Sevgilisi olan kızla konuşup bir de sosyal medyada onu yargılayan sen nesin?
Bilmiyordum ki
Sizin konuştuğunuz adam evli çıkınca sorun olmuyor ama
Sonradan söyledi madem yol verirsin gelip burada dedikodusunu yapmazsın. Evli adamla konuştuğumu nerden uydurdun? Cevap vermeyince şizofren gibi kurgu ile karşılık verme. Ben düzgünce yazdım. Üzerine soru açılmaya bile değmez birini konuşuyorsan sende de var bir şeyler.
Yav kızlarda konuştuğu erkek evli çıkınca vay şerefsiz falan diyor o zaman hiç sesiniz çıkmıyor? Dürüst olsanıza azıcık
Evli olup evli olduğunu saklamak ile sevgilisi olduğunu söyleyip rahat davranmak aynı şey değil. Kız sana sevgilim var demiş ama sana yürümüş. Evli erkekler evli değilim diyor ya da boşandım diye yalan söylüyor halbuki evli. Yalanı ortaya çıkınca da aramız kötü boşanacağız diye tüy dikiyor. Bunlar aynı şey değil zaten senin kendini savunmak için bu saçma ve alakasız bahaneyi sunman ve kendini haklı çıkarmaya çalışman rezalet.
Ulan siz ne kadar ikiyüzlü feministlersiniz.
Kadın**rospuluk yapıyor gelmiş bana saydırıyorsun erkek düşmanı seni kızın ne yaptığını görmezden geliyon yazık kafana
Evli adamın yaptığı da bir aldatma, bu kızın yaptığı da aldatma.
Evli adamın yaptığına laf yapıyorsunuz ama kızın yaptığına yine erkeği suçluyorsunuz ulan kızda aldatıyor öyle veya böyle ortada aldatma var şeytana pabucu ters giydirmeye çalışma
Ne kadarda sadık bir sevgili 😊
tc erkeği kaşar sevdası
Bende oyle atiorm🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hmmm nasıl yani
Etik pusulası olan ahlaklı bir hanım
Kaşar işte
Tuhaf gercekten
Olabilir :p