Kardeşim pedofili olabilir mi?

Arkadaşlar benim bir kardeşim var (kardeşim erkek) ve 17 yaşında. Geçen gün beni sevgilisiyle tanıştıracağını söyledi ben de tamam dedim beni tanıştırmak için parka götürdü yanımıza bir kız geldi kardeşim de güldü falan ben de sanıyorum ki bu kız bizimkinin sevgilisinin kardeşi. Sonradan öğrendim bu küçük kız onun sevgilisiymiş. Ve kaç yaşındaymış biliyor musunuz? 12? Evet yanlış duymadınız 12. Belki yaşı büyük gösteriyordur kardeşin daha büyük sanmıştır demeyin bildiğin 12 yaşında bir çocuk gibi gözüküyordu. Zaten parkta oynayan bir kız ne kadar büyük durabilir ki? Bunu öğrenip öğrenmez zaten şok oldum hemen oradan uzaklaştım çıktım koşuyorum ama ne koşuş cidden o an ne düşüneceğimi bilmiyordum millete çarpa çarpa rezil rüsva oldum zaten sonra akşam kardeşim kaçtığım yere geldik ve kavga ettik nasıl küçük bir kız ile çıkabiliyorsun sapık mısın sen diye falan bağırmaya başladık 5 yaş çok değil dedi ulan iki reşit birey için çok olmayabilir ama sen ergensin o küçücük bir çocuk! O bana vurmaya falan başladı ben direk aileye söyleyeceğimi söyledim o da sakın söyleme söylersen senin sırrını söylerim dedi, evet ailemin bilmemesi gereken bir şey var ve kardeşim bunu bildiği için beni sürekli bununla tehdit ediyor ama böyle bir şeyi saklayacak değilim herhalde. Zaten o an panikteydim kızla aranda fiziksel bir şey oldu mu dedim korka korka o da hayır sadece öpüştük ve el ele tutuştu kızın ailesinin de haberi yok dedi. Lütfen bir fikir önerin ne yapacağım buna izin veremem bir şekilde durdurmam lazım sizce ne yapabilirim?
Kardeşim pedofili olabilir mi?