Sadece fizik olduğunu sanmıyorum. Aşırı kötüyse evet bakmazlar belki ama normal ve iyiyse umursamazlar bence. Çünkü öyle olsa bir tık daha iyisini bulunca partner değiştirirlerdi ama öyle bir şey olmuyor. Ve bir insanla dertleşip vakit geçirebilmek de önemlidir herhalde erkekler de s” makinesi değil insanlar bir yerde. Diğer erkekler adına aşırı net bir şekilde konuşan erkeklere de ben bile kıl oldum sadece kendi adınıza konuşun ya da benim tahminimce böyledir, sanıyorum ki falan diyin.
1
6 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Hayır bir de “tek amacı” öyle bir ifade ki bu erkeklere hakarettir yani. Atatürke, peygamberlere, erkek bilim insanlarına bir hakaret olur bunu savunmak. Hepsi yaptıklarını sırf kadın bedeni için mi yaptı sizce? Mantıklı mı bu. “Tek amaç” biraz fazla tehlikeli bir ifade.
@cagınkaraman “o göz”den kastınız nedir? Ayrıca tek amacı demek hayattaki tek amacı gibi bir anlam oluşturuyor. Kadınlarla ilişkilerindeki tek amaç dese belki ihtimal olabilirdi. Ama gene doğru olmazdı çünkü anneleriniz de bir kadın ve annenizle olan ilişkinizdeki amacın annenizin fiziği olduğunu iddia edebilecek biri yoktur herhalde. Nerden tutsak elimizde kalıyor
Benim demek erkeğinde kadının direk fiziği değildir Bakmıyormuyuz tabiki bakıyoruz ama herşeyde o değil Kadında erkeğin tabiki fiziğine bakar onun içinde herşey değil Karşına alıpda iki kelime edemiyorsan Ne yapağım erkeği Ne yapağım kadını