Hayır, tam aksi bunu yapamadığım biri ile ilişki yürütemem sanırım. Bazı anlar saçmalık ya da delilikler yapıp, düşünüp bunlara kahkahalar atabilmeliyiz. Hayatımdaki insanla acaba söylersem ne düşünür tedirginliği yaşamadan her şeyimi paylaşabilmeliyim. Heyecanlarım, gözyaşlarım ve kahkahalarım da.
Zaten birlikte sacmayabilmek için veya sen saçmaladığım yanında birisinin olmasını istediğin için sevgili olursun diye düşünüyorum ben benim bitmiş bir evliligim var onda tek sevdiğim ve hatırlamak istediğim şey buydu beraberken aşırı derecede saçmaladık yani
Merhaba! Hayır, neden utanayım ki? Tam tersine asıl sevgili ile saçmalamak hayattan keyif almak demektir.. Birlikte saçmalayamadığım biriyle sevgili olmuyorum genelde..
Beraberken saçmalamak güzel ama fazla sınırı aşmamak ve saçmalamanın içeriğide önemli tabi kararında saçmalamak ilişkiye canlılık ve samimiyet katar. Saçmalamadan kasıt eğer birbirine argo, hakaret, el şakaları filansa tabi hiç sevmem yani o normal bir durum değil bence zaten.
Samimiyet önemli bence uzun ilişki için saçmalamaktan korkmamak gerekli ki zaten karşı tarafla ilgili birazda bence partneri samimiyse öyle düşünemezsin
Niye utanayım ki yeri gelir beraber lahmacun yeriz, yeri gelir ensesine patlatırım, yeri gelir onunla oturup çekirdek çitleyerek dedikodu yaparım. Sevgili böyle olunca güzel 😊
Aksine sevgilimle daha çok eğlenmek isterim ona olduğum gibi rahat olurum ama o yüzden de pek kaale alınmıyorum sanıyorum kaybeden hep ben oldum erkekler malum😏
Genelde rahat bi yapım var. Sevgilimle olduğumda fazladan daha rahatım yani sevgilimle saçmalamak beni mutlu eder. Ciddi, mesafeli ilişkiler beni sıkıyo.
Bence dünya üzerinde yaşanabilecek en güzel şeylerden biri sevgiliyle saçmalamak hatta bazen onunla birlikteyken tüm diğer herşey saçma geldiği hissi olur ya... Ne saçma ama değil mi !!! 😉