Sosyal medyadan tanıştık. Flört dönemindeydik her şey çok iyiydi. Bana beni sevdiğini söylemişti tabi bana saçma geldi daha buluşmadan bunları söylemesi ve neredeyse buluşmadan da sevgili olmak istiyordu. Bana karşı kötü bir şeyini görmemiştim ve baya iyi anlaşınca olumlu bakmıştım. Buluşacaktıkta ama ne olduysa bir anda kopukluk oldu ve son mesajıma görüldü attı daha sonra da hiç yazmadı. Bende yazmadım. Çünkü bir erkek isterse yazar yazmıyorsa aklını karıştıran birisi ya da birileri vardır yazdığı diye düşünüyorum. Hikayelerime bakar sürekli ama bir çıt yok ayrıca benim hikayede paylaştığım şarkıyı 1 hafta sonra kendisi de paylaştı aynısını. Gerçekten anlam veremiyorum. Yurt dışında okuyordu sonra ülkeye geldi o sıra biraz kopukluk olmuştu o da farkındaydı konuşmuştuk bu durumu dikkat edicem demişti ama sonra durum böyle oldu. 1 aydan fazla oldu konuşmayalı. Bir sorun yoktu bir anda böyle bir şeyin olması beni çok şaşırttı Bana genelde bu tipler denk geliyor. Tavlayana kadar peşimde dolanırlar sonra kaybolurlar bir anda. Erkekler niye böyle ya
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aklını karıştıran birisi var ya da geri döndü eskisi benim sana tabsiyem uzak dur
Uzak duruyorum zaten yazmam ona sadece merak ettim kendisi şu an tatil yapıyor keyfi yerinde. Bana gerçek manada 1 tane sevgilim oldu o da lise yıllarıydı felan diyordu da ne kadar doğru bilemem. Kızlarada yazmam pek dedi ve konuşmayı pek seven biri değilim normalde diyordu. İçine kapanıkmış.
Kim ben kötüyüm der? Beni bana sor bakim destan yazarım
Onun isteği farklı baktı sende öyle biri değilsin gitti
Ya zaten aklımı şu da karıştırmıştı ben iyi insansın dediğimde teşekkür ederim sende öylesin ama buluşunca bu fikrin değişecek eminim diyordu
Biraz saf birisin sanırım yanlış anlama saflıktan kastım insan analizivs gibi onda bir pislik varki eminim diyor ve bana yapmacıkbirisi geldi sevgiden falan bahsetmiş olması ne bilim
Açıkcası banada saçma geldi zaten beni sevdiğini felanda düşünmedim tabiki aslında saf değilim çok saf düşünseydim görüldü attığında yazardım üstelemedim hiç boşverdim daha buluşmadan aşkım bebeğim yazıyordu bende daha bir şey belli olmadan böyle şeyler yazma diyordum banada tuhaf geliyor ama dayanamıyorum felan diyordu. baya saçma geldi ben biraz bunu denemek amaçlı bir şeyler söyledim mesela aileme senle görüştüğümü felan söyledim çünkü bazılarının amacı belli olmuyor diye o da iyi yapmışsın dedi mesela. Yinede tabiki de o süslü sözlerine ve iyi cevaplara kanmadım benim için her zaman eylemler önemli. Birde bana sende kıvrak zekalısın hiç bir şeye kanmıyorsun felan diyordu hata. Malesef erkeklerin çoğu kızları kandırarak etkilemeye çalışıyor çünkü gerçekleri söylese çoğu kızlar yanaşmaz tabi aklı olan kızlar.
Helal olsun takdir ettim gerçekten. Saf olup her söze kanmayın en azından kanmış gibi yaparak analiz edin. Bu tarz milyon tane taktik var ve zaten gerçek yüzünü sende gördün sebep ne olabilir ki tartışma yok kavga yok sonuçta
Yaşlar kaçtı sizin
21 yaşındayım o da benden 1 yaş büyüktü ve şunu söyliyim bende kanmış gibi yaparak analiz etmeye çalıştım karşımdaki erkeği biraz gizemli havası vardı bununla sohbet ilerleyince instagramda takip ettiklerine baktım baya da kız var yani aslında yakayı ele veriyor gözü dışarda belli bide ben bununla oyunda tanıştım oyundan da ortak arkadaşlarımızla grubumuz var bana sen varsın diye burdayım yoksa çıkardım diyordu keşke çıkıp gitse hala grupta var biz oyunu şimdi oynmıyoruz oynasak bu da başlar diye düşünüyorum ve oyundaki çocukların böyle saçma bir şeyin bilmesini de istemiyorum çocuklar gerçekten çok iyi onların iyi kalbine inanıyorum hiç bir zaman saygıda kusur etmediler ne yapacağım bilmiyorum bide geçen hafta oyundaki herkesi özledim :( aynı böyle bu şekilde yazmış kaşınıyor herhalde
Tepeden tırnağa yalancı bu ya senin dediklerine göre safa yatan cinlerden bu. Oyundan atın onu keyfinide hiç bozma böyle dengesizler için ya ne istediğini bilmiyor ya da tek değilsin
Evet işte bende aynı düşündüm yazışmaları bir görsen tatlı tatlı saf gibi konuşmalarıyla aklınca beni elde edecekti oyundan atmak için çocuklara söylemem lazım da utanıyorum ya onlarda benim böyle biriyle konuşacağımı tahmin etmiyorlardır
Başka mazaret bul diyecem ama yalan söyleme sonra duyulur hoş olmaz. Biraz daha bekliceksin oyunu artık benim merak ettim bu ne oyunu grup halindei
Yok yalan söylemem zaten onlara da oyun lol wp grubundan haberleşyoruz işte savaşacağımız zaman şimdi okul ve sınavlrdan ara verdik mesela geçen bayramlaştık o yazmadı hiç bir şey baktı sadece yüzsüzz
Uzak dur çok değişik bir tip olduğu belli mesela insan vardır seversin sayarsın ve en önemlisi onu tanıyıp sevdiğin için ne yapacağını bilirsin ama bunu kişiyi bilmediğin için tehlike arz ediyor. Kız düşkünü havası verdi bana
Yani daha buluşmadan görmeden bana aşkım bebeğim diyen insan bunu başkalarına da söylüyordur ben mesela utanırım zaten konuştuğum insanlara böyle konuşan birisi değilim ben bununla telefonda da sesli konuştum biraz ama sakindi o tarz konuşmuyordu daha çok ben konu açıyordum sessizdi baya o yüzden çözmeye çalıştım kimsenin günahını da alamam ya ama bi klavye canavarlığı sezdim ben baştan beri bi değişik buldum ama tanımak istedim kötü bir şey duymadım ondan ama saf ayağına yatığını düşünüyorum takip ettiği fazla kız hesabı var hata çoğu açık saçık popiler kız olma çabasında olan hesaplar :) benden uzak olsun zararı olmasın da bide şöyle bir olay olmuştu bizim gruptaki insanlara fakeden bir kız hesabıyla biri istek atmıştı yani grupta toplasan 7-8 kişi ya var ya yok bunu yapabilecek kapasitede kimse yok hepsini biliyorum işinde gücünde olan insanlar o zamanlar bu çocukla konuşuyordum açıkçası bu olabilir gibi geliyor nedense içime doğuyor gruptaki herkes iyi bizi işletmeye çalışmış olabilir mi diye düşünmüyo değilim ben hata bulurum demiştim o da uğraşma bence diyordu aslında bende ekli niye fakeden bana da istek atsın ki diye düşünmüştüm de bu olaylar olunca engeliyeceğini hata belki çocuklara söylersem atılacağını tahmin ediyordur da ondan mı yapmıştır bilemiyorum enteresan hesapta hep bizim gruptakiler eklenmişti ben kabul etmedim tabi de resmen bizim için açılmış hesaptı yani
Evet o sözleri kolayca diline almış olması bir şeyleri ele veriyor. Tabi seninde dediğin gibi kimsenin günahınu alamayız ama bununda artı bir yanı yok ki. Ben ilk okuduğumdan bu yana hiç iyi bir izlenim sezemedim hislerimde iyidir hani gözrsel analiz yapıp da doğru çıkardıklarımız çok olmuştur. Yüz ve göz önemli benim için yeterli diyelim. Bu fake işi de kafamı bulandırdı amacı ne olabilir böyle birinin çözemedim. Ya birde bu instagram olayları falan çok sıkıntı sayyısı yok ki istediğin kadar açabiliyorsun
Evet bende açıkcası el kol göz ve mimiklerden felan daha iyi anlarım böyle yazışmalarda herkes iyi oyun yapar yüz yüzeyken belli eder ben bu yüzden buluşmayı bekliyordum ona göre devam edecektim ama beni daha yazışmalarda bile kandıramamış herif yüz yüze daha zor olacağını bildiği için bence geri adım attı başka avlara çıktı. Her şeyiyle karmaşık olay benimde aklım karıştı ondan sormak istedim. Sizede çok teşekkür ederim düşünceleriniz ve fikirleriniz ile beni daha iyi aydınlattınız. Uzak durucam yazmayacağım o da yazmaz inşallah ve oyunu da bırakırsa iyi olucak
Bakış açın efso : )
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. İnşaAllah bırakır oyunu da
İstediğini elde edemiceğini anlamış olabilir mi
Nasıl yani istediği başka şeyler miydi yani benim aklımada öyle bir şey geliyordu ama bir ara bir konu geçmişti espiri yapmıştı bende senin aradığın o tür kızlarsa ben öyle kızlardan değilim senin aradığın o tarsa benden uzak dur senin için hayal kırıklığı olmasın demiştim o da hayır olmaz öyle bir şey istemiyorum felan demişti
İstediği o baboş
sıkılmış belki öyle de olabilir
Sıkılmıştır