Her şey iyiyken bir anda yazmayı bırakan erkeğin amacı nedir?

Sosyal medyadan tanıştık. Flört dönemindeydik her şey çok iyiydi. Bana beni sevdiğini söylemişti tabi bana saçma geldi daha buluşmadan bunları söylemesi ve neredeyse buluşmadan da sevgili olmak istiyordu. Bana karşı kötü bir şeyini görmemiştim ve baya iyi anlaşınca olumlu bakmıştım. Buluşacaktıkta ama ne olduysa bir anda kopukluk oldu ve son mesajıma görüldü attı daha sonra da hiç yazmadı. Bende yazmadım. Çünkü bir erkek isterse yazar yazmıyorsa aklını karıştıran birisi ya da birileri vardır yazdığı diye düşünüyorum. Hikayelerime bakar sürekli ama bir çıt yok ayrıca benim hikayede paylaştığım şarkıyı 1 hafta sonra kendisi de paylaştı aynısını. Gerçekten anlam veremiyorum. Yurt dışında okuyordu sonra ülkeye geldi o sıra biraz kopukluk olmuştu o da farkındaydı konuşmuştuk bu durumu dikkat edicem demişti ama sonra durum böyle oldu. 1 aydan fazla oldu konuşmayalı. Bir sorun yoktu bir anda böyle bir şeyin olması beni çok şaşırttı Bana genelde bu tipler denk geliyor. Tavlayana kadar peşimde dolanırlar sonra kaybolurlar bir anda. Erkekler niye böyle ya
Güncellemeler
+1 yıl
...
Her şey iyiyken bir anda yazmayı bırakan erkeğin amacı nedir?